2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Hayırlı uğurlu olsun canim benim sağlıkla kucağına alırsın inşallah acaba diyorum mayısın ilk haftalari kız son haftaları erkek mi
Ya ama ben kız bekliyorum bi tane oğluş var. Eşim 3 erkek kardeş benimde 2 erkek kardeşim var her yer erkek bi kızçem olsa

Canım benim, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah

Aynen öyle canım erkeği de kızı da canından parça.

Canım burda çok küçük bebek 10 haftadan sonra bakılıyor galiba. Benimde sivilce oldu baya. Çay ağacı yağı kullandım bitti. Ama bilmiyorum hamilelikte zararı var mı sormadım doktoruma
Huhu bebişin son halini attım nub tahmini yapar mısın bana 11+5 bu sefer

Hayyirli olsun rabbim hayırlı evlat etsin inşallah bizlerede naasip olsun

Ya bu benim görümcemle eltim bak o niye oluyor biliyor musun; bunlar erkek çocuk beklentisi olan insanlar. Erkek çocukları olmadığı için kendilerine böyle bir avuntu bulmuşlar( en azından benimkiler öyle biliyorum). Çok saçma ama eşlerinden kaynaklanıyor bence. Kız çocuğu hayırlı olurmuş laf valla. O zaman neden tüm çileyi gelinler çekiyor ben onu anlamıyorum.

Maşallah ya Kocaman olmuşşş 4d değilde normal ultrason fotosu varmı

Cahil güruh ya! Bunlar bitmeden kadına şiddet bitmez. Bunlar oğlanları ağam paşam sana herşey serbest diye büyütürler salarlar topluma.

Kizlar birsey sorcam doktorum bana doguma kadar kan sulandirici igneyi ve folik asiti de kullanacaksin dedi bende saglik ocagi vitamin faln veriyor kullaniyim mi dedim oda tek elden gidelim hicbise kullanma sadece igne ve folikasit kullan dedi bende 12. Haftada kesilmiyor muydu diye sordum hayir doguma kadar kullancaksin dedi var mi boyle kullanan

Bacak arasındaki çıkıntı yani nub omurga kemiğine paralelse kız yukarı doğruysa erkek olur genellikle demişti. Senin çıkıntı paralel gibi geldi
sagol canim benimde nedense icime hep kiz doğuyor rabbim hayirli saglikli kucagima almayi nasip etsin yeter ki kiza da erkege de muhtacim. Isin guzel tarafi boyle aceba o mu bu mu diye dusunmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…