- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.401
Uzun zamandır girmiyorum kızlar. Size sürecimden bahsetmek istiyorum. 11. haftada yapılan ultrasonda ense kalınlığı 2.6 mm çıktı. Ertesi gün başka bir doktora gittiğimde 3.6mm ölçtü. 11+6da ise 3.8 mm ölçüldü. Yani devamlı artan bir ense kalınlığına sahip ayrıca burun kemiği küçüklüğü, barsak ekojenitesi artışı gibi ek patolojilere da sahip. İkili test sonucum da yüksek riskli geldi. Geçen hafta Nifty vermiştim ama sonucunu beklemeye gerek duymadan dün cvs alındı. Şu an tam 12. haftadayım ve fetusun down olduğundan %100 emin gibiyiz. Sadece yasal sonlandırma için cvs sonucunu beklememiz gerekiyor 2 hafta sonra çıkar dendi. Gayet iyiyim kabullendim durumu şu anda tek istediğim herşeyin bir an evvel belli olması ve sürecin bitmesi
Ya ama ben kız bekliyorumHayırlı uğurlu olsun canim benim sağlıkla kucağına alırsın inşallahacaba diyorum mayısın ilk haftalari kız son haftaları erkek mi
Allah gönlüne göre versin kuzum hayirlsyla sağlıklı olsunlar insallah bizimki öyle bı tahmin Allah bilirYa ama ben kız bekliyorumbi tane oğluş var. Eşim 3 erkek kardeş benimde 2 erkek kardeşim var her yer erkek bi kızçem olsa
Canım benim, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallahTopiğimize bir kız daha geliyor
Mutluluktan ağlıyorum allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Tostosum bağdaş kurmuş elini de yüzüne koymuş kurban olurum
Detayları daha sonra yazıcam kızlar, şimdi böbrek ultrasonum için ameliyatımı olduğum hastaneye kontrole gidiyorum
O da temiz çıkar inşallah
Aynen öyle canım erkeği de kızı da canından parça.Geleceğin kompleksli kaynanaları geliyor desene
Coğrafya kaderdir gerçekten ülkede kadınlar o kadar eziliyor ki, kadınlar kafayı yiyor erkek cocuk için.
Ay neyse bana ne isteyen istediğini ister ama bu tip laflar değişik, cahile laf anlatılmaz.
Şu da saçma görümcemin 3 kızı var diğer görümcem kızlar çok hayırlı kız bebek şöyle iyi böyle iyi o kadar kız övüyor ki bak buna da kızıyorum, erkek çocuk hayırsız mı yani? Erkek yok ya onda o illa kız övecek. Cocuğun kızı erkeği olmaz Allah ne verdiyse odur. Bi öğrenemedi millet sağlıklı olsun hayırlı olsun yeter demeyi
Huhu bebişin son halini attım nub tahmini yapar mısın bana 11+5 bu seferCanım burda çok küçük bebek 10 haftadan sonra bakılıyor galiba. Benimde sivilce oldu baya. Çay ağacı yağı kullandım bitti. Ama bilmiyorum hamilelikte zararı var mı sormadım doktoruma
Ben folik asit de içeren bir multivitamin kullanıyorum vinalac adı da. 30 tane 74 ₺, gebelik sonuna kadar kullan dedi doktorumkızlar 12.haftadayim. folik asidi bıraktrdi doktorum. vitamin yazdı ama çok pahalı fiyatı. siz hangi vitamine başladınız?
Hayyirli olsun rabbim hayırlı evlat etsin inşallah bizlerede naasip olsunTopiğimize bir kız daha geliyor
Mutluluktan ağlıyorum allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Tostosum bağdaş kurmuş elini de yüzüne koymuş kurban olurum
Detayları daha sonra yazıcam kızlar, şimdi böbrek ultrasonum için ameliyatımı olduğum hastaneye kontrole gidiyorum
O da temiz çıkar inşallah
Doktorun dediğine göre yorumlarsam kız gibi geldi banaKızlar nerdesiniz ya hiç cevapta vermiyorsunuz
Ya bu benim görümcemle eltim bak o niye oluyor biliyor musun; bunlar erkek çocuk beklentisi olan insanlar. Erkek çocukları olmadığı için kendilerine böyle bir avuntu bulmuşlar( en azından benimkiler öyle biliyorum). Çok saçma ama eşlerinden kaynaklanıyor bence. Kız çocuğu hayırlı olurmuş laf valla. O zaman neden tüm çileyi gelinler çekiyor ben onu anlamıyorum.Geleceğin kompleksli kaynanaları geliyor desene
Coğrafya kaderdir gerçekten ülkede kadınlar o kadar eziliyor ki, kadınlar kafayı yiyor erkek cocuk için.
Ay neyse bana ne isteyen istediğini ister ama bu tip laflar değişik, cahile laf anlatılmaz.
Şu da saçma görümcemin 3 kızı var diğer görümcem kızlar çok hayırlı kız bebek şöyle iyi böyle iyi o kadar kız övüyor ki bak buna da kızıyorum, erkek çocuk hayırsız mı yani? Erkek yok ya onda o illa kız övecek. Cocuğun kızı erkeği olmaz Allah ne verdiyse odur. Bi öğrenemedi millet sağlıklı olsun hayırlı olsun yeter demeyi
Maşallah ya Kocaman olmuşşş 4d değilde normal ultrason fotosu varmıEvett biz kontrole gittik gayet iyiyiz çok şükür hop hop hopluyoz şimdiden 11+5 ölçüme göre boyu 5 cm olmuş bile. Şimdik söyleyin bakalım anneler ultrason görüntümüze göre cinsiyet tahmininiz nedir acabaa
Ben çok beğendim vinalac ı . Başladığımdan beri gaz sorunum mide problemim bittiBen folik asit de içeren bir multivitamin kullanıyorum vinalac adı da. 30 tane 74 ₺, gebelik sonuna kadar kullan dedi doktorum
Cahil güruh ya! Bunlar bitmeden kadına şiddet bitmez. Bunlar oğlanları ağam paşam sana herşey serbest diye büyütürler salarlar topluma.Ya sorma, ben dün erkek bebek isteyenlerin başka bir topiğine denk geldim. Neler neler yazılmış, yok kızı olmayan eksik değilmiş ama oğlu olmayan eksikmiş, kızı olanlara acıyarak bakıyolarmış, oğlu olan anneler el üstünde tutulurmuş neler neler. Sinirlerim bozuldu kapattım. İnsan kendi cinsine karşı nasıl bu kadar acımasız olabilir?
Doktorun ne dmisti ki canimDoktorun dediğine göre yorumlarsam kız gibi geldi bana
Bacak arasındaki çıkıntı yani nub omurga kemiğine paralelse kız yukarı doğruysa erkek olur genellikle demişti. Senin çıkıntı paralel gibi geldiDok
Doktorun ne dmisti ki canim
Kız gibi geldi banaHuhu bebişin son halini attım nub tahmini yapar mısın bana 11+5 bu sefer
Bu var ama net değil galiba videosu var onu atayım mı özel mesaj olarakMaşallah ya Kocaman olmuşşş 4d değilde normal ultrason fotosu varmı
Bacak arasındaki çıkıntı yani nub omurga kemiğine paralelse kız yukarı doğruysa erkek olur genellikle demişti. Senin çıkıntı paralel gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?