- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.712
- 198
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.141
Tahinin üzerindeki yağ olacaktı canımLanolin miydi lansinohmuydu doğal bir krem var kuzu doğumdan sonra ve önce de kullanılıyor hassasiyet ve çatlak için onun üzerine tanımam, hatta bebek onu annenin göğsündeyken emebiliyor bile, silmen gerek kalmıyor. Bir de tahminin üzerindeki yağı öneriyorlar çok şifalıymış göğüs yarasına,
Kız sen evlen gelinliği ben giyer nedimen olurum deseydinGeçen gün densiz görümcem şu cümleyi kurdu “ben evlenirken yeğenime gelinlik giydircem, nedimem yapıcam”
ben nasıl bi cevap vermiş olabilirim sizce...
Bide bu insan 50 yaşında, hiç mantık yok yemin ederim.. ben de bu görümceyi çok kınıyorum, inşallah çocuğum halasına benzemez.. b.ktur kokar, soydur çeker demişler ama hala şansım olduğunu düşünüyorum
Re genesis max verdi doktorum bana. 67.5 tlkızlar 12.haftadayim. folik asidi bıraktrdi doktorum. vitamin yazdı ama çok pahalı fiyatı. siz hangi vitamine başladınız?
İşte aradığım cevap ama aklıma gelmeyen cevapKız sen evlen gelinliği ben giyer nedimen olurum deseydin
Ya bu vitaminler gerçekten gerekli mi bilmiyorum ya sonuçta ilaç ne bilim kan ilacı kullanıyorum zaten ama bunlar bana nedense gereksiz geliyorRe genesis max verdi doktorum bana. 67.5 tl
Vitamin canım, zararı olmaz. Ben gebelikten önce de multivitamin kullanıyordum zaten. Artık yediklerimiz eskisi gibi değil maalesef, sağlıklı beslenip vitaminleri yeterince alamıyoruz. İlaç dediklerimiz normalde vücudumuza girmeyen etken maddeler. Vitaminler öyle değil, zaten varlar ve bir miktar gıdalardan da alıyoruz.Ya bu vitaminler gerçekten gerekli mi bilmiyorum ya sonuçta ilaç ne bilim kan ilacı kullanıyorum zaten ama bunlar bana nedense gereksiz geliyor
Fazla folik asit aliminin otizmle iliskili oldugu ile ilgili yayinlar var evet. Insan okuyunca bir sorguluyor acaba diye. Bana gelecek olursam ben henuz demir takviyesine baslamadim. Ama gecen seneki kullandigim demir takviyesinde ek olarak folic acid vardi. Ama bu beni cok da etkilemiyor cunku benim folik asit metabolizmasinda sorumlu olan genimde polimorfizm var. Bunun icin Zaten bana onerilen yuksek doz olmustur hep.Kızlar ya, doktor demir hapı yazdı bugün bana. Şimdi içerken fark ettim bunun içinde de folik asit var. Multivitaminde de var. Folik asitin 400 microgramdan fazla alınmaması gerektiğini okumuştum. Neden böyle yapmış ki? Sizin demir haplarınızda da var mı?
Ben de bugün başladım demire. Açıkçası aklıma bile gelmemişti demir hapında da folik asit olacağı. Bilsem sorardım doktora. 0,4 mg multivitaminde, 0,35 mg da demir hapında var. Günlük 0,75mg biraz gözümü korkuttu.Fazla folik asit aliminin otizmle iliskili oldugu ile ilgili yayinlar var evet. Insan okuyunca bir sorguluyor acaba diye. Bana gelecek olursam ben henuz demir takviyesine baslamadim. Ama gecen seneki kullandigim demir takviyesinde ek olarak folic acid vardi. Ama bu beni cok da etkilemiyor cunku benim folik asit metabolizmasinda sorumlu olan genimde polimorfizm var. Bunun icin Zaten bana onerilen yuksek doz olmustur hep.
Yaaa bende o hurremlerden giydirmek istiyorum full pembeye mora dayanmak istiyorumErkek takımları daha sevimli, neden? Kızlarınkiler ya Hürrem sultanın çeyizi gibi allı güllü dantelli, ya da ergen kızın günlüğü gibi kalpli, bol pembeli. Erkek takımları daha eğlenceli daha çocuksu duruyor, onlardan alacağım galiba
Kutusu pembe miydi ? Adı çok tanıdı geldi oglumda kullandigim miydi acaba unutmuşum adını fotosunu bı koyar mısın ?Re genesis max verdi doktorum bana. 67.5 tl
Ben dun ilk kez artik bisey sureyim dedim,evde dalin bebe yagi vardi onu surdum. Insallah zararli degildirLanolin miydi lansinohmuydu doğal bir krem var kuzu doğumdan sonra ve önce de kullanılıyor hassasiyet ve çatlak için onun üzerine tanımam, hatta bebek onu annenin göğsündeyken emebiliyor bile, silmen gerek kalmıyor. Bir de tahminin üzerindeki yağı öneriyorlar çok şifalıymış göğüs yarasına,
Günaydın ben regenesis e başladım içinde herşey var memnunum tavsiye ederimkızlar 12.haftadayim. folik asidi bıraktrdi doktorum. vitamin yazdı ama çok pahalı fiyatı. siz hangi vitamine başladınız?
Bende aynısını kullanıyorum ama nette daha uygun fiyata aldım eczanelerde pahalıRe genesis max verdi doktorum bana. 67.5 tl
Has zeytinyağı sür karnına göğüslerine çatlayacağını düşündüğün her yere mucizevi birşey yüzünede sürBen dun ilk kez artik bisey sureyim dedim,evde dalin bebe yagi vardi onu surdum. Insallah zararli degildir
Beyatris gunaydinGünaydın ben regenesis e başladım içinde herşey var memnunum tavsiye ederim
Kutusu pembe miydi ? Adı çok tanıdı geldi oglumda kullandigim miydi acaba unutmuşum adını fotosunu bı koyar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?