2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet canım liste yaparak gidersem daha iyi olur. Büyük şeyler kolay olur da ayrıntılar biraz zor geliyor

Kizlar bende bugun kayinvalidemdeydim. Esim bir ara bizim evin oraya yeni bir proje baslicakmis dedi annesine o da aa o zaman hemen evimi satiyim sizin ordan kaba insaattan girelim dedi. Evi de memleketinde para da etmiyor bizi borca sokucak yine yani inanilmaz sinir oldum ya yolda esimle de tartistik parasinda degilim artik da hemen yan yana sitede oturmus olacagiz, istemedigimi de belli ediyorum ifademle ama yok anlamiyor. Daha oncede yakin oturmak istemiyor dimi diye esime sormus hem biliyor hem niye boyle davraniyor anlamis degilim. Yuz yuze direk mi soylesem artik gercekten dusundukce sinirleniyorum

AslıNda ailelerle yakın olmak iyidir de çok yakınlık ben de istemem. Aynı şehirdeyiz biz arkadaşlarım çevrem hep koltuk kanepe alırken açılıp yatak olmasına bakarak almışlardı biz ise amaaan her iki taraf da burda yatılı anca bir iki kişi gelir ona da kanepe yeterli olur demiştik. Çok yakın hele yan sitede olmayı ne kendi ailemle ne de eşimin ailesiyle istemem.
Oaarasında değilim demissin ama para da önemli bence zannetmiyoeum ki sizin ev merkez bankasının bir şubesi olsun para basmıyorsunuz herhalde.

Bizde ayni sehirdeyiz surekli gorusuyoruz zaten ama gercekten dip dibe oturmak cok kotu kac kez haber vermeden geldi, kac kez sutyen takmadigim halde bir anda kapida belirerek beni gordu. Oyle bir psikolojiye giriyorsun ki sabah kalkip hemen yatagimi topliyim her an gelebilir, evi topliyim her an gelebilir filan gercekten hic istemiyorum. Heralde canim suan bizde hem kendi evin kredisi hem onun kirasini oduyoruz zaten. Kira biticek simdi onunda kredisi bize kalicak inanilmaz bunaldim yani dokunsan aglicam. Bir de bisey diyemedim ya onun siniri gerginligi kaldi ustumde arayip bir seyler soylemek istiyorum icimde hic tutamiyorum

Canım çok iyi anlıyorum seni kesinlikle ben de dip dibe oturmak istemezdim geçen gün eşim ablasının oturduğu sitede ev görmüş alabilir miyiz acaba diye düşündü ben de birine yakın olacaksam anneme yakın olmalıyım,ablan bana ne yapabilir ki dedim şimdi düşünüyorum da ablası değil de annesi olsaydı yine tepkim aynı olurdu

Bende esime hep diyorum ama yok anlamiyor. Esimin babasi baska sehirde bazen yurtdisinda, kayinvalidem istanbulda esin nerdeyse oraya gitsene diye bagirmak istiyorum bazen yuzune. Zaten evlenirken biz daha sevgiliyken eski evi aldin, ben evi gormedim bile beni ayni sitede oturmaya mahkum ettin. Ben yine ayni seyleri yasamak istemiyorum gercekten konusmak istiyorum. Ama simdi konussam aglar filan gercekten bu duygu somurusuylede ugrasmak istemiyorum gunun sonunda onun istedigi olacak gibi kotu olan ben olucam. Bir yerde patlicak bu olay ama bakalim nereye kadar dayanicam

Seni anlamaya çalışıyorum ama yerinde olsam bu konu hakkında kv ile ben muhattap olmazdım eşime söylerdim geri çekilirdim. Bırak eşin konuşsun annesiyle. Sen araya girme hiç.

Eşinin seni anlaması gerek canım kayınvaliden belli oğluna çok düşkün eşinle sakin sakin konuşmaya anlatmaya çalış her şey onda bitiyor maalesef

Seni anlamaya çalışıyorum ama yerinde olsam bu konu hakkında kv ile ben muhattap olmazdım eşime söylerdim geri çekilirdim. Bırak eşin konuşsun annesiyle. Sen araya girme hiç.

Haklisin annemde oyle diyor kotu olan sen olacaksin oglu konussun diyor. Esim de inada bindirmis gibi yakin oturmasini istiyor goz kulak oluruz diyor, gercekten bir gun ben gidicem otursunlar karsilikli o duruma getirdi beni. Insallah proje iptal olur suan tek yapabilecegim bu konuda dua etmek sanirim

Eşinin seni anlaması gerek canım kayınvaliden belli oğluna çok düşkün eşinle sakin sakin konuşmaya anlatmaya çalış her şey onda bitiyor maalesef

Sanki babasi vefat etmis gibi tum sorumlulugu aldi ustune anlamiyor ki beni biz cok konustuk bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…