2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canim benim cok tesekkurederim bende gebelik sekeride cikti belki ondanda iri olabilir sizinki gibi icim rahatladi masallah sizin oglunuzada :) insnhayirlisiyla bebeklermz kucagimiza gelsin

Hemen kan vermeye git cnm var duruyor smdiden hayirli olsun
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce

Eklentiler

• 90972879-D205-4EFF-B9F1-1DFCC57D5F07.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 1BF6ADAF-33BF-481E-B314-165230B84A4C.webp
    81,2 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar uzun zamandır yazamadım malum iş hayatı ev derken hiç vakit bulamadım. Neredeyse herkes cinsiyet öğrenmiş hayırlı olsun herkese benimde erkek dediler değişmez umarım Bi çok hediyesi alındı bile değişse de çok sorun değil .

Bugün 4 aylık olduk artık hissetmekte istiyorum ya

3-5gün geçmişti adetimi.böleydi
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki

Eklentiler

• 98386863-3C79-4B7E-A8C0-C0A2AD633500.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 50DCDEE7-6E31-424E-AC1D-DB43C9121D71.webp
    81,2 KB · Görüntüleme: 30
Selam kızlar,

Hamileyken kullanılabilen vajina mantarı için bir ilaç var mı? Ya da kullandığınız? Doktora gidemicem bir süre daha

Merhaba kızlar bende carsmba hittim ense kalıgı 1.5 dedi sorun yok dedi test sonuclarımda cıktı ama henğz y or umlayıp bana dönmedi doktorum pap a1. 46 serbest beta hcg 20.1 sorun varmınyokmu anlayan varmı aranızda
Sorun yok inş canım normal değerler cinsiyet belli oldu mu

birinci resim sabahki
Fotograftan cok anlayamadim ama daha koyu gibi sanki ztn gebelik var gozukuyor ya i bu testlerle.zaman kaybetme betahcg ver

Canim crl bas popo mesafe uzunlugu diye biliyorum benim o 13+6 olculmustu gecen cuma 78 cikmis. Ense kalinligi da 1.8 (nt diye geciyor) ama it bende de yazmiyor bir de nipty yaptirdiysan hic korkma zaten her sey yolundadir merak etme
Benim sonucumada bakabilir misin acaba bende yazmıyor sanırım ense kalınlığı ölçüsü, dr a sormamıştım kafama takıldı siz yazınca, açıkçası yaşta 35 olunca insan tedirgin olmuyor değil.

Eklentiler

• 60FFA6DF-E282-43D5-8124-F9C47B9F32BE.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…