2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
henüz kimseye söylememiş olan bir ben mi varım?
kelimenin tam anlamıyla kimseye yani, sadece eşim ve doktor biliyor
Ben de akrabalardan kimseye söylemedim. biz de Kpss çalışan görümce var. dr a falan gittiğimizden o biliyor . o na da kimseye söyleme sakın dedim ama ne kadar çenesini tutabilir bilmiyorum . En yakın arkadaşlarım biliyor bir de

Tünaydın hanımlar kaç zamandır bakamıyorum ne çok yazmışsınız geçen hafta ana okuluna giden kızım nezle oldu full onunla geçti zamanımız dünde doktor kontrolüm vardı bu sefer kızimida götürdük yanimizda okul saati olmadığı için anne kıpır kıpır kipirdiyor diye nasıl heyecan yaptı doktorla muhabbet etti doktor kızimida dahil etti hep ona sorular sordu ikili test için kan verdim ama ultrasonda herşey güzel çıktı şükür doktor az buçuk cinsiyet tahmini de yaptı ama tam bisey söylemedi sonrada kızımın sallanan süt dişini çektirmeye gittik sanırım ben bebekten çok kızımin dışı çekilirken heyecan yaptım

Sen söylemişsin sayılmaz önemli olan kimseye söylememek

Evet ben de hiç hoşlanmıyorum bunu kayınbabam da çok yapıyor. Bu zamana kadar şuram ağrıyor buram sürüyor midem bulanıyor kötüyüm demediğim için böyle oldu. Eşime de dedim bundan sonra naz yapıcam ben de. Ki zaten akşama kadar çalışıyorum akşam da böyle olunca bel ağrısından duramıyorum

Valla ben de ona gore kiymet veriyorum karsi tarafa. kusura bakmasin. Rahmetli babaannem de oyleydi mesela. Vefat ettigi gune kadar maasi vardi, ne bir harclik ne bisey gordum. Zerre kadar duskun degildi bana. Ustelik ilk torunuydum.

Kız Nası kimseye söylemedin hamile olduğunu Nası dayandınnnn

valla zor, anneme gidince örneğin pasta yapmış oluyor "hmmm içinde çiğ yumurta var mı?" falan diye tek tek o gün ne pişireceğini falan sorguluyorum. normalde de midem biraz problemli, ondan sorduğumu zannedip deşmiyor o da, öğrenince ama yana doğru bayılacak bence sen onca zaman hamile miydin diye

Bennn yeni yıla kadar da söylemeyi düşünmüyorum
hahahah tamam bu beni de aşar, saygı duydum

iş yerindekilerden nasıl saklıyorsun?
nasıl ailenle paylaşmadan durabildin?
heyecanını içinde mi patlattın?
kafamda deli sorular.

iş yeri allah için en kolayı oldu çünkü dönüşümlü gidiyoruz, benim birlikte çalıştığım departmandan kimseyi görmüyorum, bi odaya kapatıyorum kendimi izole takılıyorum içeride :)

aile için de ikili test kanını vereyim ilk onlara söyleyeyim diye düşündüm ama bi yandan da şöyle 4-5 ay olsa öyle mi söylesem diyorum. çoook evhamlı ve panik tipler, ondan ağzımdan burnumdan yemek sokmaya çalışacaklar, ay üşüdün mü ay kedi tüyü yuttun mu falan diye darlayacaklar diye kafam aslında rahatmış gibime geliyor

Kusura bakma canım ama bu ne düşüncesizlik?Benim eşimin annesi gelinin yani eltimin işini yapıyor üstelik hamile falan değil bel fıtığı var hayretler içinde okuyorum bazı şeyleri

Muhtemelen benim esim oraya gidip yemek yapmami filan beklemezdi ya da yemek yapildiysa toplamaya yardim ederdi. Yerlere bir seyler dokulduyse supurge bile acardi soylesem o konuda cok merhametlidir bana karsi. Ama ben boyle bir durumda onlara gitmez onlar bize gelsin ben hemen bir seyler hazirlarim rahat ettiririz derdim. Kalma zamani esim onlari gece eve birakirdi. Ben pek hamileligi fiziksel olarak hissetmedigim icin bir de o hastalik durumlarina dayanamadigim icin elimden geleni yapardim sanirim. Ama son dakika soylemesi emir vaki yapmasi ya da esinin misafir gibi davranip yardim etmemesi gercekten sinir bozucu haklisin

Ben bu kafayı sevmiyorum kız evlat değil mi nasıl bir. Laf o
Ya sorma, ben dün erkek bebek isteyenlerin başka bir topiğine denk geldim. Neler neler yazılmış, yok kızı olmayan eksik değilmiş ama oğlu olmayan eksikmiş, kızı olanlara acıyarak bakıyolarmış, oğlu olan anneler el üstünde tutulurmuş neler neler. Sinirlerim bozuldu kapattım. İnsan kendi cinsine karşı nasıl bu kadar acımasız olabilir?

Hamileliğimi öğrendiğimden beri kadın olduğum için şükrediyorum bu mucizeye şahit oluyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin

Islamiyet oncesi cahiliye devri kafasi resmen. Su kafalar da anne baba olacaklar evlat yetistirecekler
ve yetistirdikleri cocuklar da benim cocugumla akran olacaklar ya inanamiyorum

Kusura bakma canım ama bu ne düşüncesizlik?Benim eşimin annesi gelinin yani eltimin işini yapıyor üstelik hamile falan değil bel fıtığı var hayretler içinde okuyorum bazı şeyleri
Ya sorma valla neler neler var. Beni kimse düşünmüyor dediğimde de eşim kabul etmiyor ona ayrı bir sinir oluyorum
Ya gerçekten hamileliğim benim de çok şükür kendimi yormadığım sürece iyi geçiyor. Ama hem çalışıp hem iş yapıp doğru düzgün uzanamayınca belim çok ağrıyor. Bir de eğil kalk yapınca oluyor. Eşime de söyleyince yapıyor mesela kendi evimde biri geleceğinde yoruluyorum bana yardım et veya bulaşıkları topla yıka deyince tamam der hemen yapar. Öyle alıştırdım. Ama annesinin evinde yapmıyor. Çünkü annesi her şeyi önüne hazır koymuş.Son dakika emrivaki yapıldığı için ayrı bir sinirliyim. Dün kayınbabam yarın da burdasınız diye yine emrivaki yaptı. Hayır kendileri de normalde hep et balık yaptırır restoranda yerler. Ameliyat olduğunda gelinlerin elinden yemek istemişler anlamadım. İki gündür ağlamaktan gözlerim şişti. Böylesine düşünülmemek beni sinirlendiriyor. Biri de demiyor ki kızım sen hamilesin biraz dinlen.

Şu anlattiklarin tam benimkiler gibi hele ki şu kayinpederlerin boyle emrivaki yapmalari daha sinirlemi bozar benimde üstune benim telefonum yok mu ki oglunu ariyorsun en sinur oldugum sey

Şu anlattiklarin tam benimkiler gibi hele ki şu kayinpederlerin boyle emrivaki yapmalari daha sinirlemi bozar benimde üstune benim telefonum yok mu ki oglunu ariyorsun en sinur oldugum sey
Evet Evet bir de istediği olmazsa da laf söylüyor çocuklarına. Eşim de diyor tamam de geç. Öyle olmuyor işte.

ay pardon neyyy????
link ver de gidip SİZ DELİRDİNİZ Mİ diyeyim, oğulları evlenip yüzlerine bakmayınca gidip yavaş çekimde el sallamak isterim hepsine

Söyle artık çocuk okula başlayacak
ahahahahah, haklısın - çocuğu okula bırakabilir misiniz diye arayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…