2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yaa İnan hiç takmıyorum kilo,çatlak,vs onların bile bi anlamı olur bebeğim için bu arada normal mi doğdu canım ilk bebiş?
Sezeryan oldu kuzu göbek çevresi gelişmemeye başladı sebepsiz ve doktor alalım diyince bende ısrar etmedim suni de denedim ama olmadı ama ben memnunum halimden oh ikincide sezeryan

Bende doktordan geldim kızlar hala kanama alanı var içerde doktor iğneye ilaca devam dedi hiç cinsiyet sormadım bile morelim bozuldu inslh bi an önce bu süreci atlatirim
Geçecek kuzu, az daha sabır. Yerine sığamayan bir çocuk olacak herhalde yavrucak

Ben dun ilk kez artik bisey sureyim dedim,evde dalin bebe yagi vardi onu surdum. Insallah zararli degildir
Dalin bebek yağı bazı bebeklere alerji yapabiliyor kuzu, bebişi ne de kullanacaksın gözlemlemeye dikkat et faydası olur inşallah

Haklısın canım besinlerin eskisi kadar vitaminli olmadığını biliyorum aslında ama, gebelikte kullanılan ilaçlar alerjik bebeklere sebebiyet verebiliyor, tabi doktorlar yazıyorsa Bi bildikleri vardır ama ben çok kullanma taraftarı değilim diyelim,

Benimkinde de var kuzu neden böyle birşey yazdı anlamadım ama ben kullanmıyorum folik asit, onu da içince zaten gün içindede alıyorum belki folik besinlerden, o yüzden sadece demir ilacı

Benimkinde de var kuzu neden böyle birşey yazdı anlamadım ama ben kullanmıyorum folik asit, onu da içince zaten gün içindede alıyorum belki folik besinlerden, o yüzden sadece demir ilacı
Yani multivitaminde hem demir hem folik asit var zaten. Neden ikisini beraber alıyoruz acaba. Bir daha gidişimde soracağım. Her şeyin fazlası zarar neticede.

Yani multivitaminde hem demir hem folik asit var zaten. Neden ikisini beraber alıyoruz acaba. Bir daha gidişimde soracağım. Her şeyin fazlası zarar neticede.
Zaten ilk 3 ay folik kullanılmıyor mu öyle biliyorum ben 12. Haftaya kadar yani sende 14 yazıyor zaten foliği bırakman gerekmiyor mu. Yanlış mı hatırlıyorum canım acaba

Zaten ilk 3 ay folik kullanılmıyor mu öyle biliyorum ben 12. Haftaya kadar yani sende 14 yazıyor zaten foliği bırakman gerekmiyor mu. Yanlış mı hatırlıyorum canım acaba
Canım ayrıca folik asit kullanmıyorum zaten. Multivitamin verdi onun içinde folik asit de var. Her şey var demir, çinko, selenyum, omega 3 vs

Kızlarrr göbüşler büyümeye başladı. Çatlak kremi ne kullanıyosunuz ben 6. Haftada 56 kiloydum 12. Haftada 57 kilo olmuşum ama karnım kocaman oldu şimdiden. Bana çatlak kremi önerir misiniz?
Hindistan cevizi yağını çok öneriyorlar kuzu, ben pek birşey kullanmamıştım. Maşallah minnak bir göbüş kilonda çok iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…