- 13 Nisan 2020
- 2.897
- 5.448
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.281
ya benim eşimin ailesi de her şeye fazla meraklı, çocuğumu benden çok sahipleniyorlar, sinir oluyorum
daha ben hiçbir şey almamışken kv gitmiş bi sürü şey almış, daha da alıcam dedi, ben de dedim ki tatlı tatlı "annecim ben de çocuğuma kendi zevkime göre bişeyler almak istiyorum, sen daha fazla masraf yapma"..
işte şöyle büyütürüz, böyle bakarız, hep birlikte büyütürüz falan diyip duruyorlar, onlar bu cümleleri kurdukça bana daral geliyor.
Kesinlikle surecinden bahsetme hic. Aramayan sormayan insana bi de bilgi mi vereceksin. Ben de akillandim artik hicbisey soylemiyorum.Valla eşimin ailesine de söylemek benim içimden gelmiyor şimdiye kadar beni bi kez bile aramadılar hep ben arıyorum bilgi veriyorum ama artık hiç bir konuda bilgi vermemeye karar verdim çok merak ediyorlarsa ararlar
Fazlasi da zarar iste. Ama yine de bravo gidip biseyler aliyomus. Bizde bir patik bile yokya benim eşimin ailesi de her şeye fazla meraklı, çocuğumu benden çok sahipleniyorlar, sinir oluyorum
daha ben hiçbir şey almamışken kv gitmiş bi sürü şey almış, daha da alıcam dedi, ben de dedim ki tatlı tatlı "annecim ben de çocuğuma kendi zevkime göre bişeyler almak istiyorum, sen daha fazla masraf yapma"..
işte şöyle büyütürüz, böyle bakarız, hep birlikte büyütürüz falan diyip duruyorlar, onlar bu cümleleri kurdukça bana daral geliyor.
Kızın olursa doğduktan sonra bunu dediğine çok pişman olacak zaten merak etme
Üşümüyor mu? Ben havalar soğudu diye az yıkamaya başladımİlk gebeliğimde duştan çıkınca veya aklıma geldikçe zeytinyağlı krem sürerdim ama çok da dikkat etmedim açıkçası.
Bunda dikkat edeyim de o izler daha fena olmasın.
Zaten kızımı her gün veya gün aşırı banyo yaptırıyorum onla ben de duş alıp çıkıyorum, onun kremi var, bıoderma, ben de bazen kullanıyorum güzel nemlendiriyor, zaten egzaması için almıştık özellikle.
Aa burasi neresi ki,antalya falan miBiraz geç bi günaydın kızlar. Bu sabah çok güzel bir manzaraya uyandım.. eşim yurtdışına çıktığı için yine annemde kalıyorum. gözümü açtım huzur doldum
e oyle tabi canim sen nie ariyorsun her defasinda birak biraz da onlar seni merak edip arasin aramiyorsa sende aramaValla eşimin ailesine de söylemek benim içimden gelmiyor şimdiye kadar beni bi kez bile aramadılar hep ben arıyorum bilgi veriyorum ama artık hiç bir konuda bilgi vermemeye karar verdim çok merak ediyorlarsa ararlar
Ben bu kafayı sevmiyorum kız evlat değil mi nasıl bir. Laf oBenimki aslinda ilk cocuk erkek olsun cok istiyordu hatta iştekilere erkek olursa baklava alir gelirim kiz olursa elim bos gelirim gibi bi söz etmis bende kizdim sacmalama kizda erkek de ayni falan dedim oda tabi hayirlisi olsun ama erkek olsun cok isterim askm dedi gecistirdi ben simdiden hazirliyorum bosuna yorma kendini bu kiz diyorum alistiriyim bari
Ay evet çok güzelAa burasi neresi ki,antalya falan mi
Ben söylerim kız dayanamamCinsiyeti öğrenince herkese söyleyecek misiniz kızlar??
Kızlar siz böyle yazdıkça garip oldum. Bana da kimse bir şey almadı henüz ama daha erken değil mi ya? Annem ağız silme mendili almış sadece onu verdi.Fazlasi da zarar iste. Ama yine de bravo gidip biseyler aliyomus. Bizde bir patik bile yokki cevresinde mesela parayla bebek kiyafetleri oren insanlar var. Eskiden anlatirdi filancanin gelini hamileymis bir suru sey ordurmus diyem.simdi cit yok. Zaten hevessiz. Aptal degilim yani anliyorum. Ama inan umurumda degil zerre kadar. Ne kadar deger verirse o kadar karsilik gorur.
Of annesi yanında olanlara çok imreniyorumBiraz geç bi günaydın kızlar. Bu sabah çok güzel bir manzaraya uyandım.. eşim yurtdışına çıktığı için yine annemde kalıyorum. gözümü açtım huzur doldum
Ayy hic sorma bende cok kiziyorum ve biz cok zorlu surecler yasadik 2 bucuk yildir cocuk istiyoruz ilk aşılama sonra hamile kaldim kendiligimden hemen dusuk oldu 1 yil sonra tam tup bebek yaptiralim derken hamile oldugumu ogrendim yani oturup şükretmek yerine kiz erkek muhabbeti beni uzuyor ben kolayina hamile kalamadim ki zaten su an tercih yapacak şu olsun diye isteyecek yüzüm bile yok rabbim saglikli hayirli evlat versin saglicakla kucagima aliyim yeter ki kiz erkek ne farkeder ikisine de muhtacim zaten ama eşimin ailesi yuzunden cocugu da boyle dolduruyorlar yaBen bu kafayı sevmiyorum kız evlat değil mi nasıl bir. Laf o
Ya işte ortasının olması lazım. O zaman neden öyle demiş de şimdi böyle hevessiz duruyor.Fazlasi da zarar iste. Ama yine de bravo gidip biseyler aliyomus. Bizde bir patik bile yokki cevresinde mesela parayla bebek kiyafetleri oren insanlar var. Eskiden anlatirdi filancanin gelini hamileymis bir suru sey ordurmus diyem.simdi cit yok. Zaten hevessiz. Aptal degilim yani anliyorum. Ama inan umurumda degil zerre kadar. Ne kadar deger verirse o kadar karsilik gorur.
Ilk torun iki tarafta da. Annem cok mutlu heyecanli, zaten iki aydir yanimda oldugu icin bisey alamadi. Bi gideyim neler alicam diyorKızlar siz böyle yazdıkça garip oldum. Bana da kimse bir şey almadı henüz ama daha erken değil mi ya? Annem ağız silme mendili almış sadece onu verdi.kayınvalidem de aldı mı almadı mı bir şey bilmiyorum henüz görüşmedik. Ama sizinkiler ilk torun sanırım, daha bir heyecanlı olmalarını beklemeniz normal.
Kızlar siz böyle yazdıkça garip oldum. Bana da kimse bir şey almadı henüz ama daha erken değil mi ya? Annem ağız silme mendili almış sadece onu verdi.kayınvalidem de aldı mı almadı mı bir şey bilmiyorum henüz görüşmedik. Ama sizinkiler ilk torun sanırım, daha bir heyecanlı olmalarını beklemeniz normal.
Aynı benim kayın valide gibi senin ki de. Hadi gurbetteyiz gelip bir şey yapmasını geçtik ama biz gittiğimiz de çöp kadar bir şey göremedik. Maddi olarak değil de en azından manevi bir hediyen olsun torununa. bir yelek ,bir patik örmek bu kadar mı zor. Bi de onlar için her bayram, düğün de vs 8-10 saat yol gidiyorduk Araba da tutar bizi. sanki görmeye çok hevesliler gibi saf kocam da tartışma kavga çıkarırdı tabi ki gideceğiz diye. Ama bunda baştan kestim çocuk büyüyene kadar bi yere gitmiyorum diye.Fazlasi da zarar iste. Ama yine de bravo gidip biseyler aliyomus. Bizde bir patik bile yokki cevresinde mesela parayla bebek kiyafetleri oren insanlar var. Eskiden anlatirdi filancanin gelini hamileymis bir suru sey ordurmus diyem.simdi cit yok. Zaten hevessiz. Aptal degilim yani anliyorum. Ama inan umurumda degil zerre kadar. Ne kadar deger verirse o kadar karsilik gorur.
Kayınvalidelerin sanki dünyadaki tek anne onlarmış gibi davranmalarına bencilliklerine tek erkek çocuk doğuran onlarmıs gibi ilgi beklemelerine ayar oluyorum delleniyorum desem yeridir. Böyle son dakika işlerini de hiç sevmem emrivaki oluyor sen yine iyi gitmişsin ben bi bahane bulurdum. Karnım ağrıyor hamileyim bulantım var vs derdim kesin. Eşimde zaten anneciğimde rahat etmediğimi biliyor tuvalete bile gidemiyorum öyle ki çekiniyorum evlerindeAslında ben de bu ara çok dertliyim. Benim kayınvalidemler de bir garip. Aslında çok hevesliler ama her işleri son dakika olduğu için ben son dakikaya kadar bir şey beklemiyorum. Dün de Kayınbabamla doktora gitmişler hiç haberimiz yok. Kayınvalidem Göz kapağından ameliyat olmuş onu da bilmiyoruz. Ameliyat bitmiş Eşimi arıyor kayınbabam. Annen ameliyat oldu kızlara söyle eve gitsinler yemek falan hazırlasınlar. Yani elitimle bana söylüyor. Öyle sinir oldum ki hem son dakika söylüyorlar hem de telaşa sokuyorlar. Üstüne üstlük kayınvalidem bide ablasını çağırmış yemeğe. Tabi kim hizmet edecek biz. Bir kere sormadılar canın ne ister diye. Bana annem yorulmayayım diye bulaşıkları bile kaldırtmıyor. Eşime de kızdım annenin evinde misafir gibi davranıyorsun eşim hamile yardım edeyim diye düşünmüyorsun dedim. Tabi annesi Kendi evinde öyle alıştırdıysa ne bekliyorum ki ben. Ki ameliyat olayını haber verselerdi kendimizi ona göre hazırlardık. Bir de istekleri bitmiyor yemekler yenecek çaylar hazırlanacak. Üstüne meyve çerez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?