2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar Normalde randevu haftaya almayı düşünüyorum ama kontrol sürem dolmadan bi görüneyim diyorum şu midemin yanmasına ekşimesine bi de aklımdaki sorayım testlerle alakalı sanırım folik asit 12. Haftaya kadar kullanılıyordu vitamin filan verir herhalde diye düşünüyorum Yarın sabah eşim götürcek aldı beni bir heyecan 11. Haftalarda cinsiyet öğrenildi bakalım bizimki göstercek mi bişiler fındık içim

Kizlar hamileyken yenmemesi gereken sebze ve meyveler neler benim bildiğim maydanoz ciğer ama ananas da fazlasi zararliymis bide şimdi okudum havuç da fazlası zararliymis yarık dudak bebekte olabiliyormuş bide nar düşük riski diyodu şaşkınım

Kızlar mide bulantılarınız ne durumda?Çok şükür benim oldukça azaldı arada yokluyor sadece ama yok denecek kadar azaldı
Bende hala devam ediyor zoraki birseyler yemeye calisiyorum oda durmuyor zaten istahim cok kapali 4 kilo verdim. Insallah bendede azalma olur artik

Maydanoz için sadece şunu diyebilirim tek oturuşta demet demet yenmediği sürece ya da suyu haşlanıp içilmediği sürece bir sorun yok. Salatada falan yediğimiz maydanozun hiç bir zararı yok aksine faydası var. Bir çok şey gibi fazlası zarar. Bizzat doktora sormuştum maydanozu

Kızlar bir de siz alışverişe başlıyor musunuz ya? Ben 7 aya kadar almam diye düşünüyordum ama bana bi fikir verir misiniz?
Kizimda bende 7. Ayda yaptim tum alisverisini bundada buyuk ihtimal oyle yapicam nasip olursa hem ciksamda alamam zaten pandemiden dolayi marketler disinda tum isyerleri kapali sadece yiyecek icecek mekanlari acik

Peki nereye yaptıracaksınız ? Bu testlerin DNA ayrıştırma sistemleri aynı diyorlar aslında. yanılma payını genoksa göre mi söyledi yoksa bu testlerin geneli için de mi geçerli. Bir de aslında şöyle bir durum var genoks çok fazla tercih ediliyormuş o sebeple hatalı sonuç oranı da test sayısına oranla diğerleriyle aynı olsa da sayı olarak fazla oluyor. Of çok zor karar vermek

Ciğer neden yenmiyor canım

Selam canm. Valla bulantı ya çözümüm yok cips yedim bugün ondan da tiksindim. Çözümüm yok bulamadım da Allahtan kusmuyorumda rahatım. MaşaAllah güle güle büyüyün bizde 7 haftalık olduk
Cips bende yiyemiyorum canım arada çerez atıyorum ağzıma o biraz bastırıyor gibi inş çok sürmez kızlarda da 8-9 . Haftalarda başlamış 3 ay sürmüştü inş bunda o kadar sürmez

Aslında hepsi de biyoinformatik aşamada yurt dışına gidiyormuş. Genoks da tamamen yerli değilmiş pazara ilk girenlerdenmiş. Bana önerdiği yer grovo nice diye geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…