2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sabah müge anlı’da gördüm erkek olur bu sefer diye diye kadın 7 tane kız doğurmuş

Hah işte benim eşim de öyle çok sakin bir yapıya sahip. Asla ama asla bir şey söylemez anne babasına. Doğru ya da yanlış. Mesela kardeşi öyle değil. Duymamazlıktan gel babamı bilmiyor musun sen vs vs. Laflar hep aynı bizde de öyle

Haha bende hayatimin en cirkin donemini yasiyorum suratimda baya sivilceler filan cikti, annemde beni her gordugunde cok hamur isi yeme tamam mi kizim bebege yaramiyor sen kilo alirsin uzulursun sonra filan diyor
Sivilcem benim de arttı ve sönmüyor 1 haftadır

Valla ben de ona gore kiymet veriyorum karsi tarafa. kusura bakmasin. Rahmetli babaannem de oyleydi mesela. Vefat ettigi gune kadar maasi vardi, ne bir harclik ne bisey gordum. Zerre kadar duskun degildi bana. Ustelik ilk torunuydum.
kesinlikle değer vermeyene değer yok artık bende de. Benim de anneannem öyleydi. İlkokulda köyde okul evime çok uzaktı onlara 5 dakikaydı. öğlen yemek yemeye oraya gidersiniz derdi annem. kardeşimle giderdik biz de . yediğimiz de ayrı bir sofrada kuru ekmekle yoğurttu. Bir gün artık bi kenara çekip artık yemeğe bize gelmeyin dedi.şok oldum 8 yaşındayım kardeşim daha da küçük. Dayım ve ailesini ( beş çocuklu) geçindirir beslerdi de bize gelmeyin dedi. bu laf bi daha aklımdan çıkmadı. şimdi bile gitmiyorum. neden gelmiyorsun falan diyor görünce, ne geleceğim bi daha.

Bu arada gebelikte süt tüketimi önemli ama süt benim midemi kaldırıyor içince çıkartıyorum. Başka hiçbir şeyden tiksinmedim ama sütten çok tiksindim

Uzuldum okuyunca bir de bu insan anneanne. Herkesin icine o sevgi dusmuyor demek ki...

Topiğimize bir kız daha geliyor
Mutluluktan ağlıyorum allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Tostosum bağdaş kurmuş elini de yüzüne koymuş kurban olurum

Detayları daha sonra yazıcam kızlar, şimdi böbrek ultrasonum için ameliyatımı olduğum hastaneye kontrole gidiyorum
O da temiz çıkar inşallah

Eklentiler

• D887A697-786A-4345-9880-AD5062994FAE.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 77
Erkek diye ölenlerden biri de anneannen sanırım.

Bu arada gebelikte süt tüketimi önemli ama süt benim midemi kaldırıyor içince çıkartıyorum. Başka hiçbir şeyden tiksinmedim ama sütten çok tiksindim
Yoğurt ve peynir de tüketebilirsin onun yerine canım. Ya da sütlü bir tatlı yapabilirsin. :)

Oyy maşallah. Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ayy masallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah temiz cikar bobrek ultrasonunuz da ben bu ultrason isinden hic anlamadigimi fark ettim. Ben yine minicik bir sey goruyor gibiyim orada, bacagimi oluyor o zaman gordugum sey

ayyyy maşallah kolunu da başının altına yastık yapmış minnoş
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Şaşkınlıkla okudum,ah rahmetli anneannem aynı apartmanda otururduk biz yemek yemedik diye gece uyumadığını bilirim (abartısız) bir gün annem ve babam evde değillerdi o gün de dayımın eşi fazlaca yemek yapmış misafiri gelecekti anneannem onlarda kalırdı neyse anneannem ertesi günü geldi yengen size yemek gönderdi mi dedi ben de huyunu bildiğim için tabi ki gönderdi çok da lezzetliydi dedim halbuki yemek falan yoktu ondan sonra anneannem derin bir oh çekti biliyor musun gece hiç uyuyamadım sen ve kardeşin aç kalmışsınızdır diye merak ettim misafir olduğu için de size gelemedim dedi.mekanı cennet olsun

Kucucuk bir cocuga boyle bir sey denir mi ya icim acidi bende de soyle bir hikaye var annem samsunluydu bir yaz kardesimle beni annaneme yollamisti. O zaman da annanem tutunculuk yapiyordu, bir igneye yapraklari geciriyorsun filan. Dediki iste sizde yardim edin bu tutunu hemen bitirelim size sunu alcam bunu alcam vs. Biz bir ay kaldik sanirim belki 15 gundur pek hatirlaniyorum ve o igneleri beceremedigimiz icin hep ellerimize batirmistik siyah yaralar olusmustu. Sonra bizi dayimin esi ve cocuklariyla Istanbula yolladi. Herkese hediyeler almis, kiz olan kuzenime altin bir bilezik digerlerine kiyafet bize hic bir sey almamisti. Gelince anneme anlatmistim hemen bir daha da hic Samsuna gitmedim babam da izin vermedi cocuk isci oldugumuzu ogrenince, vefat edince senesi olmustu o zaman gittim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…