2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben kitikateden 2 takım aldım valla dün dayanamadım Ama bir takım daha alabilirim neden olmasın.
Beni şaşırtıyorsun annene bile geç söylemiştin gebeliğini ve benim gibi panik yapmıyordun ama alışveriş konusunda sabırsız bir anne oldun

Beni şaşırtıyorsun annene bile geç söylemiştin gebeliğini ve benim gibi panik yapmıyordun ama alışveriş konusunda sabırsız bir anne oldun
Evet ya, ama severim bebek kıyafetleri almak. Yeğenlerime de çok aldım. Çok sevimli oluyorlar.

Valla kızda hayırsız çıkabilio erkekte.
Allah herkese önce hayırlı evlat nasip etsin.

Allah mekanını cennet etsin inşallah. Günahsız , masum bir Bir çocuğu sevindirmek gibi güzel bir şey olabilir mi. İşte bazılarının sadece adı var malesef. Ben anneanemlere neden gitmek istemediğim söyleyince Ablam da anlatmıştı. biz de giderdik onlar ayrı sofra da çeşit çeşit yemeklerden yer biz de yoğurt ekmek yerdik, üstüne de tüm bulaşıkları yıkardık derdi. Yine de oraları düşünme ,boşver diyor ama ben yapamıyorum.

Buna nasıl gönülleri el veriyor anlamıyorum,bi güzellik yapacaksan ya hepsine yap , ya da hiç birine yapma daha iyi

Selam kizlar bu hafta depremdi annemlerin amerikaya gidisiydi derken cok uzulmustum neyseki bugun kontrolum vardi. Cok sukur hersey yolunda haftaya sali ikili yapilcak. Bebisimin bariz bi sekilde pipisini gorduk cok buyuk ihtimalle erkek olcak. Benim icime hep erkek doguyodu ztn ama kizlarda bi baska valla :) hepsi saglikli olsunda mühim olan o. Plt yüksek cikmis 4 gun snra bi daha olculcek ve seker testi daha 11+3 teyim ama hemen yapilcak ailede seker genetik hastalik oldugu icin simdilik durumlar bu . Doktoruk yined ebi ense kalınlığı almak istedi ama olmadi gostermedi vajinal bakildi yined efingir fingir hareketliydi olcemedik saliya artik

Sağlıkla gelsin yakışıklı

Buna nasıl gönülleri el veriyor anlamıyorum,bi güzellik yapacaksan ya hepsine yap , ya da hiç birine yapma daha iyi

Bir de benimki hacca gitmis gelmis sonra iki uc kez de umreye gitmis biriydi bende anlamiyorum bu nasil vicdan, aman neyse cahil diyip gecelim. Insallah bizim cocuklarimiz hic boyle seylerle karsilasmazlar, gerci biz izin vermeyiz de benim annemde nerden bilsin ona da yazik Annanemin de mekani cennet olsun, isiklar icinde uyusun

Seker testini nasil yapicak yukleme seklinde mi ? Benim de dudaklarim cok kuruyor hatta baya catladi filan surekli nemlendiriyorum acaba dedim sekerim mi cikiyor. Bizim baba tarafinda da herkes seker hastasi babamlarda alet var parmaktan kan alip olcuyorsun acaba bir sure onu alip evde kendim bir hafta baksam mi bende

Kesinlikle Cahillik, Allah affetsin, bizleri de öyle hatalara düşmekten korusun inşallah

Hayırlı olsun, gözün aydın kızına arkadaş geliyor ne güzel

Susuzluktan olmasın. Şu içiyor musun gün içinde. Ben içmeyince hemen dudaklarım çatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…