2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sabrımıza hayranım ya benim üç hafta sonra randevum ve zaman geçmiyor bebek iyi mi diye düşünüyorum sürekli

Sabrımıza hayranım ya benim üç hafta sonra randevum ve zaman geçmiyor bebek iyi mi diye düşünüyorum sürekli
Anlıyorum seni canım ilkler öyle ikinciler böyle oluyor demek ki. Haliyle sorumlulugumuz arttı bizim size göre canımız her istediğinde istedigimizi yapamıyoruz çaresizlikler insana sakin olmayı da öğretiyor bir de zaten çok yakında hissedecegiz inşallah düzenli olarak.

Seni anlıyorum midem düzelmeye başladığından canım artık bişiler istemeye başladı dün cips yedim 2,5 ayın ardından meyveli soda falan istedi canım aldık. İyileşmek yiyebilmek o kadar güzelmiş ki inşallah mide bulantısı geçmeyenlerin de hemennnnn geçer bulantılar iştahı açılır.

Arkadaşlar hazırlık yapmaya, bebek alışverişine vs. çok hevesliyim aslında ama gözümde çok büyüyor. Hani sürekli bir şey eksik kalacakmış gibi geliyor veya hazırlık yapmaya başlamak çok zor geliyor. Tek ben mi böyleyim acaba?

Son düzenleme:
Bende çok hevesleniyorum gerçi kız olursa bir çok şey var da erkek olursa sil baştan ılacak bir çok şey. Ama mart sonu nisan başı başlarım diye düşünüyorum alışverişe

Bende çok hevesleniyorum gerçi kız olursa bir çok şey var da erkek olursa sil baştan ılacak bir çok şey. Ama mart sonu nisan başı başlarım diye düşünüyorum alışverişe
Evet sil baştan olunca daha iyi bilirsin zorluğunu tabi. Ne zaman başlayacağımı bile bilmiyorum. sadece bez aldım

Canım önce güzel bir liste yap. Sonra yavaş yavaş indirimleri takip ederek listeni tamamlamaya çalış. Kıyafet kısmı kolay diğerleri daha zor. Banyo küvetinden tırnak makasına kadar bir sürü ayrıntı var.

Geçerli sebepler ne canını sıkma anneyle küslük devam mı? Çok takma Bi yaştan sonra herkes kavga dövüş ediyor anneyle

Aynen sebep o canım iyi hatırlıyorsun...
Takmayım diyorum da takılmayacak gibi değil ki
Babam görüntülü arıyor hemen hemen her gün, ben bi iki anneme de günaydın dedim hiç yüzünü dönüp bakmadı bile.
Babam kamerayı anneme çeviriyor bak torun büyümüş diyor, annem bakıyor ama ağzını açıp iki laf etmiyor, yemin etmiş ya onları sesime hasret bırakıcam diye... hırsından inadından çocuğa bile seslenip de bir şey demiyor sadece öylece bakıyor çocuk gibi ya.
Ortada gerçekten ciddi bir sebep olsa eyvallah dicem de gerçekten bu kadar büyütecek hiçbir şey yok.
İnsanlar evlatlarının ne hatalarını affediyor da bizimkinin yaptığına bak...
Aşırı derecede canım sıkılıyor, babam her arayıp kapattığında ağlıyorum artık

Erkek kız oranı 23- 19 olmuş erkekler önde şu an . Denekki oylayip yazmayan çok. Çünkü yazanların çoğu kız diye söyledi galiba
Canım eski mesajlarda oğlun olacağını mı yazmıştın yanlış mı hatırlıyorum
Genelde gece uyandıkça bakıyorum, pek fırsatım olmuyor, sonra da kimin ne yazdığını karıştırıyorum unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…