2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bana doktorum kronik hastalığın yok ama 65 yaşla aynı risktesin çok dikkat etmen gerekiyor demişti bir yere gitmiyorum (çok nadir gidiyorum yada) misafir de kabul etmiyorum bu yüzden
Eşim çalışıyor mecbur,dikkat ediyor ama işte yine de tedirginim..doktorun biraz korkutmamış mı ya , şu an ben tedirgin oldum mesela 65yaşla aynı riskteysem aslında merak ettiğim şu , bebeğe geçiyor mu?

Valla daha çok korkuttu sizi korkutmamak için yazmadım zaten değiştirdim doktorumu

atanamayanogretmen ve @Norma J nerelerdesiniz her şey yolunda mı ?

Buralardayım canım, takip etmeye çalışıyorum ama pek yazamadım. Bir haftadır fiziksel olarak da psikolojik olarak da kendimi pek iyi hissetmiyorum, yazıp da burda da enerjiyi düşürmek istemedim

Her şey üstüme üstüme geliyor sanki... sürekli bir ağlama modundayım. Biraz geçerli sebepler biraz da hamilelik duygusallığı derken yıpranmış hissediyorum kendimi şu sıralar

Merak edip sorduğun için teşekkür ederim

Valla daha çok korkuttu sizi korkutmamak için yazmadım zaten değiştirdim doktorumu
İyi yapmışsın.ben birkaç ünlü doktorun yazılarını okudum , risk normal birinden daha fazla değil diyorlar.ve şimdiye kadar nadirde olsa gelen vakalarda plesentada falan covit belirtisine rastlanmamış.doğduktan sonra damlacık yolu ile geçen bebekler varmış.umarım öyledir.tek tesellim kronik rahatsızlığm yok alkol sigara tüketimim hiç olmadı ama yinede nadir vakalarda ölümler mevcut.Allah tez zamanda bu salgından kurtarsın herkesi...

Özellikle tecrübeli annelere soruyorum ilk gebelikte bebeğin hareketleri ne zaman hissedilir? @Birvarbiryokum
Ben ilk gebelikte tam 17. Hafta dolduğu gün ilk tekmeyi hissetmiştim ama belirgindi baya bunda dün hissettim ama tekme değil de böyle hafif kımıldama gibiydi

Tez zamanda normale dönersin inşAllah.
Gebelikte her duygu 10kat fazla hissediliyor.
Hepsi geçecek...

Bence bizim belirtiler hamilelikle arttığı için guatr olacağını pek sanmıyorum. Bana da daha önce tiroidlerine baktır demişlerdi ama bir şey çıkmamıştı. Guatrda ciddi ağrı oluyormuş çünkü. Biz aklımıza kötü şeyler getirmeyelim bizim de hamileliğimiz böyle geçiyor işte güle oynaya tadını çıkarma işini bebek doğduktan sonra yaşayacağız biz de

Kızlar kararma olmadı diye seviniyordum ama bugün gördüm ki meme uçları kararmış hem de çok belli oluyor sanırım emzirme döneminden sonra geçiyor bu kararma değil mi?

Benim annem de guatr ameliyati olmustu hemde ben birinci sinifa basladigimda. Maalesef ses telleri zarar gormustu ameliyatta, sinifta en son okumayi ben sokmustum okula da gidememistim o donemde, annemin sesi cikmadigi icin beni calistiramiyordu da cok zor zamanlardi cok sukur ki sonradan duzeldi sesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…