2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Topiğin tek isteklisi benim galiba şimdi garip hissettim kendimi
Ben de istek var ama ilk zamanlar kanamam olduğu için doktor yasakladı. Sonrasında da eşim rahatsızlandı. Şu an nasıl yapıldığını bile unuttum

Ben de istek var ama ilk zamanlar kanamam olduğu için doktor yasakladı. Sonrasında da eşim rahatsızlandı. Şu an nasıl yapıldığını bile unuttum
Sonra da karın büyüyünce tövbe tövbee değişik oluyor zaten istemiyor insan ya çocuk içeride tekme fln atıyor olmuyor yani

Bende de hiiiç istek yok. Zaten kanama olur diye korkumdan hiç yanaşmıyorum. Nasıl geçecek bu fobi bilmiyorum

Kizlar bugun is yerinde cok kotu bir gun gecirdim yine migrenim tutmustu eve geldigimde. Biraz uyudum uyaninca tam 6 kez kustum ust uste bogazim filan tahris oldu yaniyor ben boyle bir sey gormedim ya doktor gecen gittigimde magnezyum ve b 12 eksikligi migreni tetikliyo gibi bir sey dedi yine tutarsa veriyim vitamin dedi. Eskiden basim agrirdi kusmazdim simdi tutunca bir de kusma eklendi basima

Doktor gormus ama soylemedi haftaya cuma belli olacak
Ya nie soylemiolar anlamiyorum bende merak ediyorum yarin gidicem bakalim saglikli olsunlar da.ya Benim ikinci cocugum ama sanki hareketlerini az bucuk hiasediyorum sen de de oylemi cnm bana mi oyle gelio

Canım doktorunu ara eğer randevu tarihin yakın değilse bi sor bakalım ne önerecek geçmiş olsun şimdi uzan dinlen canım insallah geçer bir an önce

Canım doktorunu ara eğer randevu tarihin yakın değilse bi sor bakalım ne önerecek geçmiş olsun şimdi uzan dinlen canım insallah geçer bir an önce

Haftaya cuma gidicem iste valla kusunca biraz gozum acildi iyilestim dusta aldim sacimi filan halledip uzanicam cok sagol canim benim

Neyse randevuna bir şey kalmadı. İnşallah bu hafta rahat geçer

Ya nie soylemiolar anlamiyorum bende merak ediyorum yarin gidicem bakalim saglikli olsunlar da.ya Benim ikinci cocugum ama sanki hareketlerini az bucuk hiasediyorum sen de de oylemi cnm bana mi oyle gelio

Arafa kasik batmasi gibi seyler oluyor onun disinda pek bir sey hissetmiyorum

Canım ikinciler daha çabuk anlaşılıyor en azından hangi hareket bebeğin hangisi gaz ayırt ediliyor. Ben baskı şeklinde hissediyorum hareketleri. Büyüdüğü hali gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…