2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gayet normal 2.2 benimde öyleydi tekrar gidince doktor hiç bir enteresan durum söylemedi hatta. İçinizi ferah tutun, bu kadar çok doktora gidince işte böyle şeyler duyuyoruz. Belki çocukta hiçbieşy yok ama öyle bir konuşuyorlarki sanki tüm hastalıklar birleşmiş göbeğinij içinde gibi. Takılmayın normal demişti bana doktor

Kızlar sizlere bir sorum var. Ben böyle anne bebek çantasını sırt çantası şeklinde istemiyorum . Yani klasik o anne bebek çantassını sevmiyorum. Daha modern kol çantası gibi bir model bakıyorum ama bir tane buldum 600 tl. Gereksiz o para bir çanta için. Sizin bildiğiniz varmı modeller markalar

İnşallah güzel sonuçlar alacaksınız

Normal cnm bana da 2.3 dediler hersey normal geldi sonuclarda takma kafana 4 den sonrasini ciddi manada sikintili buluyorlar onun asagisi sonuclar gelmeden Netlik kazanmaz gonlunu ferah tut

%51 doktor kendini hiç riske atmamış maşallah ense kalınlığı gayet iyi canım kanda da bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. Kanama alanı bir an önce geçer inşallah

%51 doktor kendini hiç riske atmamış maşallah ense kalınlığı gayet iyi canım kanda da bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. Kanama alanı bir an önce geçer inşallah
Aynen daha çok küçük ama bı ihtimal tahminde buluniym dedi ikili test sonucu çıktığında yine bakar tam görür insallah insallah geçer kuzum ya kız erkek hiç önemli değil yeterki kanama alanı bitsin bebegm de bende sağlıklı olalım başka bisy istemiyorum

Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum canım, ikili testte ki beta değeri kaç çıktı?

Gunaydinnnnn :)
M maralalmila ense kalınlığı bizimde 2.3 çıktı ben hiç dert etmedim. Oglumda da 2.1 çıkmıştı. Hep iri bir bebekti. Şimdi de öyle boylu boslu kalıplı yaşıtları yanında çok küçük gorunuyor. Sarışın yeşil gözlü bir bebek bence sende hiç dert etme sonuclarimiz temiz gelecek Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…