2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benimde aynı o boğazımdaki gıcık kusturuyor.

bibalprensesi yoksa bizde guatr mi var bogazimiza bisey degdiremiyoruz ya, bikac arkadas guatr ihtimalin soyledi korktum. Yoktur de mi?
Benim annem de gençliğinde guatr ameliyatı olmuş hem de baya ciddi bi durumdaymış ama onun dışardan hiç bi şişlik vs yokmuş, ağrı vardı diyor. Hatta ben boğazıma dokunduğumda ya da boğazlı kazak giydiğimde bi öğürme olunca korkardı hep sende de olmasın diye.. mesela benim eskiden de boğazımda bir şey takılmış gibi orada bir şey hissederdim ona dokununca bulanırdı ama sadece sabahları da değil çoğu zaman olurdu. senin de bu şekilde mi?

Belki bir süredir ilaç içerken zorlandığın için hassaslaşmıştır, hemen kötü düşünmeyelim. Doktoruna da sorarsın zaten, bir ultrason çekerler olmazsa.

Gözünüz aydın kızlar ne güzel haberler bunlar.. önce sağlıklı olduklarını duymak sonra da cinsiyetleri öğrenmek harika bi duygu.

Kızlar öncelikle herkese merhaba hergün okuyorum fakat yazmaya fırsatım olmuyor 2 kızım, hamilelik ve çalışmam nediyle bugün 2'li tarama sonucu için gittim bu arada cinsiyetide öğrenmiş olduk Allah nasip ederse bir oğlumuz olacakmış Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Bu arada beta hcg 29'du bende tuttu.

Ben bekliyorum canım, evet, tekrar kan verdim

Teşekkür ederim haberleşelim o zaman benim sabah 9 da randevum. Çıkınca haber veririm ne dediler ne yaptılar. Bide gitmişken Cinsiyet öğreniriz inşallah

tabii eve dönünce buraya yazarım, benim randevum 10'da :)
yarın tam 12+0 olacağım adete göre, o yüzden cinsiyet konusunda çok büyük beklentilerim yok, belllllki az ihtimal olsa da söyler ama benim doktorum biraz garantici, net görmeden söyleyeceğini sanmıyorum

Ay kız bayağı görünüyor , kıyamam yaa

Canım yaa, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza, amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…