2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
herkesin derdi başka cidden benim kaynanam da çok itici gıcık biri her hareketi bana batıyor herşeye karışmaya çalışıyor herşeyi soruyor ben zaten gerekeni söylüyorum ararsa aramazsa oğlundan alsın bilgi belge ben uğraşamam

Valla eşimin ailesine de söylemek benim içimden gelmiyor şimdiye kadar beni bi kez bile aramadılar hep ben arıyorum bilgi veriyorum ama artık hiç bir konuda bilgi vermemeye karar verdim çok merak ediyorlarsa ararlar
Kesinlikle surecinden bahsetme hic. Aramayan sormayan insana bi de bilgi mi vereceksin. Ben de akillandim artik hicbisey soylemiyorum.

Fazlasi da zarar iste. Ama yine de bravo gidip biseyler aliyomus. Bizde bir patik bile yok ki cevresinde mesela parayla bebek kiyafetleri oren insanlar var. Eskiden anlatirdi filancanin gelini hamileymis bir suru sey ordurmus diyem.simdi cit yok. Zaten hevessiz. Aptal degilim yani anliyorum. Ama inan umurumda degil zerre kadar. Ne kadar deger verirse o kadar karsilik gorur.

Üşümüyor mu? Ben havalar soğudu diye az yıkamaya başladım

O
Valla eşimin ailesine de söylemek benim içimden gelmiyor şimdiye kadar beni bi kez bile aramadılar hep ben arıyorum bilgi veriyorum ama artık hiç bir konuda bilgi vermemeye karar verdim çok merak ediyorlarsa ararlar
e oyle tabi canim sen nie ariyorsun her defasinda birak biraz da onlar seni merak edip arasin aramiyorsa sende arama

Ben bu kafayı sevmiyorum kız evlat değil mi nasıl bir. Laf o

Kızlar siz böyle yazdıkça garip oldum. Bana da kimse bir şey almadı henüz ama daha erken değil mi ya? Annem ağız silme mendili almış sadece onu verdi. kayınvalidem de aldı mı almadı mı bir şey bilmiyorum henüz görüşmedik. Ama sizinkiler ilk torun sanırım, daha bir heyecanlı olmalarını beklemeniz normal.

Biraz geç bi günaydın kızlar. Bu sabah çok güzel bir manzaraya uyandım.. eşim yurtdışına çıktığı için yine annemde kalıyorum. gözümü açtım huzur doldum
Of annesi yanında olanlara çok imreniyorum

Ben bu kafayı sevmiyorum kız evlat değil mi nasıl bir. Laf o
Ayy hic sorma bende cok kiziyorum ve biz cok zorlu surecler yasadik 2 bucuk yildir cocuk istiyoruz ilk aşılama sonra hamile kaldim kendiligimden hemen dusuk oldu 1 yil sonra tam tup bebek yaptiralim derken hamile oldugumu ogrendim yani oturup şükretmek yerine kiz erkek muhabbeti beni uzuyor ben kolayina hamile kalamadim ki zaten su an tercih yapacak şu olsun diye isteyecek yüzüm bile yok rabbim saglikli hayirli evlat versin saglicakla kucagima aliyim yeter ki kiz erkek ne farkeder ikisine de muhtacim zaten ama eşimin ailesi yuzunden cocugu da boyle dolduruyorlar ya

Ya işte ortasının olması lazım. O zaman neden öyle demiş de şimdi böyle hevessiz duruyor.

Ilk torun iki tarafta da. Annem cok mutlu heyecanli, zaten iki aydir yanimda oldugu icin bisey alamadi. Bi gideyim neler alicam diyor kayinvalideme karsi iyice antipatim artti. Kendisi zaten kendinden baska kimseye duskun degildir. Alcagi sey de kendi gibi uyuruk olur, mumkunse almasin.

Aslında ben de bu ara çok dertliyim. Benim kayınvalidemler de bir garip. Aslında çok hevesliler ama her işleri son dakika olduğu için ben son dakikaya kadar bir şey beklemiyorum. Dün de Kayınbabamla doktora gitmişler hiç haberimiz yok. Kayınvalidem Göz kapağından ameliyat olmuş onu da bilmiyoruz. Ameliyat bitmiş Eşimi arıyor kayınbabam. Annen ameliyat oldu kızlara söyle eve gitsinler yemek falan hazırlasınlar. Yani elitimle bana söylüyor. Öyle sinir oldum ki hem son dakika söylüyorlar hem de telaşa sokuyorlar. Üstüne üstlük kayınvalidem bide ablasını çağırmış yemeğe. Tabi kim hizmet edecek biz. Bir kere sormadılar canın ne ister diye. Bana annem yorulmayayım diye bulaşıkları bile kaldırtmıyor. Eşime de kızdım annenin evinde misafir gibi davranıyorsun eşim hamile yardım edeyim diye düşünmüyorsun dedim. Tabi annesi Kendi evinde öyle alıştırdıysa ne bekliyorum ki ben. Ki ameliyat olayını haber verselerdi kendimizi ona göre hazırlardık. Bir de istekleri bitmiyor yemekler yenecek çaylar hazırlanacak. Üstüne meyve çerez.

Benim annemler henuz hic bir sey almadilar annem o agiz silme mendillerinden yapiyormus kayinvalidem bornoz takimi gibi bir sey almis bebege sadece simdi de hastane cikisi icin cinsiyeti bekliyormus cuma gununu sabirsizlikla bekliyor o da Aslinda bende kendim almak isterdim hastane cikisini ama onun alicagini da begenirim zevkli kadin o yuzden tamam anne haber veririm cuma dedim. Iki gunde bir kendi arar sorar beni nasil oldun iyi misin diye duyarli ve ilgilidir ben pek aramam cunku bir degisiklik yok hep ayniyim Bu arada ben balon patlatma filan yapmamaya karar verdim kizlar zaten herkes cok uzgun benim bu olanlardan sonra parti gibi bir sey yapmam pek guzel olmaz diye dusundum. Direk esimle ayni anda hastanede ogrenicez

Aynı benim kayın valide gibi senin ki de. Hadi gurbetteyiz gelip bir şey yapmasını geçtik ama biz gittiğimiz de çöp kadar bir şey göremedik. Maddi olarak değil de en azından manevi bir hediyen olsun torununa. bir yelek ,bir patik örmek bu kadar mı zor. Bi de onlar için her bayram, düğün de vs 8-10 saat yol gidiyorduk Araba da tutar bizi. sanki görmeye çok hevesliler gibi saf kocam da tartışma kavga çıkarırdı tabi ki gideceğiz diye. Ama bunda baştan kestim çocuk büyüyene kadar bi yere gitmiyorum diye.

Kayınvalidelerin sanki dünyadaki tek anne onlarmış gibi davranmalarına bencilliklerine tek erkek çocuk doğuran onlarmıs gibi ilgi beklemelerine ayar oluyorum delleniyorum desem yeridir. Böyle son dakika işlerini de hiç sevmem emrivaki oluyor sen yine iyi gitmişsin ben bi bahane bulurdum. Karnım ağrıyor hamileyim bulantım var vs derdim kesin. Eşimde zaten anneciğimde rahat etmediğimi biliyor tuvalete bile gidemiyorum öyle ki çekiniyorum evlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…