2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Dr bana 20.haftadan önce hissedemezsin dedi de 14+4 bugün çok var daha ya
Benim kızım aşırı hareketliydi canım sürekli tekmeliyor belki ondan önce hissettim bilmiyorum hissettikten sonra sürekli tekme yedim herkes erkek bu diyordu ama kız

Demekki boğazın zaten hassastı öğrürme hormonlar derken iyice beter oldu ama inşallah çoğumuz bi kaç hafta sonra bayağa rahatlayacağız az sabır. 5.,6. Ay nispeten daha rahat geçiyor. 6.ayın sonuna doğru işte göbek şişiyor, ödemeler başlıyor zor hareket etmeye başlıyorsun o sıkıntı oluyor ama önümüzdeki 2 ay daha rahat olacağız inşallah. Sonra az daha sıkıntı çekip gelsin bebekler

G Gareysar net bişey dememiş ama seninde hayırlı olsun kuzum utanmış minnoş göstermemiş naz niyaz bunlar hep annesi, sağlıkla gelsin inşallah

Sağlıkla gelsin inşallah paşa

canınızı sıkmayın, doktorlar ilk 3 ay spor ve uzun yürüyüş değil bol bol dinlenme öneriyor, sizin 3 ay yeni bitmiş zaten - biraz toparlayınca kendinizi, doktorun izniyle yürüyüşlere başlarsınız

hahahaha ay bayıldım fotoya ne güzel yakalamışlar, yiğidin malı meydandadır boşuna dememişler hahahahahah

Ben dediydiiiiiimmm :))) hayırlı olsun bebegim

Ayy insallah dediginiz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…