- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.341
Sabah müge anlı’da gördüm erkek olur bu sefer diye diye kadın 7 tane kız doğurmuşCanım evladın kızı erkeği olmamalı zaten. İşte artık nasıl çevreleri varsa, oğlu olmayanla dalga geçiyorlarmış, oğlu olan hava atıyormuş. Allah akıl fikir versin. Benim erkek kardeşim yok. Annem babam sırf erkek olsun diye 3. yü 5. yi yapsalardı çok üzülür bozulurdum sanırım. Gördüm ama burda, 3 kızım var 4. erkek olur inşallah olmazsa 5.ye diyenBiz birine zor cesaret ediyoruz
Hah işte benim eşim de öyle çok sakin bir yapıya sahip. Asla ama asla bir şey söylemez anne babasına. Doğru ya da yanlış. Mesela kardeşi öyle değil. Duymamazlıktan gel babamı bilmiyor musun sen vs vs. Laflar hep aynı bizde de öyleAyyy inanamiyorum tek benimkiler boyle zannediyordum seninkiyle tamamiyla ayni resmen bide yapmazsan kayinvalidemin surati asılır kendine gelmez uzun sure bide kadin nasil beceriyorsa hep biz suclu oluyoruz ogullari da ayri yerde sikayet edip dedikodumuzu yapiyorlar ya cildiriyorum bide benimki sakin cok konusan asiri asiri saygili hic sesini cikaramaz ailesine hep bemi ezdirir yap eline yapismaz askim aman duymamazliktan gel bosver falan diye hep beni gecistiriyor
Sivilcem benim de arttı ve sönmüyor 1 haftadırHaha bende hayatimin en cirkin donemini yasiyorumsuratimda baya sivilceler filan cikti, annemde beni her gordugunde cok hamur isi yeme tamam mi kizim bebege yaramiyor sen kilo alirsin uzulursun sonra filan diyor
kesinlikle değer vermeyene değer yok artık bende de. Benim de anneannem öyleydi. İlkokulda köyde okul evime çok uzaktı onlara 5 dakikaydı. öğlen yemek yemeye oraya gidersiniz derdi annem. kardeşimle giderdik biz de . yediğimiz de ayrı bir sofrada kuru ekmekle yoğurttu. Bir gün artık bi kenara çekip artık yemeğe bize gelmeyin dedi.şok oldum 8 yaşındayım kardeşim daha da küçük. Dayım ve ailesini ( beş çocuklu) geçindirir beslerdi de bize gelmeyin dedi. bu laf bi daha aklımdan çıkmadı. şimdi bile gitmiyorum. neden gelmiyorsun falan diyor görünce, ne geleceğim bi daha.Valla ben de ona gore kiymet veriyorum karsi tarafa. kusura bakmasin. Rahmetli babaannem de oyleydi mesela. Vefat ettigi gune kadar maasi vardi, ne bir harclik ne bisey gordum. Zerre kadar duskun degildi bana. Ustelik ilk torunuydum.
bi dahakine direkt yaparken ararım, siz de haklısınız ayıp oldu..... deseydin keşke
Tüh hic aklima gelmedi bi dahakineoyle yarim napim
Uzuldum okuyuncakesinlikle değer vermeyene değer yok artık bende de. Benim de anneannem öyleydi. İlkokulda köyde okul evime çok uzaktı onlara 5 dakikaydı. öğlen yemek yemeye oraya gidersiniz derdi annem. kardeşimle giderdik biz de . yediğimiz de ayrı bir sofrada kuru ekmekle yoğurttu. Bir gün artık bi kenara çekip artık yemeğe bize gelmeyin dedi.şok oldum 8 yaşındayım kardeşim daha da küçük. Dayım ve ailesini ( beş çocuklu) geçindirir beslerdi de bize gelmeyin dedi. bu laf bi daha aklımdan çıkmadı. şimdi bile gitmiyorum. neden gelmiyorsun falan diyor görünce, ne geleceğim bi daha.
Sivilcem benim de arttı ve sönmüyor 1 haftadır
Erkek diye ölenlerden biri de anneannen sanırım.kesinlikle değer vermeyene değer yok artık bende de. Benim de anneannem öyleydi. İlkokulda köyde okul evime çok uzaktı onlara 5 dakikaydı. öğlen yemek yemeye oraya gidersiniz derdi annem. kardeşimle giderdik biz de . yediğimiz de ayrı bir sofrada kuru ekmekle yoğurttu. Bir gün artık bi kenara çekip artık yemeğe bize gelmeyin dedi.şok oldum 8 yaşındayım kardeşim daha da küçük. Dayım ve ailesini ( beş çocuklu) geçindirir beslerdi de bize gelmeyin dedi. bu laf bi daha aklımdan çıkmadı. şimdi bile gitmiyorum. neden gelmiyorsun falan diyor görünce, ne geleceğim bi daha.
Yoğurt ve peynir de tüketebilirsin onun yerine canım. Ya da sütlü bir tatlı yapabilirsin. :)Bu arada gebelikte süt tüketimi önemli ama süt benim midemi kaldırıyor içince çıkartıyorum. Başka hiçbir şeyden tiksinmedim ama sütten çok tiksindim
Oyy maşallah. Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTopiğimize bir kız daha geliyor
Mutluluktan ağlıyorum allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Tostosum bağdaş kurmuş elini de yüzüne koymuş kurban olurum
Detayları daha sonra yazıcam kızlar, şimdi böbrek ultrasonum için ameliyatımı olduğum hastaneye kontrole gidiyorum
O da temiz çıkar inşallah
Topiğimize bir kız daha geliyor
Detayları daha sonra yazıcam kızlar, şimdi böbrek ultrasonum için ameliyatımı olduğum hastaneye kontrole gidiyorum
Bı ay sonraBir dahaki kontrolün ne zaman canım?
Topiğimize bir kız daha geliyor
ayyyy maşallahTopiğimize bir kız daha geliyor
İçiyim diye zorlamayayım daha fazla artık. yoğurt ve peynir yiyebiliyorum AllahtanYoğurt ve peynir de tüketebilirsin onun yerine canım. Ya da sütlü bir tatlı yapabilirsin. :)
İlla süt iç diye bir şey yok bende içmiyorum. Hatta yeni yrni peynir yoğurt yemeye başladımİçiyim diye zorlamayayım daha fazla artık. yoğurt ve peynir yiyebiliyorum Allahtan
Şaşkınlıkla okudum,ah rahmetli anneannem aynı apartmanda otururduk biz yemek yemedik diye gece uyumadığını bilirim (abartısız) bir gün annem ve babam evde değillerdi o gün de dayımın eşi fazlaca yemek yapmış misafiri gelecekti anneannem onlarda kalırdı neyse anneannem ertesi günü geldi yengen size yemek gönderdi mi dedi ben de huyunu bildiğim için tabi ki gönderdi çok da lezzetliydi dedim halbuki yemek falan yoktukesinlikle değer vermeyene değer yok artık bende de. Benim de anneannem öyleydi. İlkokulda köyde okul evime çok uzaktı onlara 5 dakikaydı. öğlen yemek yemeye oraya gidersiniz derdi annem. kardeşimle giderdik biz de . yediğimiz de ayrı bir sofrada kuru ekmekle yoğurttu. Bir gün artık bi kenara çekip artık yemeğe bize gelmeyin dedi.şok oldum 8 yaşındayım kardeşim daha da küçük. Dayım ve ailesini ( beş çocuklu) geçindirir beslerdi de bize gelmeyin dedi. bu laf bi daha aklımdan çıkmadı. şimdi bile gitmiyorum. neden gelmiyorsun falan diyor görünce, ne geleceğim bi daha.
kesinlikle değer vermeyene değer yok artık bende de. Benim de anneannem öyleydi. İlkokulda köyde okul evime çok uzaktı onlara 5 dakikaydı. öğlen yemek yemeye oraya gidersiniz derdi annem. kardeşimle giderdik biz de . yediğimiz de ayrı bir sofrada kuru ekmekle yoğurttu. Bir gün artık bi kenara çekip artık yemeğe bize gelmeyin dedi.şok oldum 8 yaşındayım kardeşim daha da küçük. Dayım ve ailesini ( beş çocuklu) geçindirir beslerdi de bize gelmeyin dedi. bu laf bi daha aklımdan çıkmadı. şimdi bile gitmiyorum. neden gelmiyorsun falan diyor görünce, ne geleceğim bi daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?