- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #17.381
Hoşgeldin adetdaşımızMerhaba benim de tahmini doğum tarihim 27 mayıs
Evet canım liste yaparak gidersem daha iyi olur. Büyük şeyler kolay olur da ayrıntılar biraz zor geliyorCanım önce güzel bir liste yap. Sonra yavaş yavaş indirimleri takip ederek listeni tamamlamaya çalış. Kıyafet kısmı kolay diğerleri daha zor. Banyo küvetinden tırnak makasına kadar bir sürü ayrıntı var.
Teşekkür ederim hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallahAyni zamanlar ikimizinde tebrik ederim canim
Hoş bulduuumHoşgeldin adetdaşımız
Akşam kocaman sabah minnak durumda bu aralarHoş bulduuumhaftalarımız da aynı göbüşleriniz büyüyor mu ya bebişler ne durumda
Evet canım yüksek ihtimal bu da erkek.Canım eski mesajlarda oğlun olacağını mı yazmıştın yanlış mı hatırlıyorum
Genelde gece uyandıkça bakıyorum, pek fırsatım olmuyor, sonra da kimin ne yazdığını karıştırıyorum unutuyorum
Ahh evet benim de öyle sabah yok oluyor. Cinsiyetimiz erkek 10. Haftada gösterdi bacak arasından ama tabi bu hafta yeniden bakacağız. Bu arada ikili tarama yaptıracak mısınız?Akşam kocaman sabah minnak durumda bu aralarcinsiyet öğrendiniz mi
AslıNda ailelerle yakın olmak iyidir de çok yakınlık ben de istemem. Aynı şehirdeyiz biz arkadaşlarım çevrem hep koltuk kanepe alırken açılıp yatak olmasına bakarak almışlardı biz ise amaaan her iki taraf da burda yatılı anca bir iki kişi gelir ona da kanepe yeterli olur demiştik. Çok yakın hele yan sitede olmayı ne kendi ailemle ne de eşimin ailesiyle istemem.Kizlar bende bugun kayinvalidemdeydim. Esim bir ara bizim evin oraya yeni bir proje baslicakmis dedi annesine o da aa o zaman hemen evimi satiyim sizin ordan kaba insaattan girelim dedi. Evi de memleketinde para da etmiyor bizi borca sokucak yine yani inanilmaz sinir oldum yayolda esimle de tartistik parasinda degilim artik da hemen yan yana sitede oturmus olacagiz, istemedigimi de belli ediyorum ifademle ama yok anlamiyor. Daha oncede yakin oturmak istemiyor dimi diye esime sormus hem biliyor hem niye boyle davraniyor anlamis degilim. Yuz yuze direk mi soylesem artik gercekten dusundukce sinirleniyorum
AslıNda ailelerle yakın olmak iyidir de çok yakınlık ben de istemem. Aynı şehirdeyiz biz arkadaşlarım çevrem hep koltuk kanepe alırken açılıp yatak olmasına bakarak almışlardı biz ise amaaan her iki taraf da burda yatılı anca bir iki kişi gelir ona da kanepe yeterli olur demiştik. Çok yakın hele yan sitede olmayı ne kendi ailemle ne de eşimin ailesiyle istemem.
Oaarasında değilim demissin ama para da önemli bence zannetmiyoeum ki sizin ev merkez bankasının bir şubesi olsun para basmıyorsunuz herhalde.
Canım çok iyi anlıyorum seni kesinlikle ben de dip dibe oturmak istemezdim geçen gün eşim ablasının oturduğu sitede ev görmüş alabilir miyiz acaba diye düşündü ben de birine yakın olacaksam anneme yakın olmalıyım,ablan bana ne yapabilir ki dedim şimdi düşünüyorum da ablası değil de annesi olsaydı yine tepkim aynı olurduBizde ayni sehirdeyiz surekli gorusuyoruz zaten ama gercekten dip dibe oturmak cok kotukac kez haber vermeden geldi, kac kez sutyen takmadigim halde bir anda kapida belirerek beni gordu. Oyle bir psikolojiye giriyorsun ki sabah kalkip hemen yatagimi topliyim her an gelebilir, evi topliyim her an gelebilir filan gercekten hic istemiyorum. Heralde canim suan bizde hem kendi evin kredisi hem onun kirasini oduyoruz zaten. Kira biticek simdi onunda kredisi bize kalicak inanilmaz bunaldim yani dokunsan aglicam. Bir de bisey diyemedim ya onun siniri gerginligi kaldi ustumde arayip bir seyler soylemek istiyorum icimde hic tutamiyorum
Canım çok iyi anlıyorum seni kesinlikle ben de dip dibe oturmak istemezdim geçen gün eşim ablasının oturduğu sitede ev görmüş alabilir miyiz acaba diye düşündü ben de birine yakın olacaksam anneme yakın olmalıyım,ablan bana ne yapabilir ki dedim şimdi düşünüyorum da ablası değil de annesi olsaydı yine tepkim aynı olurdu
Seni anlamaya çalışıyorum ama yerinde olsam bu konu hakkında kv ile ben muhattap olmazdım eşime söylerdim geri çekilirdim. Bırak eşin konuşsun annesiyle. Sen araya girme hiç.Bizde ayni sehirdeyiz surekli gorusuyoruz zaten ama gercekten dip dibe oturmak cok kotukac kez haber vermeden geldi, kac kez sutyen takmadigim halde bir anda kapida belirerek beni gordu. Oyle bir psikolojiye giriyorsun ki sabah kalkip hemen yatagimi topliyim her an gelebilir, evi topliyim her an gelebilir filan gercekten hic istemiyorum. Heralde canim suan bizde hem kendi evin kredisi hem onun kirasini oduyoruz zaten. Kira biticek simdi onunda kredisi bize kalicak inanilmaz bunaldim yani dokunsan aglicam. Bir de bisey diyemedim ya onun siniri gerginligi kaldi ustumde arayip bir seyler soylemek istiyorum icimde hic tutamiyorum
Eşinin seni anlaması gerek canım kayınvaliden belli oğluna çok düşkün eşinle sakin sakin konuşmaya anlatmaya çalış her şey onda bitiyor maalesefBende esime hep diyorum ama yok anlamiyor. Esimin babasi baska sehirde bazen yurtdisinda, kayinvalidem istanbulda esin nerdeyse oraya gitsene diye bagirmak istiyorum bazen yuzune. Zaten evlenirken biz daha sevgiliyken eski evi aldin, ben evi gormedim bile beni ayni sitede oturmaya mahkum ettin. Ben yine ayni seyleri yasamak istemiyorum gercekten konusmak istiyorum. Ama simdi konussam aglar filan gercekten bu duygu somurusuylede ugrasmak istemiyorum gunun sonunda onun istedigi olacak gibi kotu olan ben olucam. Bir yerde patlicak bu olay ama bakalim nereye kadar dayanicam
Seni anlamaya çalışıyorum ama yerinde olsam bu konu hakkında kv ile ben muhattap olmazdım eşime söylerdim geri çekilirdim. Bırak eşin konuşsun annesiyle. Sen araya girme hiç.
Eşinin seni anlaması gerek canım kayınvaliden belli oğluna çok düşkün eşinle sakin sakin konuşmaya anlatmaya çalış her şey onda bitiyor maalesef
Daha iyi fikirler geliyorYa direk klozet üstünde mi uyusak, rahat yatılmıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?