2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben çok sade bir insanım ve açıkçası kızım olursa çok süslü olmasını isterim inşallah amin

Valla bana dusuk risk gibi geldi. Iyi bir sonuc yani. Tabi ben kendiminkiyle kiyasladim, yoksa analiz etmeyi bilmiyorum. Doktorunuz soyleyecektir zaten ama sanirim bu iyi bir sonuc.
Ayy insallah canim ya ilk gebelikte dusuk yasadim o yuzden bunda cok korkuyorum bide ilk defa yaptirdigim icin hicbise anlamadim dogal olarak

Kızlar doktor bana folik asidi kesmekle alakalı bişey demedi kesmem gerekiyor mu acaba söylemeyi mi unuttuki

Ya bende cocugumun kucuk ergen kizlar gibi dolasmasini istemezdim. Hem saglik acisindan da zararli oje vs gibi seyler. Ama kesinlikle her kizin bir tutu etegi olmasi lazim, renk renk tokalari olmasi lazim yasina uygun sekilde giyinirse hic sorun yok o istemesede ben alirim

Yaşayınca anlarsın bence Cansu,dört yaşında bir yeğenim var sürekli elbise giyiyor saçlarını tarıyor vs aşırı da titiz sürekli aynada kendini inceliyor normalde olsa ben de uygun görmem ama inan o hallerini görünce deliriyorum

1.72 polisliğe girerken de 1.73 ölçmüşlerdi Türkiye ortalaması üstü ama 1.85 kuzenim var kız dam gibi maşallah ona göre baya kısayım
Kız saatler sürüyor deyince Ben 1.70im kısayım diyorum sülalenin en kısası olunca ahahaa

Bu ben olabilirim işte nefret ediyorum süsten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…