- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #17.241
Canim gelecek cuma cikmasi lazim bugun bi hafta doldu ciksada bi rahatlasam ya. İkilinin sonucuda daha cikmadi hastaneye ugramam lazim yazmiolar herhalde hastane sayfasinda bekliyoruz . Cok buyuk ihtimal bisi yik kafam rahat aalinda ama yined emerakettim cunku ensedne falan hic anlamiyorum :)Günaydın, 11-14 hafta arasında 3mm yi geçmemesi gerekiyormuş ense kalınlığının canım. Nifty ne zaman çıkacak?
Niye öyle bir soru sormuşsa anlamadım. Risk varsa söylenir veya sonucu bekleyelim denir. yani sen bi anda aldırcam veya aldırmayacağım diyemezsin ki bu doktoraları da anlamıyorum çok saçma. Sonucun bi gelsin hem. Sonuç ne zaman çıkıyormuş canım?Teşekkür ederim arkadasim doktor bisey demedi ama downlu olsa aldirirmisin falan dedi bende tersledim bu sizin bana rahatlikla soracaginiz bi soru degil bir candan bahsediyoruz bu eşimle konusup verecegimiz bir karar dedim . Biraz gicik oldum yani cunku iceride 5 asistan vardi onun disinda merakli merakli bakiyolar falan neyse. Bakalim haftaya ztn cikinca sonuclar anlicaz ama.bencede sorun yok gibi dusunuyorum
ben açıkçası düşünüyorum yaptırmayı bu ninalia testini.
eşimle de bi değerlendiririz, iki hafta vaktimiz var.
Canım merhaba, bizde yaptıracağız siz yaptırdınız mı acıtıyormu ? Stres oldum şimdidenNinalia testi diye bir test duydunuz mu daha önce?
Haftaya cuma cikcak arkadasim ewet o soru o anda yapilacak en sacma seydi. Bisey mi var dedim yok sorun yokta yinede ikilid.ebelli olur falan dedi ben acikcasi o gun cok rahattim bi kac gundur icimdeki ses bebegim cok iyi dedigi icin takmadim ama bugun raporu gorunce sormak istedim . Doktorun o tepkisi sdc dusunmeye itiyo insani kötü seyleri . Hic profesyonelce degildiNiye öyle bir soru sormuşsa anlamadım. Risk varsa söylenir veya sonucu bekleyelim denir. yani sen bi anda aldırcam veya aldırmayacağım diyemezsin ki bu doktoraları da anlamıyorum çok saçma. Sonucun bi gelsin hem. Sonuç ne zaman çıkıyormuş canım?
İçini rahat tut bence de canım sen ne kadar iyi olursan bebeğin de o kadar iyi olurHaftaya cuma cikcak arkadasim ewet o soru o anda yapilacak en sacma seydi. Bisey mi var dedim yok sorun yokta yinede ikilid.ebelli olur falan dedi ben acikcasi o gun cok rahattim bi kac gundur icimdeki ses bebegim cok iyi dedigi icin takmadim ama bugun raporu gorunce sormak istedim . Doktorun o tepkisi sdc dusunmeye itiyo insani kötü seyleri . Hic profesyonelce degildi
Aynen oyle bitanem çok tesekkurederimİçini rahat tut bence de canım sen ne kadar iyi olursan bebeğin de o kadar iyi olur
İnsallah canim zor bi hamilelik oldu seninki ama bundan snra cok guzel olsun butun riskler senden uzak olsun insallahGünaydın kizlar bende doktordan geldim bebiş iyi çok şükür ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1.7 dedi doktor. Sonuçlar bir haftaya çıkacakmış ama malesef hala içerde buyuk bir kanama alanı var ve bebek aşağı yerleşmiş veee yüzde 51 ihtimalle erkek dedi dua edin bizim için şu riskli dönemi atlatiym kizlar
Aynen kuzum ya bende eşimde perişan olduk 3 haftadır yatıyorum daha bı sure böyle devam edecek gibi sonu hayır olsun inşallahİnsallah canim zor bi hamilelik oldu seninki ama bundan snra cok guzel olsun butun riskler senden uzak olsun insallah
Yaa benim de öyle. Akşamları karnım iki katına çıkıyor ve acayip sert oluyor sabah bi kalkıyorum normal hafif göbek
Evet aslında ne kadar geç o kadar iyi de insan bir göbek görmek istiyorEveet sanirim bir iki haftaya sabahlari da cikmis olacak
Cok yipratma kendini en guzel sey yatman zaten bo lbol dinken kitap oku yattigin yerden bisiler izle kafani dagit hayirlisiyla bebegin sagsalim kucagina gelecek bizde burda kutlama yapicazAynen kuzum ya bende eşimde perişan olduk 3 haftadır yatıyorum daha bı sure böyle devam edecek gibi sonu hayır olsun inşallah
İkili testte her şey normal çıktığı için doktorum yaptırmamıza gerek olmadığını söyledi.Canım merhaba, bizde yaptıracağız siz yaptırdınız mı acıtıyormu ? Stres oldum şimdiden
İnşallah canım benim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebislerimiziCok yipratma kendini en guzel sey yatman zaten bo lbol dinken kitap oku yattigin yerden bisiler izle kafani dagit hayirlisiyla bebegin sagsalim kucagina gelecek bizde burda kutlama yapicaz
Gunaydin kizkar herkese guzel haftasonlari olsun .
Ben smdi doktorun raporuna hastane sayfasindan ulastimda ikili taramadan daha sonuclarim cikmadi sdc ultrason sonucu var ki ztn nipty de yaptirdim ama merak ettigim bisey var.
Ense kalinligi 2.2 mm
İT: 2.3 mm yaziyor bu normalmidir acaba
Crl : 58
Sanırım bende öyle yapıcam.teşekkürlerÜç erkek anasi olarak hepsiini kirki cikmaadan yapptirdim en eerken 15gunluktuler ama com rahat geçirdik bezliyken ve ilk zamanlar çok çabuk iyileşiyor üç günde geçmişti hemen hemen hiç tereddüt etmeyin
Cok sagol arkfasim vermis oldugun bilgiler icin bes alti gun snra ins temiz sonuclar alacagim bende pozitif düşünüyorum acikcasi. Ense kalinligi mazcik fazla gelnce bi soriyim size dedim. Benm 12+3 tu 58 oldugunda fena degl gibi. Hakkimizda hayirlisi olsunCanim crl bas popo mesafe uzunlugu diye biliyorum benim o 13+6 olculmustu gecen cuma 78 cikmis. Ense kalinligi da 1.8 (nt diye geciyor) ama it bende de yazmiyorbir de nipty yaptirdiysan hic korkma zaten her sey yolundadir merak etme
Teşekkür ederim arkadasim doktor bisey demedi ama downlu olsa aldirirmisin falan dedi bende tersledim bu sizin bana rahatlikla soracaginiz bi soru degil bir candan bahsediyoruz bu eşimle konusup verecegimiz bir karar dedim . Biraz gicik oldum yani cunku iceride 5 asistan vardi onun disinda merakli merakli bakiyolar falan neyse. Bakalim haftaya ztn cikinca sonuclar anlicaz ama.bencede sorun yok gibi dusunuyorum
Cok sagol arkfasim vermis oldugun bilgiler icin bes alti gun snra ins temiz sonuclar alacagim bende pozitif düşünüyorum acikcasi. Ense kalinligi mazcik fazla gelnce bi soriyim size dedim. Benm 12+3 tu 58 oldugunda fena degl gibi. Hakkimizda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?