2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Cok tebrik ederim, saglicakla kucagina al

Maşallah biliyordum seninki de erkek benimki gibi. Allah kucağımıza almayı nasip etsin

ohhh harika haberler ikinizin de gözü aydın kızlar.

Bitanem cok sevindim herseyim yolunda olmasina sonunda sende cinsiyeti ogrendin :) oğlusun hayirlisiyla kucagina gelsin arkadasim bayag buyumus 13 cm :) kiyamam ya tebrikederim

Yaaaaaaa maşallah canımmm allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsiiib

Yaaaa bir tane de kızçe geliyooorrr Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşalalhhh

Tebrik ederim canımm gözün aydın eşine sürpriz yapacaktın öğrendiniz mi ikiniz de

Günaydın Kızlar ilk defa bugün enerjik ve mide bulantısın uyandım fk99 Senemisback doktordan çıkınca yazın Kızlar ve @umayimo
Kuzum ense kalınlığı vs ölçü doktor iyi dedi çok şükür kıza benziyor dedi pipisi yok görünmüyor dedi inatçı biraz arkasını döndü bize zorla baktı

tebrik ederim çooooook, geçmiş olsun ikinize deeee

Canım kahverengi lekeyi normal görüyor doktorlar tabi yine de danışmakta fayda var östrojen hormonunun artışıyla ilgili oluyor çoğu zaman
Görünürde sadece plesantanın rahime yakın oluşu görünüyor canm, 9 haftalıkkende bir kanama geçirmiştim onunla ilgisi var mı bilmiyorum. Ben yine senin söylediğinide bir araştırayım. Üzülüyorum artık rahatladım en azından halsizlik ve mide bulantılarım bitti. Herkes bu dönem uzun yürüyüşler yaparken dr bana 15 dk yürüyüş yeter yorma kendini diyor. İlk hamilelğim çok rahattı.Bu dönem her şey yapabiliyordum şu an kısıtlı her şeyneyse bebiş sağlıklı olsunda geri boş, çok teşekkürler ben senin dediğinide bir araştırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…