- 28 Ağustos 2020
- 8.999
- 41.351
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.421
Ben çok hazırımChakra’da 2 gün sonra 11.11 indirimleri başlıyormuş. Hazır mısınız kızlar?
Ben kitikateden 2 takım aldım valla dün dayanamadımBen çok hazırımzaten hastane çıkışını ordan almak istiyorum. hoş bebitofu da baya beğendim.
Beni şaşırtıyorsunBen kitikateden 2 takım aldım valla dün dayanamadımAma bir takım daha alabilirim neden olmasın.
Bende chakrayı bekliyorum inşallah güzel indirim olurBen çok hazırımzaten hastane çıkışını ordan almak istiyorum. hoş bebitofu da baya beğendim.
Evet ya, ama severim bebek kıyafetleri almak. Yeğenlerime de çok aldım. Çok sevimli oluyorlar.Beni şaşırtıyorsunannene bile geç söylemiştin gebeliğini ve benim gibi panik yapmıyordun ama alışveriş konusunda sabırsız bir anne oldun
Malesef... İnsan herkesi eşit sevemeyebilir belki ama adil olmak zorunda diye düşünüyorumUzuldum okuyuncabir de bu insan anneanne. Herkesin icine o sevgi dusmuyor demek ki...
Geleceğin kompleksli kaynanaları geliyor desene
Coğrafya kaderdir gerçekten ülkede kadınlar o kadar eziliyor ki, kadınlar kafayı yiyor erkek cocuk için.
Ay neyse bana ne isteyen istediğini ister ama bu tip laflar değişik, cahile laf anlatılmaz.
Şu da saçma görümcemin 3 kızı var diğer görümcem kızlar çok hayırlı kız bebek şöyle iyi böyle iyi o kadar kız övüyor ki bak buna da kızıyorum, erkek çocuk hayırsız mı yani? Erkek yok ya onda o illa kız övecek. Cocuğun kızı erkeği olmaz Allah ne verdiyse odur. Bi öğrenemedi millet sağlıklı olsun hayırlı olsun yeter
Valla kızda hayırsız çıkabilio erkekte.Ya bu benim görümcemle eltim bak o niye oluyor biliyor musun; bunlar erkek çocuk beklentisi olan insanlar. Erkek çocukları olmadığı için kendilerine böyle bir avuntu bulmuşlar( en azından benimkiler öyle biliyorum). Çok saçma ama eşlerinden kaynaklanıyor bence. Kız çocuğu hayırlı olurmuş laf valla. O zaman neden tüm çileyi gelinler çekiyor ben onu anlamıyorum.
Allah mekanını cennet etsin inşallah. Günahsız , masum bir Bir çocuğu sevindirmek gibi güzel bir şey olabilir mi. İşte bazılarının sadece adı var malesef. Ben anneanemlere neden gitmek istemediğim söyleyince Ablam da anlatmıştı. biz de giderdik onlar ayrı sofra da çeşit çeşit yemeklerden yer biz de yoğurt ekmek yerdik, üstüne de tüm bulaşıkları yıkardık derdi. Yine de oraları düşünme ,boşver diyor ama ben yapamıyorum.Şaşkınlıkla okudum,ah rahmetli anneannem aynı apartmanda otururduk biz yemek yemedik diye gece uyumadığını bilirim (abartısız) bir gün annem ve babam evde değillerdi o gün de dayımın eşi fazlaca yemek yapmış misafiri gelecekti anneannem onlarda kalırdı neyse anneannem ertesi günü geldi yengen size yemek gönderdi mi dedi ben de huyunu bildiğim için tabi ki gönderdi çok da lezzetliydi dedim halbuki yemek falan yoktuondan sonra anneannem derin bir oh çekti biliyor musun gece hiç uyuyamadım sen ve kardeşin aç kalmışsınızdır diye merak ettim misafir olduğu için de size gelemedim dedi.mekanı cennet olsun
Buna nasıl gönülleri el veriyor anlamıyorum,bi güzellik yapacaksan ya hepsine yap , ya da hiç birine yapma daha iyiKucucuk bir cocuga boyle bir sey denir mi ya icim acidibende de soyle bir hikaye var annem samsunluydu bir yaz kardesimle beni annaneme yollamisti. O zaman da annanem tutunculuk yapiyordu, bir igneye yapraklari geciriyorsun filan. Dediki iste sizde yardim edin bu tutunu hemen bitirelim size sunu alcam bunu alcam vs. Biz bir ay kaldik sanirim belki 15 gundur pek hatirlaniyorum ve o igneleri beceremedigimiz icin hep ellerimize batirmistik siyah yaralar olusmustu. Sonra bizi dayimin esi ve cocuklariyla Istanbula yolladi. Herkese hediyeler almis, kiz olan kuzenime altin bir bilezik digerlerine kiyafet bize hic bir sey almamisti. Gelince anneme anlatmistim hemen bir daha da hic Samsuna gitmedim babam da izin vermedi cocuk isci oldugumuzu ogrenince, vefat edince senesi olmustu o zaman gittim sadece
Öyle sanıyorlar ama insan en çok da çocukluğundaki güzellik ve çirkinlikleri hatırlıyor. Asla unutmuyor.Sanıyorlarki çocukken balık hafızalısın unutursun büyüyünce. Tam tersi çocukken yaşadıklarını asla unutamıyorsun.
Sağlıkla gelsin yakışıklıSelam kizlar bu hafta depremdi annemlerin amerikaya gidisiydi derken cok uzulmustum neyseki bugun kontrolum vardi. Cok sukur hersey yolunda haftaya sali ikili yapilcak. Bebisimin bariz bi sekilde pipisini gordukcok buyuk ihtimalle erkek olcak. Benim icime hep erkek doguyodu ztn ama kizlarda bi baska valla :) hepsi saglikli olsunda mühim olan o. Plt yüksek cikmis 4 gun snra bi daha olculcek ve seker testi daha 11+3 teyim ama hemen yapilcak ailede seker genetik hastalik oldugu icin simdilik durumlar bu . Doktoruk yined ebi ense kalınlığı almak istedi ama olmadi gostermedi vajinal bakildi yined efingir fingir hareketliydi olcemedik saliya artik
Buna nasıl gönülleri el veriyor anlamıyorum,bi güzellik yapacaksan ya hepsine yap , ya da hiç birine yapma daha iyi
Selam kizlar bu hafta depremdi annemlerin amerikaya gidisiydi derken cok uzulmustum neyseki bugun kontrolum vardi. Cok sukur hersey yolunda haftaya sali ikili yapilcak. Bebisimin bariz bi sekilde pipisini gordukcok buyuk ihtimalle erkek olcak. Benim icime hep erkek doguyodu ztn ama kizlarda bi baska valla :) hepsi saglikli olsunda mühim olan o. Plt yüksek cikmis 4 gun snra bi daha olculcek ve seker testi daha 11+3 teyim ama hemen yapilcak ailede seker genetik hastalik oldugu icin simdilik durumlar bu . Doktoruk yined ebi ense kalınlığı almak istedi ama olmadi gostermedi vajinal bakildi yined efingir fingir hareketliydi olcemedik saliya artik
Kesinlikle Cahillik, Allah affetsin, bizleri de öyle hatalara düşmekten korusun inşallahBir de benimki hacca gitmis gelmis sonra iki uc kez de umreye gitmis biriydibende anlamiyorum bu nasil vicdan, aman neyse cahil diyip gecelim. Insallah bizim cocuklarimiz hic boyle seylerle karsilasmazlar, gerci biz izin vermeyiz de benim annemde nerden bilsin ona da yazik Annanemin de mekani cennet olsun, isiklar icinde uyusun
Hayırlı olsun, gözün aydın kızına arkadaş geliyor ne güzelTopiğimize bir kız daha geliyor
Mutluluktan ağlıyorum allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Tostosum bağdaş kurmuş elini de yüzüne koymuş kurban olurum
Detayları daha sonra yazıcam kızlar, şimdi böbrek ultrasonum için ameliyatımı olduğum hastaneye kontrole gidiyorum
O da temiz çıkar inşallah
Susuzluktan olmasın. Şu içiyor musun gün içinde. Ben içmeyince hemen dudaklarım çatlıyorSeker testini nasil yapicak yukleme seklinde mi ? Benim de dudaklarim cok kuruyor hatta baya catladi filan surekli nemlendiriyorum acaba dedim sekerim mi cikiyor. Bizim baba tarafinda da herkes seker hastasibabamlarda alet var parmaktan kan alip olcuyorsun acaba bir sure onu alip evde kendim bir hafta baksam mi bende
Susuzluktan olmasın. Şu içiyor musun gün içinde. Ben içmeyince hemen dudaklarım çatlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?