2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın, 11-14 hafta arasında 3mm yi geçmemesi gerekiyormuş ense kalınlığının canım. Nifty ne zaman çıkacak?
Canim gelecek cuma cikmasi lazim bugun bi hafta doldu ciksada bi rahatlasam ya. İkilinin sonucuda daha cikmadi hastaneye ugramam lazim yazmiolar herhalde hastane sayfasinda bekliyoruz . Cok buyuk ihtimal bisi yik kafam rahat aalinda ama yined emerakettim cunku ensedne falan hic anlamiyorum :)

Niye öyle bir soru sormuşsa anlamadım. Risk varsa söylenir veya sonucu bekleyelim denir. yani sen bi anda aldırcam veya aldırmayacağım diyemezsin ki bu doktoraları da anlamıyorum çok saçma. Sonucun bi gelsin hem. Sonuç ne zaman çıkıyormuş canım?

Haftaya cuma cikcak arkadasim ewet o soru o anda yapilacak en sacma seydi. Bisey mi var dedim yok sorun yokta yinede ikilid.ebelli olur falan dedi ben acikcasi o gun cok rahattim bi kac gundur icimdeki ses bebegim cok iyi dedigi icin takmadim ama bugun raporu gorunce sormak istedim . Doktorun o tepkisi sdc dusunmeye itiyo insani kötü seyleri . Hic profesyonelce degildi

İçini rahat tut bence de canım sen ne kadar iyi olursan bebeğin de o kadar iyi olur

Günaydın kizlar bende doktordan geldim bebiş iyi çok şükür ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1.7 dedi doktor. Sonuçlar bir haftaya çıkacakmış ama malesef hala içerde buyuk bir kanama alanı var ve bebek aşağı yerleşmiş veee yüzde 51 ihtimalle erkek dedi dua edin bizim için şu riskli dönemi atlatiym kizlar

İnsallah canim zor bi hamilelik oldu seninki ama bundan snra cok guzel olsun butun riskler senden uzak olsun insallah

İnsallah canim zor bi hamilelik oldu seninki ama bundan snra cok guzel olsun butun riskler senden uzak olsun insallah
Aynen kuzum ya bende eşimde perişan olduk 3 haftadır yatıyorum daha bı sure böyle devam edecek gibi sonu hayır olsun inşallah

Aynen kuzum ya bende eşimde perişan olduk 3 haftadır yatıyorum daha bı sure böyle devam edecek gibi sonu hayır olsun inşallah
Cok yipratma kendini en guzel sey yatman zaten bo lbol dinken kitap oku yattigin yerden bisiler izle kafani dagit hayirlisiyla bebegin sagsalim kucagina gelecek bizde burda kutlama yapicaz

Cok yipratma kendini en guzel sey yatman zaten bo lbol dinken kitap oku yattigin yerden bisiler izle kafani dagit hayirlisiyla bebegin sagsalim kucagina gelecek bizde burda kutlama yapicaz
İnşallah canım benim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebislerimizi

Canim crl bas popo mesafe uzunlugu diye biliyorum benim o 13+6 olculmustu gecen cuma 78 cikmis. Ense kalinligi da 1.8 (nt diye geciyor) ama it bende de yazmiyor bir de nipty yaptirdiysan hic korkma zaten her sey yolundadir merak etme

Canim crl bas popo mesafe uzunlugu diye biliyorum benim o 13+6 olculmustu gecen cuma 78 cikmis. Ense kalinligi da 1.8 (nt diye geciyor) ama it bende de yazmiyor bir de nipty yaptirdiysan hic korkma zaten her sey yolundadir merak etme
Cok sagol arkfasim vermis oldugun bilgiler icin bes alti gun snra ins temiz sonuclar alacagim bende pozitif düşünüyorum acikcasi. Ense kalinligi mazcik fazla gelnce bi soriyim size dedim. Benm 12+3 tu 58 oldugunda fena degl gibi. Hakkimizda hayirlisi olsun

Soruya bak ya ne kadar dengesiz insanlar var boyle bir sey sonuc kotu gelse bile soylenmez bence merak etme her sey yolundadir insallah ben ultrasondan cikinca kan vermeden bir kagit vermisti elime, orda bebegin nelerini gorduk diye hepsini yazmisti. Kani vericeksin ama %99 bir sey cikmicak diyip rahatlatmisti, rapor gibi olan seyi ekliyorum

Eklentiler

• SmartSelect_20201114-113918_Gallery.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 58

Bence onemli bir sey degildir icini ferah tut 2.5 den sonra riskli kabul ediliyor zaten. Benim 9 gun ileriden gidiyormus ve doktorun soyledigine gore uzun bir bebek olacakmis o yuzden boyu uzun cikti gayet guzel boyu haftasina gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…