2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sanıyorlarki çocukken balık hafızalısın unutursun büyüyünce. Tam tersi çocukken yaşadıklarını asla unutamıyorsun.

Yaaaa seni severiiiiiim maşallahhhh Kızlar çoğunlukta arkadaşlar Mayıs anneleri olarak bi bayan voleybol takımı kuralım

Biliyor musun anneannem vefat edince keşke bir kez olsun bizi kırsaydı incitseydi bu kadar özlemezdim diyorum ama bir insan hep mi çocuklarını torunlarını düşünür şu an bile üstümde onun hırkası var vefat etmeden kısa bir süre önce vermişti bana çok duygulandım şu an

Süper haberrr sağlıkla gelsin inşallah

Hepsinin mekani cennet olsun Insan yaptigiyla gider gibi bir soz varya ne kadar da dogru

Kızlar erkek çocuk kız çocuk meselesinde şöyle bişe yaşadım kontrole gittiğimde yanımda bi kadın oturdu sohbet ettik filan o zaman sanırım 15-16 haftalardaydı kendi de cinsiyet öğrenmeye gelmişler içeri girdi cıktı kadın çok mutluydu adam sonra cıktı kapıyı çarptı bildiğin neyin oluyor dedim bende kızımız geliyor dedi adamın suratı görün 40 karış desem yeridir şok olduk eşimle beraber. Kapıyı çarpacak olan biri varsa o adam değil kadın olmalıydı madem illa olcak öyle bişe cinsiyeti sen belirliyorsun cahil dedim içimden

Tövbe tövbe bir de o adam (!) kız çocuğu yetiştirecek öyle mi?Bazen ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten

Veeee anneanne konusuna gelince de ben anneanneme çok düşkünüm annem babam çalışırken bize hep o baktı okullar kapanırdı alır bizi yaylaya götürürdü. Annem nöbete giderdi biz onda kalırdık. Dedem rahmetli oldu babam kadar çok severim. Anneannem hala sağ çok şükür Allah eksikliklerini göstermesin. Küçükken hem anneme hem anneanneme ikisine de anne derdim hala da bazen anneanneme anne derim öyle ki güzel baktı bize hakkını ödeyemem asla. Herkesin içine düşmüyor torun sevgisi demek ki.

Torun evlattan ileri der hep bize anneannem

Kızlar aklıma takılan başka bir şeyi sormak istiyorum daha önce gittiğim hastanedeki dr bebek doğunca kordon kanı saklanmasıyla ilgili bilgi verdi şu an gittiğim hastanede aynı uygulama var mı bilmiyorum ama siz hiç düşündünüz mü?İlerisi için çok değerli bir şey üstelik sadece çocuğunuz için değil kardeşi olursa da çok faydalı oluyormuş

Kiz tamamen ayniyiz resmen esimin erkek kardesi her lafi soyliyor anne babasina ustune karisini da hic ezdirmiyor onlardan iyisi yok bizde esimle hic sesimiz cikmiyor ne derlerse yapiyoruz ya kiymet bilmiyorlar iste cok uzuluyorum boyle olunca

Benim de 28 mayıs

Torun sevgisinden ziyade onlar fazlasiyla erkek evlada ve onun cocuklarina duskunlerdi. Bu konuda da cok fazla ayrim yapiyorlardi. Suanda mesela Istanbulda bir apartmanlari var dedem hayatta kendi halinde bir adamcagiz, o apartmanin tum kirasini yillardir dayim aliyor. Annem ve teyzem daha hic yararlanmadi onlarin bir seyinden. Insan teyzemle annemin adina uzuluyor, torundan ziyade o insanlarin evladi olmak cok uzucu bence

Biz de 13+ bişelerde söyledik galiba ailelere, bize kalsa doğuma kadar söylemezdik ama küserler diye korkup söyledik

Yanlış anlama lütfen ama dayın hiç mi anneni teyzeni düşünmüyor nasıl vicdan ya?

Baya masraflı bir şey diye biliyorum bir kere dondurmakla olmuyor hersene saklanması için ücret ödenmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla

Baya masraflı bir şey diye biliyorum bir kere dondurmakla olmuyor hersene saklanması için ücret ödenmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla

Yanlış anlama lütfen ama dayın hiç mi anneni teyzeni düşünmüyor nasıl vicdan ya?

Gayet keyfi yerinde canim hadi annem neyse de teyzemin gercekten ihtiyaci vardi Ama gercekten Allah adaletli bu konuda onlarin parasinin da pek bereketi olmuyor ya evlerine hirsiz giriyor altinlarini caliyorlarmis ya bir sey her sene bir olaylari var. Biz en son dugunde gorustuk mesela annem de alinmiyor neden aramiyorsun dayini filan demiyor

Teşekkür ederim canım açıkçası ücretini sormak aklıma gelmedi dr bebeğin için çok önemli bir yatırım demişti araştırmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…