2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sat Aynıyız biz kuzum ya acaba ne olcak çok merak ediyorum kutum da büyük hissediyorum sanki erkek gibi ama sadcee his

valla ben hiç hissetmiyorum ya, ne dese eşit derecede şok olacakmışım gibi geliyor..
hurafemsi şeylere de çok inanan bi tip değilim, ondan herhangi bi belirtiyi cinsiyete yoramıyorum - tam yoracak gibi oluyorum bi gülme geliyor

ama kız olursa isim konusunda daha az zorlanacakmışım gibi bir his var, hamilelikte onu fark ettim - hiç çok sevdiğim erkek ismi yok. hep kız düşünmüşüm

Yerim ben o miniği yaa erkekler böyle genelde erkek olsun istiyolar ama kız da olsa seviyolar amannn sağlıklı olsun da
Tek duam hepsine sağlıkla kavuşmamız İnan en değerli şey sağlıklı olmaları

Sanki içimde kelebek varda kanatlarını çırpıyor gibi bir şeydi ama çok hafif :))
Bebek o kanat çırpma hareketi ilk öyle hissediliyor ama bağırsak hareketi de olabiliyor o ikisi aynı gibi. Sonra çok hafif bir dokunma hareketi gibi tekmesi oluyor ama inanılmaz güçsüz. Daha sonra zaten pata küte artık uyuduğunu uyandığını eli nerde dirseği nerde ayağı nerde hepsini biliyor oluyorsun

Bende kız ismi bulamıyorum bende hiç belirti de yok sadcee kasıklarım ağrıyo o da kanamadan dolayı sıfır belirti

Doktorum da öyle dedi bağırsak hareketidir o aman kendimi teselli ediyorum

Kızlar ben kız ismi olarak hazırdım ama erkek ismi hiç düşünmemiştim
Ben Nazlı Hilal dedim eşime ama biz sevgililik döneminde eşim bana ileride Allah bize evlat nasip ederse erkek olursa Miraç,kız olursa Miray demişti ben unuttu sanmıştım geçen gün hatırlattı bana

Senin de kız bence belirti fln hikaye ya tutmuyor o işler. Hayır tutsa doktorlar ilk haftalarda sorar ona göre cinsiyeti söylerdi zaten. Yüzde elli şans var atıyoruz tutuyor

Gönlünden ne koparsa bir ultrason fotosu olur belirti olur
belirtim yok ben nasıl hamileyim bilmiyorum, sadece çok acıkıyorum, sürekli açım hatta, şu an kıvranıyorum.
ama bi usg atayım.

Eklentiler

• FD0C5932-ACC9-4172-B35B-79147E8D4193.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…