2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ah canım bende öyleyim hüngür hüngür ağlıyorum saçma sapan şeylere bile

Bende de oluyor ara ara ya bi de anne olduktan sonra da insan çocuklarla alakalı şeylere daha çok üzülüyor empati yaptığı için

Benim de ayarlarım değişti normalde eve kola girmezdi hamburger kaç yıldır yemedim kızartma falan yemezdim hiç. Bu ara aşırı derecede zararlı şeyler canım istiyor tutamıyorum kendimi cips falan görünce gözüm düşüyor. Eşim kızıyor ama gizli gizli yiyorum valla. Hamilelik hormonu bastırılmış duygularımı açığa çıkarmış gibi resmen.

Ağlamıyorum ama bu ara hasta çocuklarla, başına kötü şeyler gelen çocuklarla ilgili gördüğüm haberlerde hep, artık ömrünün sonuna kadar endişe ve korkuyla yaşayacaksın, için hiç tam rahat etmeyecek derken buluyorum kendimi ve Allah kimseye evlat acısı vermesin diye dua ediyorum.

Evet annem de aynı şeyi söyledi ‘şu an en güvenli yerde,doğduktan sonra başlayacak asıl senin duygusallığın’ dedi

Hahhahah neden bilmiyorum canım dün de dedim ya rüyalarını da görmüştüm nerdeyse hiç şüphe yok içimde erkek diyorum ben kız olursa ben şok
Ben iki kez rüyamda gördüm canım oğlum oluyordu

Valla allah affetsin ben de eşimden gizli cips yedim geçen gün ama çok çok az.

Bir dahaki doktor randevun ne zaman?Ay heyecanlandım senin için merakla bekliyorum
İkili testin sonuçları kontrol sürem geçmeden çıkarsa hemen netlestiricem haftaya gidip. Ama 10 günü geçerse epey bi gitmem gibi detaylı ultrasona kadar. Hem korona hem bebekle hastane çok zor oluyor annemle evlerimiz uzak baya ona bırakıp gitsem o da pek mümkün olmuyor zannediyorum 10 günden önce çıkar ikili sonucu hemen onu konuşmaya gittiğimde bir daha baktırırım ama doktor kendinden çok emin konuştu erkek gibi görünüyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…