2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kizlar cok acil yardiminiza ihtiyacim var bugun bazi testler yapildi CMV İGG pozitif cikti 258binlerde bebege de gecen bir enfeksiyonmus asiri bi korku var doktorumada ulasamiyorum bilgisi olan aydinlatabilr mi
Sanırım igg bu enfeksiyonu daha önce geçirip bağışıklık kazandığınızı gösteriyor. Tabi diğer değerlerle karşılaştırır doktorunuz en doğru bilgiyi o verir. Benim kendi çapımda araştırdığım kadarıyla igm pozitif olursa aktif enfeksiyon oluyor.

Aynen öyleymiş arkadasim cok sukur rahatladım kalpten gidicektim bi an:)

Bu hastalğı sadece bi kere geçirilebilir, siz de daha önce geçirmişsiniz ıg g pozitif çıkmış. gebelikte tekrar geçirmeyeceksiniz bebeğiniz güvende demek. İyi bi sonuç
Gebelikte tekrar geçirilebilir, tekrarlayan tarzda, ama o ilk geçirme gibi tehlike doğurmaz, bebeğin etkilenme ihtimali düşer diye biliyorum, yine bi araştırmak lazım tabii ki.
Öyle olunca da hem ıgg, hem ıgm pozitif çıkar, ben öyle biliyorum canım

Cok dikkatli olmak lazkm bi de tam corona zamani artik virusten mikroptan nefret eder oldum arkadaslar valla kiz mi erkek mi diye dusunuyodum bi sağlıkla ilgili boyle sknti oldu hemen dusunceler degisti yeterki saglikli olsun hepimizin bebekleri hergun buna dua ediyorum

Ya
Anladım çok teşekkür ederim. Benim zaten düzenli ödeniyor sadece maaş almıyorum o yüzden bana ekstradan bi hediye gibi olacak bu durumda
Ya bişey sormak istiyorum benimde sigortam ödeniyor du ama çıkış yaptım. Şimdi 2 ay sonra tekrar giriş yaparsam doğumda kaç ay istiyorlar bilginiz varmı?

İnsan ne eksikse onu tatmak istiyor ama hayırlısı ne ise onu versin Rabbim hepimize
Ya ben aslında galiba kız olsa bi tık daha fazla sevinirim ama eşimin erkek çocuk hevesi var onu futbola filan götürecek, kampa gidecek vs hayalleri var hayırlısı olsun. Sağlıklı akıllı uslu olsunlar da. Kızımın dan çok memnunum çok şükür onun gibi olsun huyu

Hcv ve alt sonucu endişelendirdi beni bilginz varmı bu testlerle alakalı kızlar yarın göstericem dr a ama bi korktum sonuçlardanEki Görüntüle 2704994
Benim geçen gebeliğimde 30.haftalarda gebelik kolestazım çıktı alt ast çok yükselmişti ama 300lerdeydi. Yani bu seviyede sıkıntı olmaz herhalde. Belirtisi şiddetli kaşıntıydı, bi de son aylarda ortaya çıkıyor o

Kızlar özel hastane de dogum yapınca koaför biz mi cagırıyor uz yoksa hastanenin yaptığı birşey mi aydınlatırmısınız

eğer hastanenin içinde varsa bangır bangır her yere yazıyorlar Acıbadem'de olduğu gibi canım :)
Ama eğer hastanenin içinde yoksa dışarıdan getirmeye izin veriyorlar mı bilmiyorum, corona bizim zamanımıza kadar biterse verirler herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…