- 28 Mayıs 2020
- 358
- 438
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.181
İçemeyen için evet zordur hap işi antibiyotik düşünemiyorum bile sizdeYine de gorunce bi korku geldi
Dene tabii pişman olmayacaksınDeneyeyim ben de madem
O zaman da sanki her yerim vicik vicik yagli gibi olmaz mihemen banyoya giresim gelir
benim karnım baya baya meydandaKızlaaaar günaaaaydınnn evde küçük çocuğum var gibi zaten sabah uyandım kahvaltı hazırladım ütüsünü yaptım en son kahvesini yaptım yedi içti işe gitti şükürler olsunaz kafa dinleyeyim kahve kendime yaptım yazdıklarınızı okudum atanamayanogretmen canım doktordan güzel haberler alır dönersin inşallahhh Birefebirece valla benim içime kız doğuyor sankiii seninnnn Beyatris doktorunu değiştirmene sevindim kuzum daha iyi ilerler süreç umarım
Susmuyorr şu aldıklarına bayıldım ben de kitikate ürünlerini çok seviyorum mağazası buralarda yok ama internetten almayı düşünüyorum yeğenimin herşeyi kitikate nerdeyse çocuğa olmayanları bize verir inşallah hayırsız gelin
Çatlak için de ben spreyli şişeye zeytinyağı koydum Kızlar duştan sonra fısfıs sıkıyorum hem hemen emiliyor hem de yağlı his bırakmıyor ayrıca karnım içine göçtü desem yeridir eşim soruyor nerde bu çocuk diye bende bilmiyorum
Kız bebeği olan arkadaşlarımdan en çok duyduğum şikayet bu kız kış günü elbise giyecem diye ağlıyor. Gelinlikistiyorum diye ağlıyor. Makyaj yapıcam diye ağlıyor. Bu çocuk niye böyle süslü falan tarzı şeylerhanımlar kızınız varsa tüm bunlara hazırlıklı olun büyük konusmayin bence yoksa anneler de biliyor mantıksız olduğunu ama laf anlatamiyor ağlatmak istemiyor falan erkek çocukları o anlamda çok iyi yavrularım anlamıyorlar o tarz işlerden
Neyse ki bende pek boy yok, cok ekonomik bi insanimBende ekstra olarak bebek yagi suruyorumyazin etek sort giyerken de onu surerdim dustan cikinca bir nemlendirirdi, bacaklar uzun olunca krem yetismiyor
Sabahları hiç olmuyor resmen akşam da eh idare eder diyelim bakan hamile olduğumu anlamazbenim karnım baya baya meydandahiç içeri göçmüyor, hatta akşama doğru iyice pörtlüyor.
Bebek yağı bende de hep var kreme yeltenmedim yetiştiremem diye boy bazen sıkıntı olabiliyorBende ekstra olarak bebek yagi suruyorumyazin etek sort giyerken de onu surerdim dustan cikinca bir nemlendirirdi, bacaklar uzun olunca krem yetismiyor
Bebek yağı bende de hep var kreme yeltenmedim yetiştiremem diye boy bazen sıkıntı olabiliyor
Gecen hafta disim apse oldu. Antibiyotigi icemedim. Tam 6 parcaya boldum bicakla ve olmadi yutamadim.İçemeyen için evet zordur hap işi antibiyotik düşünemiyorum bile sizde
Ama kaygan bir hap hemen gidiyor
Al benden de o kadar, 1,60 boyum var zaten, kremlenmem yarım dk sürmüyorNeyse ki bende pek boy yok, cok ekonomik bi insanim
Aynen bende öyle delleniyorum valla ağda yaparken bacak 8473 saat sürüyorEvet ya sari diye ust bacagimi zamaninda lazer epilasyon gormemisti. Al al bitmiyor simdi her turlu dert
Selam cnm bizim senle tarihlerimiz cok yakin mayis sonuculari olarak:) benim hala mide bulantilari gecmedi ya valla ozendim sana suan :) yarin doktor kontrolü var sonraki hafta ikili test suaralar kafa ikili testte hayrli somuclar aliriz ins
Evet tatlım, ama sen şimdi iş günü 10 deyince şüpheye düştüm, bi arayıp sorarım aramazlarsa eğerNisancim senin yarin cikacak diye biliyorum ben. Carsamba demistin de mi?
bu hayalini kurma olayını ben kardeşime ve eşime söyledim, dalga geçtiler benimleDoğruu sen de mayıs sonusun :)
Yani dedikleri gibi bıçakla kesilmedi benim hala belli şeyleri yiyemiyorum, aklıma gelince bile midem kalkıyor ama onun dışında su içebiliyorum, süt içebiliyorum, basit yağsız baharatsız yemekleri yiyebiliyorum falan. bir de hayalini kurunca öğüresim gelmiyor
13'ünde gidicem ben de ikili teste, inşallah temiz çıkar hepimizinkiii
Bana daÖzelden yazayım reklam olmasın
Burası da öyle nasıl yağmurlu nasıl kasvetli nasıl kapalı. Yaa çok heyecanlı hayırlı haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar soğuk ve yağmurlu bir gün hava da kasvetli ama ben heyecanlıyım
Bugün öğlen 1de kontrolüm var, ikili test sonuçlarını ve cinsiyeti öğreneceğiz inşallah
Bu gece inanılmaz bir rüya gördüm, bebek karnımda dönüyordu ve kendini öyle bir ittiriyordu ki tüm vücudunu karnımdan görebildikportakal kafası minicik kulağı kolu bacağı karnımda kabartma desen gibi beliriverdi bir anda
Eşime sesleniyordum ayy bu karnımdan çıkacak diye
Hayır olsun inşallah
Güzel haberler alacağımız bir gün olsun
Hahaha kendi tercihidir çok iyi yaaYeğenim öylem saçma sapan giyinip çıkardı 3-4 yaşlarındakardeşim “boynuna kendi tercihidir diye yazı asasım geliyor” derdi
O da annesine çok özeniyor, anne bu elbiseni benim için saklar mısın bu ayakkabını benim için saklar mısın diyor
Bi dönem de babasını kıskanıyordu, keşke biz senle evlenseydik diyordu babasına
Kardeşim işe giderken giyinip makyaj yaptıkça ağlıyordu, sen hep çok güzel oluyorsun kendine alıyorsun en güzel şeyleri diyordu
Benim kızım da makyaj çantamı ele geçirdiği anda allık fırçasını alıp yüzüne sürüyor, pudranın süngerini alıyor benim gibi yapıp gülüyor zilli.
Bir de temizlik yapmamı bile taklit ediyor, yere çöküp bir yer silmesi var ıhlaya tıslaya aynı benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?