2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Burun kemiği var bu iyi haber ama beklenilenden fazla çıktı ödem. Sata göre 11 haftalık aslında ultrasona göre 12 haftalık çıktı

ultrasonda ileri gitmesi normal bir şey ama bu ikili test için kötü bir haber değil, sıkma canını lütfen.
nifty testi hemen yaptırarak çok iyi yapmışsın, bir sürü haber okuyoruz bu ölçümlerde riskli çıktığı halde sağlıklı doğan bebek... ki seninki sınırın çok çok üstünde değil, inşallah bir şey çıkmayacak

Kizlar ense kalinligina 2.1 dedi sizde kac cikti dusukmu yuksekmi hicbir fikrim yok
Merhaba doktorum ülkemizde 2.7 sınır olduğunu söyledi ama kan sonucu ile Birlikte değerlendirilecek hiçbiri kesin sonuç değil sadece ihtimal hepsi moralinizi yüksek tutun olumsuz düşünceyi çekmeyin inşallah hayırlı sonuçlar alacağız bende beklemedeyim kitap okuyun kendinizi oyalayın

Insallah cnm hayilriiyla. kader belli bekleyip gorecegiz bakalim.

Kizlar kaclik kullaniyorsunuz b12 yi bana dusuklerimle alakali vermisti dr.
Brndeki 1 mg lik icinde ayrica 400 mikrogramlik biotin ve folik asit de var.benim bu rutinimde olan bir destek. Eskiden ozellikle adet oncesi ya da bagisikligim dustugunde agzimda cok aft olurdu bunu kullanmaya basladigimdan beri aft cikarmiyorum artik

Evet dün vermiştim yeterli dna elde edilirse 2 haftaya çıkar dediler
Aslinda biraz bastirirsaniz 7-8 gune de cikabilir. Bunun biyoinformatik analiz kismi uzun suruyor. Iyi haberlerle gelecegine inaniyorum bak burda bu kadar gebenin ve tosbiklerin iyi dilekleri var. Hepimiz de umarim saglikla bebeklerimizi kucagimiza alacagiz.

Peki cnm ne kdr sure icin verdi dr ne kadar zaman kullanacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…