- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.026
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.161
O zaman da sanki her yerim vicik vicik yagli gibi olmaz miHas zeytinyağı sür karnına göğüslerine çatlayacağını düşündüğün her yere mucizevi birşey yüzünede sür
Günaydın doktor verdi evetBeyatris gunaydin
Bu vitamini doktorun mu verdi? Bana hic boyle vitaminler vermedi, en son gittigimde demir ve suda eriyen magnezyum yazdi. Kendim mi talep etmeliyim acaba? Bir de benim en buyuk kabusum buyuk haplari yutamamak. Demir ilacimi da minik siselerde olandan kullaniyorum. Azonce baktim regenesise, pembe kutulu olan sanirim, boyle kaygan yuvarlakimsi bisey. Yutmasi kolay mi acababi de bunlarin cignenenleri falan olsa keske.
Canım fazlasını zaten vücut atıyor, folik asit vücutta depolanan bir vitamin değil. Bende ilk zamanlar çok huzursuzlandım, hatta doktoruma söylemeden bir başka doktorun bana verdiği 400 mcglik bir başka takviye kullandım. Sonra yayınları okuyunca fazlasının atıldığını görünce biraz rahatladım ve folbiola geri döndüm. Bir de şöyle düşünüyorum; bunca tıp insanı, kadın doğum uzmanı bu riski bilimsel olarak yıllardır değerlendiriyorlardır herhalde, biraz teslim olmaya karar verdim benKızlar ya, doktor demir hapı yazdı bugün bana. Şimdi içerken fark ettim bunun içinde de folik asit var. Multivitaminde de var. Folik asitin 400 microgramdan fazla alınmaması gerektiğini okumuştum. Neden böyle yapmış ki? Sizin demir haplarınızda da var mı?
Zeytinyağı krem gibi vücut emiyor onu hiçbir yağlı his kalmıyorO zaman da sanki her yerim vicik vicik yagli gibi olmaz mihemen banyoya giresim gelir
Hayırlı güzel haberler alın inşallahGünaydın kızlar soğuk ve yağmurlu bir gün hava da kasvetli ama ben heyecanlıyım
Bugün öğlen 1de kontrolüm var, ikili test sonuçlarını ve cinsiyeti öğreneceğiz inşallah
Bu gece inanılmaz bir rüya gördüm, bebek karnımda dönüyordu ve kendini öyle bir ittiriyordu ki tüm vücudunu karnımdan görebildikportakal kafası minicik kulağı kolu bacağı karnımda kabartma desen gibi beliriverdi bir anda
Eşime sesleniyordum ayy bu karnımdan çıkacak diye
Hayır olsun inşallah
Güzel haberler alacağımız bir gün olsun
Benim 40.haftaya kadar hiç çatlağım olmadı ama kızım bir türlü doğmak bilmeyince son hafta çatladım, çok kötü değil ama çatlaklar belli oluyor.Zeytinyağı krem gibi vücut emiyor onu hiçbir yağlı his kalmıyor
Şöyle yapıyorum ben duştan sonra karnımı bir güzel pamukla zeytinyağı sürüyorum üzerini ince bir tülbent örtüp bekliyorum tamamen emmiş oluyor oğlumda 30 kg aldım hiç çatlamadı
İnşallah güzel haberler alırsınızGünaydın kızlar soğuk ve yağmurlu bir gün hava da kasvetli ama ben heyecanlıyım
Bugün öğlen 1de kontrolüm var, ikili test sonuçlarını ve cinsiyeti öğreneceğiz inşallah
Bu gece inanılmaz bir rüya gördüm, bebek karnımda dönüyordu ve kendini öyle bir ittiriyordu ki tüm vücudunu karnımdan görebildikportakal kafası minicik kulağı kolu bacağı karnımda kabartma desen gibi beliriverdi bir anda
Eşime sesleniyordum ayy bu karnımdan çıkacak diye
Hayır olsun inşallah
Güzel haberler alacağımız bir gün olsun
Şimdiden sür işte genişlemeye başlayınca iyi gelir daha fazla olmaz bol bol sürBenim 40.haftaya kadar hiç çatlağım olmadı ama kızım bir türlü doğmak bilmeyince son hafta çatladım, çok kötü değil ama çatlaklar belli oluyor.
Şimdi arası da yakın da acaba bunda o çatlak izi olan yerler daha mı fena olacak
Hayırlı güzel haberler alın inşallahRüyanda tamamen doktora gitme heyecanından bence Görünce çok rahatlıyacaksın, bizimde dündü kontrol, öncesinde stresten ne rüyalar gördüm
İnşallah güzel haberler alırsınız
Moral olur hem bebeğinizi görmek
Genelde öyle yapıyorum hazır duştan çıkmışken daha hızlı emiliyor ama siz ne zaman isterseniz sürebilirsiniz bir vakti yok düzenli yapmanız önemliİnşallah teşekkür ederim
Zeytinyağı da evde doğal var memleketten geliyor, kızıma da her gün veriyorum kabızlığına iyi geliyor, ben de kullanayım. Sadece banyodan sonra mı kullanıyorsunuz
Genelde öyle yapıyorum hazır duştan çıkmışken daha hızlı emiliyor ama siz ne zaman isterseniz sürebilirsiniz bir vakti yok düzenli yapmanız önemli
Siz de güzel haberler alırsınız inşallahBenimde yarın randevum var
Sabahtan ama doktorumu ve hastaneyi değiştirme kararı aldım
Oğlumda ki doktoruma devam edeceğim
Deneyeyim ben de mademZeytinyağı krem gibi vücut emiyor onu hiçbir yağlı his kalmıyor
Şöyle yapıyorum ben duştan sonra karnımı bir güzel pamukla zeytinyağı sürüyorum üzerini ince bir tülbent örtüp bekliyorum tamamen emmiş oluyor oğlumda 30 kg aldım hiç çatlamadı
Yeğenim öylem saçma sapan giyinip çıkardı 3-4 yaşlarındaKız bebeği olan arkadaşlarımdan en çok duyduğum şikayet bu kız kış günü elbise giyecem diye ağlıyor. Gelinlikistiyorum diye ağlıyor. Makyaj yapıcam diye ağlıyor. Bu çocuk niye böyle süslü falan tarzı şeylerhanımlar kızınız varsa tüm bunlara hazırlıklı olun büyük konusmayin bence yoksa anneler de biliyor mantıksız olduğunu ama laf anlatamiyor ağlatmak istemiyor falan erkek çocukları o anlamda çok iyi yavrularım anlamıyorlar o tarz işlerden
Yine de gorunce bi korku geldiGünaydın doktor verdi evet
Henüz demir hapına başlamadım kan değerlerim iyiydi kullan tabi mutlaka bulantı ve kusması olanlar herşeyi yiyip içemiyor bu çok faydalı herşey var içinde yutması kolay evet resmini ekleyeyim çoğu vitamin büyüklüğü böyle ama suda çabuk kayıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?