2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Erkek takımları daha sevimli, neden? Kızlarınkiler ya Hürrem sultanın çeyizi gibi allı güllü dantelli, ya da ergen kızın günlüğü gibi kalpli, bol pembeli. Erkek takımları daha eğlenceli daha çocuksu duruyor, onlardan alacağım galiba

Herkese hayırlı akşamlar kızlar.. size bir soru sormak istiyorum, bu 12. haftalarda yani erken haftalarda covid 19 geçirip bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getiren çevrenizde bildiğiniz duyduğunuz birileri var mı?

İyi akşamlar. Son haftalarda geçirip atlatan tanıdığım var ama bu haftalarda yok.

Katılıyorum ya, hepsi pembe bide, ben sevmedim kız bebek hastane çıkışlarını

Böyle oluyor elim cartersa gidiyor işte. Bugün aldıklarım çok güzeldi onlar ayrı. Cartersın da unisex ürünleri aşırı güzel oluyor. Bulutlar kuzular griler beyazlar

Böyle oluyor elim cartersa gidiyor işte. Bugün aldıklarım çok güzeldi onlar ayrı. Cartersın da unisex ürünleri aşırı güzel oluyor. Bulutlar kuzular griler beyazlar
Ya işte öyle olsun bayılıyorum. Cigit in kız ürünleri harika ama, onlar öyle fazla süslü değil.

allah aşkına bir şunlara bakın

bir de şuna bakın

Henüz doğum yapmadı, ama bebeğe bulaşmıyor diye duyuyoruz hep. İnşallah doğrudur.

Evet bulasmiyormus bebeklere sanirim, benim arkadasimda 5. Ayinda olmustu, sonrasinda doktora gitti bir sey var mi zarari olmus mu diye. Doktoru bebekte olumsuz bir sey gozukmuyor ama sana suan rontgen cekemiyoruz ne kadar zarar verdi bilmiyoruz demis. Dogum yapar yapmaz rontgen cektir cigerlerine bakalim diye soylemis

Ben biraz tembel davranıyorum ya krem kullanmıyorum annemde hiç çatlak olmamış ablamlarda da öyle sanırım genetiğime güveniyorum ama kesin olacak
Ya ben 35 e kadar bişeyim yoktu, 35 te karpuz gibi pıt pıt çatladım ve bebiş 38 de doğdu 3 haftayla fena çatladım ama Herşey değer tabii inşallah kardeşi daha fazla eklemez tek temennim bu

Ben de Bi bebek masumiyeti, sevimliliği olmalı bence.
Birde ben gelinlik topuklu ayakkabı fln giydirdiklerinde çok kınıyorum kesin başıma gelecek. Sanki gelin olmayı o yaşta kafasına yerleştiriyor gibi. Büyürken gelin olma hayalleri yerine daha sağlam hayalleri olmalı kız çocuklarının

Lanolin miydi lansinohmuydu doğal bir krem var kuzu doğumdan sonra ve önce de kullanılıyor hassasiyet ve çatlak için onun üzerine tanımam, hatta bebek onu annenin göğsündeyken emebiliyor bile, silmen gerek kalmıyor. Bir de tahminin üzerindeki yağı öneriyorlar çok şifalıymış göğüs yarasına,
İns kalmaz canim bende kantaron yagi var aslında onuda deneyeyim cok tesekkurederim cnm su hassasiyet gitse bari

Geçen gün densiz görümcem şu cümleyi kurdu “ben evlenirken yeğenime gelinlik giydircem, nedimem yapıcam”

ben nasıl bi cevap vermiş olabilirim sizce...

Bide bu insan 50 yaşında, hiç mantık yok yemin ederim.. ben de bu görümceyi çok kınıyorum, inşallah çocuğum halasına benzemez.. b.ktur kokar, soydur çeker demişler ama hala şansım olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…