2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ayy bu arada fetal DNA yaptıracak olanlar cinsiyeti de kesin öğrenmiş olacak

aaa öyle olduğunu hiç bilmiyordum
bu arada bir arkadaşım en hızlı gelen hangisi ise onu yapmak lazım derdi help, bi daha doğursam ikili testi atlayıp direkt fiyatına bakmadan en hızlı geleni yapardım derdi yani.. kendim naparım bilmiyorum ama aklımda kalmış :)

Evet ben de bilmiyordum erkenden öğrenicez bakalım. Bu arada sanırım çoğu doktorun bir laboratuvar ile anlaşması var ve önerileri buna göre yapıyorlar anladığım kadarıyla. fiyat konusunda da herkese farklı fiyat veriyorlar o da çok saçma geldi

Bende hala devam ediyor zoraki birseyler yemeye calisiyorum oda durmuyor zaten istahim cok kapali 4 kilo verdim. Insallah bendede azalma olur artik
Cnm fda onaylı gebelik kategorisi A olan bir ilaç var ben onu kullanıyorum.mide bulantımı yok etti.iştahım az ama yemek yiyebiliyorum doktoruna danışarak kullanabilirsin eğer çok kötüysen prilam dr ...

Aynen katılıyorum ben de yiyebildiklerimi yiyorum yumurta yiyemiyorum demiştim doktoruma zorunda değilsin demişti kendini zorlama hasta değilsin hamilesin dedi.Yaşam standartlarını daraltma dedi böyle söyleyince gayet rahatladım ondan beri normalim

benim bir tanıdığıma da doktoru günlük hayatta nasıl yiyorsan o şekilde yemeye devam et kendini kasmana gerek yok demiş. Sadece çiğ eti uyardı benim doktorum da. Onun dışında ben de pek kasmıyorum. Sadece mideme fazla yüklenince sonucu kötü oluyor o yüzden az az yemeye çalışıyorum

Bende hamile jalmadan önce düzenli ve sağlılı yerfim şimdi karbonhidrat ağırlıklı mecburen. Çünkü ancak öyle midem bulanmıyor. Bu akşam sadece makarna yedim mesela. Normalde makarna bile nadir yapardım

Bende iki uc aksamda bir minicik bir kase cips yiyorum yemezsem dayanamiyorum zaten oyle cok saglikli beslenen biri degildim hayatimda hic yumurta yemedim. Iyi kizarmis yumurtali ekmek ya da krep yiyebiliyorum sadece. Peyniri de tostun ya da bir seyin icinde tuketiyorum sadece eskisi gibi devam ediyorum hayatima

Bende oyleydim bir haftadan fazladir sulu yemek yemeyi de istemeye basladim simdi. Bu hafta annemlere de gitmeyince covid tedbiri amaciyla is basa dustu baya yemek yaptim

Ben daha önce yiyosam şimdide yetim yani mantığıyla gidiyorum. Cips normalde canım çekmez ama hamilelikte çekesi geldi yiyorum valla zaten beslenmişiz bu yaşa kadar bunlarla neden şimdi engel olup kendime hayatı zindan edeyim

Ben çok ymurta yerdim yiyemiyorum şimdi dert etmiyorum poğça yiyorum ama peynir zeytin koyuyorum mesela nu sabah öğnüm. Öğlen sıfır hiçbşşi yiyemiyorum. Akşam yemek yiyorum üsyüne kuruyemiş cips çay allah ne verdiyse

Cnm fda onaylı gebelik kategorisi A olan bir ilaç var ben onu kullanıyorum.mide bulantımı yok etti.iştahım az ama yemek yiyebiliyorum doktoruna danışarak kullanabilirsin eğer çok kötüysen prilam dr ...
Koku hassasiyetine hiç fayda etmedi bende siz ne durumdasınız ?
Maskeyi beyaz sabunla yıkayıp onun kokusuyla giriyorum banyo tuvalet ve mutfağa. Her yer yağ ıslak halı ve garip şeyler kokuyor sanki. Ne kadar temizlersek temizleyelim o kokuları yok edemiyorum. Eşim koku yok diyor ama delirecegim yemin edebilirim çok ağır koktuguna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…