2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlaaaar günaaaaydınnn evde küçük çocuğum var gibi zaten sabah uyandım kahvaltı hazırladım ütüsünü yaptım en son kahvesini yaptım yedi içti işe gitti şükürler olsun az kafa dinleyeyim kahve kendime yaptım yazdıklarınızı okudum atanamayanogretmen canım doktordan güzel haberler alır dönersin inşallahhh Birefebirece valla benim içime kız doğuyor sankiii seninnnn Beyatris doktorunu değiştirmene sevindim kuzum daha iyi ilerler süreç umarım
Susmuyorr şu aldıklarına bayıldım ben de kitikate ürünlerini çok seviyorum mağazası buralarda yok ama internetten almayı düşünüyorum yeğenimin herşeyi kitikate nerdeyse çocuğa olmayanları bize verir inşallah hayırsız gelin

Çatlak için de ben spreyli şişeye zeytinyağı koydum Kızlar duştan sonra fısfıs sıkıyorum hem hemen emiliyor hem de yağlı his bırakmıyor ayrıca karnım içine göçtü desem yeridir eşim soruyor nerde bu çocuk diye bende bilmiyorum

Günaydınlar herkese
atanamayanogretmen rüyan hayrolsun, bugün güzel haberlerle gel inşallah
Susmuyorr benim de hem vitaminin içinde folik asit var, hem de demir hapının içinde var. kafam karışmıştı, hatta burada da sormuştum... doktorlar heralde biliyorlardır içinde ne var ne yok

benim karnım baya baya meydanda hiç içeri göçmüyor, hatta akşama doğru iyice pörtlüyor.

Haha evet simdi gelinlik gibi seyler kalmadi da Elsa kostumu giyip geliyorlardi benim en cok gordugum kis gunu bile askili bir modeli vardi onu giymek icin aglarlardi ustlerine zorla hirka giydirip yollardi anneler kiyafet konusunda gercekten zorlayici oluyorlar, sosyal ortama girince hele okula giderken sunu giyicem diye anneleri zorlayip mevsimine uygun olmayan sekilde gelebiliyorlardi

Selam cnm bizim senle tarihlerimiz cok yakin mayis sonuculari olarak:) benim hala mide bulantilari gecmedi ya valla ozendim sana suan :) yarin doktor kontrolü var sonraki hafta ikili test suaralar kafa ikili testte hayrli somuclar aliriz ins

Doğruu sen de mayıs sonusun :)
Yani dedikleri gibi bıçakla kesilmedi benim hala belli şeyleri yiyemiyorum, aklıma gelince bile midem kalkıyor ama onun dışında su içebiliyorum, süt içebiliyorum, basit yağsız baharatsız yemekleri yiyebiliyorum falan. bir de hayalini kurunca öğüresim gelmiyor

13'ünde gidicem ben de ikili teste, inşallah temiz çıkar hepimizinkiii

bu hayalini kurma olayını ben kardeşime ve eşime söyledim, dalga geçtiler benimle
eğer hayal edince içim almıyorsa asla yiyemiyorum o yemeği, mesela balık onlardan biri. ama bi türlü anlatamadım kendimi.
sağol kardeş sen beni anlamışsın

Burası da öyle nasıl yağmurlu nasıl kasvetli nasıl kapalı. Yaa çok heyecanlı hayırlı haberlerle gel inşallah

Hahaha kendi tercihidir çok iyi yaa
Nazlı Hilal :)))) sipaya bak sipaya yer siliyor demek
Ayy Allah'ım iyi ki çocuk yaptık yaa bende uyansın diye başını bekliyorum şimdi aşırı özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…