2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    286
Tahinin üzerindeki yağ olacaktı canım
 
Kız sen evlen gelinliği ben giyer nedimen olurum deseydin
 
Ya bu vitaminler gerçekten gerekli mi bilmiyorum ya sonuçta ilaç ne bilim kan ilacı kullanıyorum zaten ama bunlar bana nedense gereksiz geliyor
Vitamin canım, zararı olmaz. Ben gebelikten önce de multivitamin kullanıyordum zaten. Artık yediklerimiz eskisi gibi değil maalesef, sağlıklı beslenip vitaminleri yeterince alamıyoruz. İlaç dediklerimiz normalde vücudumuza girmeyen etken maddeler. Vitaminler öyle değil, zaten varlar ve bir miktar gıdalardan da alıyoruz. Kullanmasak da sağlıklı bebekler doğurabiliriz tabi ama bunlar daha çok bizim için. Bebek depolarımızı sömürüyor malum.
 
Kızlar ya, doktor demir hapı yazdı bugün bana. Şimdi içerken fark ettim bunun içinde de folik asit var. Multivitaminde de var. Folik asitin 400 microgramdan fazla alınmaması gerektiğini okumuştum. Neden böyle yapmış ki? Sizin demir haplarınızda da var mı?
 
Fazla folik asit aliminin otizmle iliskili oldugu ile ilgili yayinlar var evet. Insan okuyunca bir sorguluyor acaba diye. Bana gelecek olursam ben henuz demir takviyesine baslamadim. Ama gecen seneki kullandigim demir takviyesinde ek olarak folic acid vardi. Ama bu beni cok da etkilemiyor cunku benim folik asit metabolizmasinda sorumlu olan genimde polimorfizm var. Bunun icin Zaten bana onerilen yuksek doz olmustur hep.
 
Ben de bugün başladım demire. Açıkçası aklıma bile gelmemişti demir hapında da folik asit olacağı. Bilsem sorardım doktora. 0,4 mg multivitaminde, 0,35 mg da demir hapında var. Günlük 0,75mg biraz gözümü korkuttu.
 
Yaaa bende o hurremlerden giydirmek istiyorum full pembeye mora dayanmak istiyorum erkek takımlarının da en kokoslarini giydik rengarenk hamd olsun kiravatlar papyonlar pembe mor hariç her rengi aldık giydik hevesimizi aldık show seviyorum galiba
 
Kız bebeği olan arkadaşlarımdan en çok duyduğum şikayet bu kız kış günü elbise giyecem diye ağlıyor. Gelinlikistiyorum diye ağlıyor. Makyaj yapıcam diye ağlıyor. Bu çocuk niye böyle süslü falan tarzı şeyler hanımlar kızınız varsa tüm bunlara hazırlıklı olun büyük konusmayin bence yoksa anneler de biliyor mantıksız olduğunu ama laf anlatamiyor ağlatmak istemiyor falan erkek çocukları o anlamda çok iyi yavrularım anlamıyorlar o tarz işlerden
 
Ben dun ilk kez artik bisey sureyim dedim,evde dalin bebe yagi vardi onu surdum. Insallah zararli degildir
 
Günaydın ben regenesis e başladım içinde herşey var memnunum tavsiye ederim
Beyatris gunaydin
Bu vitamini doktorun mu verdi? Bana hic boyle vitaminler vermedi, en son gittigimde demir ve suda eriyen magnezyum yazdi. Kendim mi talep etmeliyim acaba? Bir de benim en buyuk kabusum buyuk haplari yutamamak. Demir ilacimi da minik siselerde olandan kullaniyorum. Azonce baktim regenesise, pembe kutulu olan sanirim, boyle kaygan yuvarlakimsi bisey. Yutmasi kolay mi acaba bi de bunlarin cignenenleri falan olsa keske.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…