2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sol üstteki battaniyeyi iade edicem ama çünkü baya naylon bişeymiş, terletir evladımı.
Yaaa, yesinler evladını , ben hala sevmeye bile utanıyorum yaa, normal mi acaba? Belki önceki kötü hikayelerden mi? Bağlanmaya korkuyor gibiyim, eşim benden daha iyi ilişki kuruyor hatta bence

Yaaa, yesinler evladını , ben hala sevmeye bile utanıyorum yaa, normal mi acaba? Belki önceki kötü hikayelerden mi? Bağlanmaya korkuyor gibiyim, eşim benden daha iyi ilişki kuruyor hatta bence
bence şu an yaşadığımız her şey normal, ben de çok bağ kuramıyorum, eşim benden daha iyi, her gün bi posta seviyor karnımı, telefonda konuşurken muhakkak soruyor.. ben onun kadar değilim..

Kizlar cok acil yardiminiza ihtiyacim var bugun bazi testler yapildi CMV İGG pozitif cikti 258binlerde bebege de gecen bir enfeksiyonmus asiri bi korku var doktorumada ulasamiyorum bilgisi olan aydinlatabilr mi

lütfen beni yanlış anlamayın ama bu test sonucunda herhangi birşey çıksa ne yapacaksınız yada neden yapma gereği duyuyorsunuz benim doktorumda yaptırmak istersen diye sunmuştu ondan meraktan soruyorum
Hiç birşey yapmayacağım aslında sadece bazı şeyleri önceden bilmek, hazırlıkları ona göre yapmak, doğum anında benim ve doktorun bunun bilincinde olması vs. Ve inşallah temiz çıkarsa hamilelik süresince içimin rahat etmesi için yaptıracağım.

Kızlar özel hastane de dogum yapınca koaför biz mi cagırıyor uz yoksa hastanenin yaptığı birşey mi aydınlatırmısınız
her hastanenin uygulaması aynı değil bildiğim kadarıyla, bazı hastanelerde kuaför paketlere dahil oluyor.
ama şu anda pandemiden dolayı kuaför işine girilmiyor.

Kizlar cok acil yardiminiza ihtiyacim var bugun bazi testler yapildi CMV İGG pozitif cikti 258binlerde bebege de gecen bir enfeksiyonmus asiri bi korku var doktorumada ulasamiyorum bilgisi olan aydinlatabilr mi
Canım direk doktoruna git o daha iyi bilgi verir sana anneden bebeğe geçen bi enfeksiyon olduğunu biliyorum ben de başka bi bilgim yok geçmiş olsun

bence şu an yaşadığımız her şey normal, ben de çok bağ kuramıyorum, eşim benden daha iyi, her gün bi posta seviyor karnımı, telefonda konuşurken muhakkak soruyor.. ben onun kadar değilim..
Ya evet aynen öyle, çok sevindim bunu duyduğuma yaa, kendimi kötü hissediyordum

Endişelenme bende ilk görünce panikle doktoru aradım. İgg senin bu hastalığa bağışık olduğunu gösteriyormuş aksine iyi bişey dedi doktor.

Endişelenme bende ilk görünce panikle doktoru aradım. İgg senin bu hastalığa bağışık olduğunu gösteriyormuş aksine iyi bişey dedi doktor.
Ay bi anda insan panik oliyor canim rubellada pozitifti onu biliyodum bagisikligim varmis diye ama bunu gorunce 5 dakika icinde kalp krizi geciriyodum cok sagol arkadasim

Bu hastalğı sadece bi kere geçirilebilir, siz de daha önce geçirmişsiniz ıg g pozitif çıkmış. gebelikte tekrar geçirmeyeceksiniz bebeğiniz güvende demek. İyi bi sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…