2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
hangi tayt canım o?

ben hala eski taytlarımı giyebiliyorum rahatça, sanırım bi 2-3 hafta daha giyebilirim.
Aynen canım benimkiler de oluyor hala, bunu uygun fiyat görünce ileriki zamanlar için aldım biraz bol şu an ama rahat yine de.

Kızlar bana da dua edin hastaneye gidiyorum kanama var aniden geldı 10+6olmustuk
Allah allah ne oluyor böyle ya topiğimize
içini ferah tut canım, allahın izniyle hiçbir şey olmaz inşallah.
Aynen canım benimkiler de oluyor hala, bunu uygun fiyat görünce ileriki zamanlar için aldım biraz bol şu an ama rahat yine de.
Eki Görüntüle 2711436
bak bunun beli ne güzelmiş, daha yukarı kadar olanlar rahat olmuyor. ben de alayım. sağol canım.

Allah allah ne oluyor böyle ya topiğimize
içini ferah tut canım, allahın izniyle hiçbir şey olmaz inşallah.

bak bunun beli ne güzelmiş, daha yukarı kadar olanlar rahat olmuyor. ben de alayım. sağol canım.
Evet ben çok beğendim, doğumdan sonra normal tayt olarak da giyilebilir

Kızlar iyiyim şukur bebegım ıyj elhamdülillah hareket ediyordu ama kese etrafında kanama alanı olusmus kan uyusmazlıhı ıgnesı 4haftalık iken yapılmıştı ama doktorum senı korumaz 9ay tekrarlanması gerek dedı
Şimdi hem onun iğnesi yapılacak hemde dusuk iğnesi yapılacak progestan fitili gunluk uce cıkardı yatıp dınleneceksın bol bol su ıcecek sın dedı
Hemsireyı bekliyorum dua eden herkesten Allah razı olsun ınsallah hepimizin bebegı ıyı olur kimse kanama falan görmez gercekten stresi cok buyuk

çok geçmiş olsuuun, böylece çözülmüş geçmiş gitmiş olsuuun

Geçmiş olsun

B12 nin dil alti pastil gibi olanlar
Var hem onlar metilkobalamin forumda yani cici yararli b12. Bu dodexler filan siyanokobalamin formu. Onu bi soylesene

Kanama alanı çok fazla gebede oluyormuş, bak bebişin iyi, sen de iyi ol, güçlü al, aşacağınıza yürekten inan çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…