2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Senin de kız bence belirti fln hikaye ya tutmuyor o işler. Hayır tutsa doktorlar ilk haftalarda sorar ona göre cinsiyeti söylerdi zaten. Yüzde elli şans var atıyoruz tutuyor

hahahaha yarın gelince ultrasonu atarım du bakalım,
düşünsene doktor eline alıp kağıdı "Peki karnınızın şekli beyyyle mi yoksa beyyyle mi? Peki en çok tatlı mı yediniz tuzlu mu?" deyip ona göre söylüyor cinsiyeti

Evet bende aynısını okudum. Stresin daha kötü olduğunu düşünüyorum. Tedbir alalım tabi ama fazla korkutmaya gerek yok doktorun. Bende bir doktordan öğrendiğim şey sadece immun sistemimiz biraz daha zayıf oluyor biz hamilelerin diğer insanlars göre. O yüzden dikkat etmemiz lazım. Ama çok örnek gördüm hamile okup koviti yenen. İyi düşünelim bence

Çok geçmiş olsun canım neyse ki sonra iyileşmiş Annemin de aynı şekilde, ameliyata girerken imza almışlar %90 konuşamayabilirsin diye çünkü ses tellerinin hemen yanında oluşmuş. Neyse ki onda da hiç sorun kalmadı. Hep iyi olsunlar

Eşim çalışıyor ben elimden geldiğince çıkmamaya çalışıyorum eşimin arkadaşı bu hafta sonu gezmeye gidelim dediler Bursa yada Sakarya’ya ama bence şu an gezme zamanı değil hamilelik olmadaydı bile pandemi dolayısıyla gitmeyecektim demem o ki insanlardaki rahatlık olduğu sürece maalesef virüs daha uzun zaman aramızda olacak

Bende kız ismi düşünmeye başladım bireylulmasali eşim de Eylül ismini çok beğeniyor
Bebeğim eşimle tanışmamız,nişan tarihimiz ve bebeğimizi öğrenmemiz hep aynı tarihte Eylül ayında oldu yeğenimin adı Eylül Beren eğer olmasaydı kesinlikle Eylül ismini koyacaktım nasip

Doktor önce erkeğe benziyor dedi, sonra aradan iki hafta geçti kıza benziyor dedi.
İkrameyra da erkek gibi sanki dedi. kafalar oldu mu size çorba. bakalım randevuma daha 15 gün var
İkra meyra bana kız demişti ama Kocaman bi pipi gördük ultrasonda ikra meyraya olan inancımı yitirdim

Kızlar doktorum aradı az önce nifty sonucum çıkmış çok şükür temiz sonuç Cinsiyeti sordum ama yasak söylemeleri dedi baya bi hazırlamıştım kendimi öğreneceğim diye. Başka yaptıranlar var hep öğrendiler dedim bu şekilde dedi. M maralalmila sen de aynı yere yaptırmıştın sana cinsiyet ile ilgili bir şey dediler mi canım ?

Gözün aydın canım. Çok şükür.

Aslında firma doktora söylüyor diye biliyorum, yasak olmasına rapmen, çünkü genetik hastalıkların oranını belirlemede cinsiyet de önemli, öyle değerlendirebilsinler diye doktora bunun bilgisi verilmeli sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…