2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Canim bunlar normal ki anaokuluna gelirken yumurta topuk ayakkabi giyen cocuk biliyorum ben cantasinda ruj tasiyan bunlar birazcik olagan disi bence erken ergenlige de surukluyor simdiden topuklu ruj oje kadin gibi davranmasi ben oyle olsun istemem. Yoksa tutu etek, renk renk toka, her gun baska bir sac modeli ben seve seve yaparim

Kız saatler sürüyor deyince Ben 1.70im kısayım diyorum sülalenin en kısası olunca ahahaa

Haha bende o kadar sayilirim canim 1.74 ama ailede erkekler genelde 1.85 in ust, ben topuklu giydigimde neredeyse ayni boyda oluyoruz esimle bir iki cm kaliyormus onun dedigine gore ama bence ayniyiz

Benimde icime oyle doguyo ne yalan soyleyim esimde erkek erkek diye geciniyo yazik
Ay benim de eşim aksine hiç bir şey demiyor sinir oluyorum yahu ne hissediyorsun onu söyle diyorum bana böyle sorular sorma hoşlanmıyorum hayırlısı diyor

Benimki erkek istiyor ya ben merak etme kiz diyorum oda yok yok erkek kesin diyip guluyo
Keşke bir şey dese ben doğru düzgün konuşamıyorum bu konuları eşim hep hayırlısı diyor e anne olarak zaten herkesten önce hayırlısı diye biz dua ediyoruz kararımı verdim zaten 20 kasımda randevum var cinsiyeti belli olursa öğrendim ama sana uzun bi süre söylememeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…