2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Selam kızlar kaynanalardan konuşulmuş yetişemedim cinsiyet belli olanlari tebrik ederim maşallah kazasız belasız bebislerimize kavuşuruz inşallah bende doktorumu degiscem bugün baska bı doktora gidicem bakalm ne dicek yarn tam 11 haftalık olcak cinsiyetle ilgili bişey der mi bilmiyorum daha ikili testi de yapmadık riskli dönemdeyim diye şuan sadece sağlıklı olması için dua ediyorum

Maşallah erkek mi?

Ahaha ben kaynanalardan konuşamıyorum ama görümce konusu açılırsa kaçırmam doktorun içine sinmiyorsa tabi ki değiştir canım için rahat olsun

Hayırlı olsun maşallah
Allah kucağına almayı nasip etsin

Ahaha ben kaynanalardan konuşamıyorum ama görümce konusu açılırsa kaçırmam doktorun içine sinmiyorsa tabi ki değiştir canım için rahat
Kız anlatsam roman olur da işte konuş konuş değişen bisy yok bende saldım gitti amannnn benle bebisim iyi olalım da gerisi boş valla kliniğe gidicem pahalı birz ama yapck bisy yok eski doktorumdan memnun kalmadm

Nub muydu neydi ona göre tahmin yapan yok mu ey hanımlaaarrr teyzeleeeeerrr ablalarrrr bacılarrrr

açıkcası ilk bebek ve rahat geçirdim bazzen unutuyordum bulantı olmadı onun dışında belirtim yoktu kızlar.
Aynısı bendede sadece 3 kes kustum şimdiye kadar 2 tanesinde ağlarken öksürünce geldi 1 taneside bugün iş yerinde çok ağır bi koku vardı öyle geldi onun dışında arada bende unutuyorum

Geleceğin kompleksli kaynanaları geliyor desene

Coğrafya kaderdir gerçekten ülkede kadınlar o kadar eziliyor ki, kadınlar kafayı yiyor erkek cocuk için.

Ay neyse bana ne isteyen istediğini ister ama bu tip laflar değişik, cahile laf anlatılmaz.

Şu da saçma görümcemin 3 kızı var diğer görümcem kızlar çok hayırlı kız bebek şöyle iyi böyle iyi o kadar kız övüyor ki bak buna da kızıyorum, erkek çocuk hayırsız mı yani? Erkek yok ya onda o illa kız övecek. Cocuğun kızı erkeği olmaz Allah ne verdiyse odur. Bi öğrenemedi millet sağlıklı olsun hayırlı olsun yeter demeyi

Teşekkür ederim canım açıkçası ücretini sormak aklıma gelmedi dr bebeğin için çok önemli bir yatırım demişti araştırmak lazım.
Sadece bebek için de değil aslında anne baba için tam uyum sağlıyormuş. hatta bizim anne babalarımız için de tam uyum olmasa da %50 uyum sağlıyor. Tam fiyatları ben de bilmiyorum ama bir yakınımız her sene 500 TL ödüyor saklanması için. İlk etapta daha yüklü bir miktar ödemişlerdi diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…