2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın doktor verdi evet
Henüz demir hapına başlamadım kan değerlerim iyiydi kullan tabi mutlaka bulantı ve kusması olanlar herşeyi yiyip içemiyor bu çok faydalı herşey var içinde yutması kolay evet resmini ekleyeyim çoğu vitamin büyüklüğü böyle ama suda çabuk kayıyor

Eklentiler

• IMG_20201104_075312.webp
    82,6 KB · Görüntüleme: 40
Günaydın kızlar soğuk ve yağmurlu bir gün hava da kasvetli ama ben heyecanlıyım
Bugün öğlen 1de kontrolüm var, ikili test sonuçlarını ve cinsiyeti öğreneceğiz inşallah

Bu gece inanılmaz bir rüya gördüm, bebek karnımda dönüyordu ve kendini öyle bir ittiriyordu ki tüm vücudunu karnımdan görebildik portakal kafası minicik kulağı kolu bacağı karnımda kabartma desen gibi beliriverdi bir anda
Eşime sesleniyordum ayy bu karnımdan çıkacak diye
Hayır olsun inşallah

Güzel haberler alacağımız bir gün olsun

Canım fazlasını zaten vücut atıyor, folik asit vücutta depolanan bir vitamin değil. Bende ilk zamanlar çok huzursuzlandım, hatta doktoruma söylemeden bir başka doktorun bana verdiği 400 mcglik bir başka takviye kullandım. Sonra yayınları okuyunca fazlasının atıldığını görünce biraz rahatladım ve folbiola geri döndüm. Bir de şöyle düşünüyorum; bunca tıp insanı, kadın doğum uzmanı bu riski bilimsel olarak yıllardır değerlendiriyorlardır herhalde, biraz teslim olmaya karar verdim ben Yoksa herşeyi sorgulayınca bu gebelik bitmez

O zaman da sanki her yerim vicik vicik yagli gibi olmaz mi hemen banyoya giresim gelir
Zeytinyağı krem gibi vücut emiyor onu hiçbir yağlı his kalmıyor
Şöyle yapıyorum ben duştan sonra karnımı bir güzel pamukla zeytinyağı sürüyorum üzerini ince bir tülbent örtüp bekliyorum tamamen emmiş oluyor oğlumda 30 kg aldım hiç çatlamadı

Hayırlı güzel haberler alın inşallah Rüyanda tamamen doktora gitme heyecanından bence Görünce çok rahatlıyacaksın, bizimde dündü kontrol, öncesinde stresten ne rüyalar gördüm

Benim 40.haftaya kadar hiç çatlağım olmadı ama kızım bir türlü doğmak bilmeyince son hafta çatladım, çok kötü değil ama çatlaklar belli oluyor.
Şimdi arası da yakın da acaba bunda o çatlak izi olan yerler daha mı fena olacak

İnşallah güzel haberler alırsınız
Moral olur hem bebeğinizi görmek

Şimdiden sür işte genişlemeye başlayınca iyi gelir daha fazla olmaz bol bol sür

Kızlar çatlamamak için badem yağı aldım ben ama o vıcık hissi sevmiyorum hiç, bir de kötü kokuyor bana, midem kalkıyor. Böyle organik güzel bir çatlak kremi öneriniz olur mu? Kremler daha temiz hissi veriyor bana...

Hayırlı güzel haberler alın inşallah Rüyanda tamamen doktora gitme heyecanından bence Görünce çok rahatlıyacaksın, bizimde dündü kontrol, öncesinde stresten ne rüyalar gördüm

Evet olabilir
İnsan heyecanlanıyor merak ediyor, kaygı ve heyecan karışık ne hissedeceğimi bilemiyorum bazen
Teşekkür ederim

İnşallah güzel haberler alırsınız
Moral olur hem bebeğinizi görmek

İnşallah teşekkür ederim
Zeytinyağı da evde doğal var memleketten geliyor, kızıma da her gün veriyorum kabızlığına iyi geliyor, ben de kullanayım. Sadece banyodan sonra mı kullanıyorsunuz

İnşallah teşekkür ederim
Zeytinyağı da evde doğal var memleketten geliyor, kızıma da her gün veriyorum kabızlığına iyi geliyor, ben de kullanayım. Sadece banyodan sonra mı kullanıyorsunuz
Genelde öyle yapıyorum hazır duştan çıkmışken daha hızlı emiliyor ama siz ne zaman isterseniz sürebilirsiniz bir vakti yok düzenli yapmanız önemli

Kızlar bu arada dün bir yazı okudum, kış hamileliği sebze ve meyve zenginliği bakımından daha şanslıymış, birçok vitamini alabiceğimiz kış ürünleri var.
Biz haftalık yemek planımızı her şeyden dengeli yapmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince, yemeklerin yanında da mutlaka turşu, turp, kuru soğan, karnabahar brokoli havuç salatası, bunlardan biri veya bazen yemeğe göre birkaçı oluyor, hafif ve dengeli besleniyoruz.
Geçen gün kızıma brokoli köftesi yaptım tadı harikaydı bizde yedik

Genelde öyle yapıyorum hazır duştan çıkmışken daha hızlı emiliyor ama siz ne zaman isterseniz sürebilirsiniz bir vakti yok düzenli yapmanız önemli

İlk gebeliğimde duştan çıkınca veya aklıma geldikçe zeytinyağlı krem sürerdim ama çok da dikkat etmedim açıkçası.
Bunda dikkat edeyim de o izler daha fena olmasın.

Zaten kızımı her gün veya gün aşırı banyo yaptırıyorum onla ben de duş alıp çıkıyorum, onun kremi var, bıoderma, ben de bazen kullanıyorum güzel nemlendiriyor, zaten egzaması için almıştık özellikle.

Deneyeyim ben de madem

Yeğenim öylem saçma sapan giyinip çıkardı 3-4 yaşlarında kardeşim “boynuna kendi tercihidir diye yazı asasım geliyor” derdi
O da annesine çok özeniyor, anne bu elbiseni benim için saklar mısın bu ayakkabını benim için saklar mısın diyor
Bi dönem de babasını kıskanıyordu, keşke biz senle evlenseydik diyordu babasına
Kardeşim işe giderken giyinip makyaj yaptıkça ağlıyordu, sen hep çok güzel oluyorsun kendine alıyorsun en güzel şeyleri diyordu

Benim kızım da makyaj çantamı ele geçirdiği anda allık fırçasını alıp yüzüne sürüyor, pudranın süngerini alıyor benim gibi yapıp gülüyor zilli.

Bir de temizlik yapmamı bile taklit ediyor, yere çöküp bir yer silmesi var ıhlaya tıslaya aynı benim gibi

Yine de gorunce bi korku geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…