- 17 Eylül 2020
- 1.014
- 1.262
- 63
- 32
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.441
Bende doktordan geldim kızlar hala kanama alanı var içerde doktor iğneye ilaca devam dedi hiç cinsiyet sormadım bile morelim bozuldu inslh bi an önce bu süreci atlatirim
Sezeryan oldu kuzu göbek çevresi gelişmemeye başladı sebepsiz ve doktor alalım diyince bende ısrar etmedim suni de denedim ama olmadıYaa İnan hiç takmıyorum kilo,çatlak,vsonların bile bi anlamı olur bebeğim için bu arada normal mi doğdu canım ilk bebiş?
Geçecek kuzu, az daha sabır. Yerine sığamayan bir çocuk olacak herhalde yavrucakBende doktordan geldim kızlar hala kanama alanı var içerde doktor iğneye ilaca devam dedi hiç cinsiyet sormadım bile morelim bozuldu inslh bi an önce bu süreci atlatirim
Dalin bebek yağı bazı bebeklere alerji yapabiliyor kuzu, bebişi ne de kullanacaksın gözlemlemeye dikkat et faydası olur inşallahBen dun ilk kez artik bisey sureyim dedim,evde dalin bebe yagi vardi onu surdum. Insallah zararli degildir
Haklısın canım besinlerin eskisi kadar vitaminli olmadığını biliyorum aslında ama, gebelikte kullanılan ilaçlar alerjik bebeklere sebebiyet verebiliyor, tabi doktorlar yazıyorsa Bi bildikleri vardır ama ben çok kullanma taraftarı değilim diyelim,Vitamin canım, zararı olmaz. Ben gebelikten önce de multivitamin kullanıyordum zaten. Artık yediklerimiz eskisi gibi değil maalesef, sağlıklı beslenip vitaminleri yeterince alamıyoruz. İlaç dediklerimiz normalde vücudumuza girmeyen etken maddeler. Vitaminler öyle değil, zaten varlar ve bir miktar gıdalardan da alıyoruz.Kullanmasak da sağlıklı bebekler doğurabiliriz tabi ama bunlar daha çok bizim için. Bebek depolarımızı sömürüyor malum.
10+6 ama ultrason da 10+2 göründü canım inşallah atlatirim ya korkuyorm artkInsallah atlaticaksin canimm kac haftalik oldu simdi
İnşallah kuzum ya küçücük bişey ama bana yasattiklarina bak yine de sağlıklı olsun da ben herşeye razıyım diyorumGeçecek kuzu, az daha sabır. Yerine sığamayan bir çocuk olacak herhalde yavrucak
Benimkinde de var kuzu neden böyle birşey yazdı anlamadım ama ben kullanmıyorum folik asit, onu da içince zaten gün içindede alıyorum belki folik besinlerden, o yüzden sadece demir ilacıKızlar ya, doktor demir hapı yazdı bugün bana. Şimdi içerken fark ettim bunun içinde de folik asit var. Multivitaminde de var. Folik asitin 400 microgramdan fazla alınmaması gerektiğini okumuştum. Neden böyle yapmış ki? Sizin demir haplarınızda da var mı?
Yani multivitaminde hem demir hem folik asit var zaten. Neden ikisini beraber alıyoruz acaba. Bir daha gidişimde soracağım. Her şeyin fazlası zarar neticede.Benimkinde de var kuzu neden böyle birşey yazdı anlamadım ama ben kullanmıyorum folik asit, onu da içince zaten gün içindede alıyorum belki folik besinlerden, o yüzden sadece demir ilacı
Korkma kuzu inşallah birşey olmaz10+6 ama ultrason da 10+2 göründü canım inşallah atlatirim ya korkuyorm artk
Zaten ilk 3 ay folik kullanılmıyor mu öyle biliyorum ben 12. Haftaya kadar yani sende 14 yazıyor zaten foliği bırakman gerekmiyor mu. Yanlış mı hatırlıyorum canım acabaYani multivitaminde hem demir hem folik asit var zaten. Neden ikisini beraber alıyoruz acaba. Bir daha gidişimde soracağım. Her şeyin fazlası zarar neticede.
Canım ayrıca folik asit kullanmıyorum zaten. Multivitamin verdi onun içinde folik asit de var. Her şey var demir, çinko, selenyum, omega 3 vsZaten ilk 3 ay folik kullanılmıyor mu öyle biliyorum ben 12. Haftaya kadar yani sende 14 yazıyor zaten foliği bırakman gerekmiyor mu. Yanlış mı hatırlıyorum canım acaba
Anladım kuzu, Bi sor öyleyse yaaCanım ayrıca folik asit kullanmıyorum zaten. Multivitamin verdi onun içinde folik asit de var. Her şey var demir, çinko, selenyum, omega 3 vs
İnşallah geçer kuzum ya dua edin valla bebise ne kıyafet bakmak istiyorum ne başka bişey sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallahKorkma kuzu inşallah birşey olmazbende uzun süre progestan kullandım. Çıkacaksınız bu belirsiz durumdan..
Hindistan cevizi yağını çok öneriyorlar kuzu, ben pek birşey kullanmamıştım.Kızlarrr göbüşler büyümeye başladı. Çatlak kremi ne kullanıyosunuz ben 6. Haftada 56 kiloydum 12. Haftada 57 kilo olmuşum ama karnım kocaman oldu şimdiden. Bana çatlak kremi önerir misiniz?
Amin kuzum, o kadar haklısın ki, moralini yüksek tutmaya çalış yine de lütfen, dualarımız seninleİnşallah geçer kuzum ya dua edin valla bebise ne kıyafet bakmak istiyorum ne başka bişey sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah
.İnşallah geçer kuzum ya dua edin valla bebise ne kıyafet bakmak istiyorum ne başka bişey sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah
Ama hemen geçmeyecekti zaten, biliyorduk canım, üzülme lütfen, yeni kanama yoksa iyi ol, pozitif düşünBende doktordan geldim kızlar hala kanama alanı var içerde doktor iğneye ilaca devam dedi hiç cinsiyet sormadım bile morelim bozuldu inslh bi an önce bu süreci atlatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?