- 5 Ekim 2019
- 804
- 851
- 23
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.261
Cok sagol canim benim ogleden sonra gelince kesin sonucu yazarim ❤ben çok bilmemekle beraber rapordan risk olmadığını anlıyorum, geçmiş olsuuuun
Keşke bir şey dese ben doğru düzgün konuşamıyorum bu konuları eşim hep hayırlısı diyor e anne olarak zaten herkesten önce hayırlısı diye biz dua ediyoruz kararımı verdim zaten 20 kasımda randevum var cinsiyeti belli olursa öğrendim ama sana uzun bi süre söylememeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım dicem
Benimki de başından beri erkek diyor. İçime öyle doğuyor diyor. Doktor %60 kız deyince hadi ya dediBenimki erkek istiyor ya ben merak etme kiz diyorum oda yok yok erkek kesin diyip guluyo
Benimki aslinda ilk cocuk erkek olsun cok istiyordu hatta iştekilere erkek olursa baklava alir gelirim kiz olursa elim bos gelirim gibi bi söz etmis bende kizdim sacmalama kizda erkek de ayni falan dedim oda tabi hayirlisi olsun ama erkek olsun cok isterim askm dedi gecistirdi ben simdiden hazirliyorum bosuna yorma kendini bu kiz diyorum alistiriyim bariBenimki de başından beri erkek diyor. İçime öyle doğuyor diyor. Doktor %60 kız deyince hadi ya dedikız erkek takıntısı yok da iddiayı kaybetmiş gibi hissetti sanırım
Ben soylerim sanirim canim hatta ogrenmeden icime kiz doguyor diye bile herkese yaydim resmenCinsiyeti öğrenince herkese söyleyecek misiniz kızlar??
Bebitof güzeldi bende kullanmıştımSimdi baktim hepsi burada da urunleri varmis, hem cok tatli hem de fiyatlari uyguncinsiyet belli olunca bir hastane cikisi alabilirim ordan
Ben sadece aileme söylicem eşimin ailesi de çok merak ediyorsa biraz ilgilenir sorarsa söylerizBen soylerim sanirim canim hatta ogrenmeden icime kiz doguyor diye bile herkese yaydim resmen
Eşim annesine sordu içine ne doğuyor diye oda erkek olsun isterim dedi bende hemen ordan zıpladim benim ikisine de ihtiyacim var yeterki saglikli hayirli olsun kiz erkek farketmez ama icime kiz doguyor dedim sonra bozuldu tabi hayirli evlat kiz evladi da dedi sustu can skyorlar onlar birazBen sadece aileme söylicem eşimin ailesi de çok merak ediyorsa biraz ilgilenir sorarsa söyleriz
Bende öyleydim. Kızım ennnn kabarığından elbise aldırdı bizeBirde ben gelinlik topuklu ayakkabı fln giydirdiklerinde çok kınıyorumkesin başıma gelecek. Sanki gelin olmayı o yaşta kafasına yerleştiriyor gibi. Büyürken gelin olma hayalleri yerine daha sağlam hayalleri olmalı kız çocuklarının
Kızın olursa doğduktan sonra bunu dediğine çok pişman olacak zaten merak etmeBenimki aslinda ilk cocuk erkek olsun cok istiyordu hatta iştekilere erkek olursa baklava alir gelirim kiz olursa elim bos gelirim gibi bi söz etmis bende kizdim sacmalama kizda erkek de ayni falan dedim oda tabi hayirlisi olsun ama erkek olsun cok isterim askm dedi gecistirdi ben simdiden hazirliyorum bosuna yorma kendini bu kiz diyorum alistiriyim bari
Ben hamile oldugumu ilk burada canimCinsiyeti öğrenince herkese söyleyecek misiniz kızlar??
Evet ben de alicam ama 2 hafta sonraBebitof güzeldi bende kullanmıştım
Valla eşimin ailesine de söylemek benim içimden gelmiyor şimdiye kadar beni bi kez bile aramadılar hep ben arıyorum bilgi veriyorum ama artık hiç bir konuda bilgi vermemeye karar verdim çok merak ediyorlarsa ararlarBen hamile oldugumu ilk burada canimKirazHanim Cum sayesinde ogrendigim icin ilk buraya yazarim onun disinda annem yanimda ona soylicez zaten. Babama da soyliycem tabiki. Ama kayinvalideme soylemek asla icimden gelmiyor ona soylemem.. Sayesinde butun sulalesi duydu o kadar rica ettigim halde. Hem sevgisiz hem uzerimden millete hava atiyor. Bir daha hicbir sekilde hamilelik surecimden de bahsetmem. zaten nifty vs o konulari bilmiyolar soylemedik cunku insani demoralize eden bi tip. Onu da duyurur millete.
Kendi akrabalarima bile soylemedim daha hamile oldugumu.
Ben hamile oldugumu ilk burada canimKirazHanim Cum sayesinde ogrendigim icin ilk buraya yazarim onun disinda annem yanimda ona soylicez zaten. Babama da soyliycem tabiki. Ama kayinvalideme soylemek asla icimden gelmiyor ona soylemem.. Sayesinde butun sulalesi duydu o kadar rica ettigim halde. Hem sevgisiz hem uzerimden millete hava atiyor. Bir daha hicbir sekilde hamilelik surecimden de bahsetmem. zaten nifty vs o konulari bilmiyolar soylemedik cunku insani demoralize eden bi tip. Onu da duyurur millete.
Kendi akrabalarima bile soylemedim daha hamile oldugumu.
ya benim eşimin ailesi de her şeye fazla meraklı, çocuğumu benden çok sahipleniyorlar, sinir oluyorumValla eşimin ailesine de söylemek benim içimden gelmiyor şimdiye kadar beni bi kez bile aramadılar hep ben arıyorum bilgi veriyorum ama artık hiç bir konuda bilgi vermemeye karar verdim çok merak ediyorlarsa ararlar
Evet yaaa ben de yılbaşında indirim gelir filan diye beklicemSenemisback mesajını bulamadım alıntılamak için ben dün paylaştıklarımı almadım cinsiyet netleşmediği için. Kitikate den iki takım aldım beyaz çok tatlılar
Ay senin durumun daha vahimya benim eşimin ailesi de her şeye fazla meraklı, çocuğumu benden çok sahipleniyorlar, sinir oluyorum
daha ben hiçbir şey almamışken kv gitmiş bi sürü şey almış, daha da alıcam dedi, ben de dedim ki tatlı tatlı "annecim ben de çocuğuma kendi zevkime göre bişeyler almak istiyorum, sen daha fazla masraf yapma"..
işte şöyle büyütürüz, böyle bakarız, hep birlikte büyütürüz falan diyip duruyorlar, onlar bu cümleleri kurdukça bana daral geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?