- 5 Nisan 2020
- 3.445
- 7.972
- 78
- Konu Sahibi KirazHanim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalbi temiz kuzmmm
Çok cok sükür kuzum sağlıkla ilerlesin hamileligin kucaklarinizada alacaksiniz yavrularinizi Allahın izniylekalbi temiz kuzmmm ❤❤ bugun değer 3 e katlanmış nerdeyse
Burdaki perinatolog saçmalayınca ve ne coraspin ne ipne önermrynce bna hsg den 3 ay sonra bahsedince gerildim. Şuan gttpm dr aslında infertild takibi yapıyor. İlk boş gebeliğimi o tanı koymuştu bşka dr olamayınca ons gtmştm acilden.Benim bu kez rutin takibimi kendi doktoruma ek olarak perinatolog da yapacağı için biraz daha sakin kalmaya çalışıyorum. Normal gebelik takibi ile riskli gebeliklerin muayeneleri takipleri çok farklı. Riskli gebeliklerde birçok biyofizik parametrelerine bakılırmış.
ıKirazHanim sat 30 temmuz cnm
bu bilgilere ihtiyacımız var06.05 2021KirazHanim
Ben de bu topikte takılayım artık bari. Hamile kalmak isteyenlerden buraya terfi oldum![]()
Yaş | SAT | Tahmini Doğum Tarihi | Kaçıncı ![]() | Başlangıç-Bitiş Kg |
---|
Sat mı söylüyorduk
ı
Bu bilgilere ihtiyacımız varKirazHanim sat 30 temmuz cnm
---|
Yaş 32, sat 30 temmuz, ilk gebelik, kilo 79 tahmini d.tarihi 06.05.2021bu bilgilere ihtiyacımız var
Yaş SAT Tahmini Doğum Tarihi Kaçıncı Başlangıç-Bitiş Kg
bu bilgilere ihtiyacımız var
Bende tabloda yer alabilirmiyim sat 28.07.20Sevgili mayıs annelerim, tabloda yer almak isteyenler beni etiketleyerek bildirim yaparsanız memnun olurum
diğer türlü kaçırabilirim yazdığınızı. Sevgiler.
Hsgeldin aramızda 2 gun varBende tabloda yer alabilirmiyim sat 28.07.20
Senden SAT rica ediyorumYaş 26
30.07.2020
Tahmini dogum tarihi 06.05.2021
İlk bebek
85 kg
senden de tüm bilgileri rica ediyorumBende tabloda yer alabilirmiyim sat 28.07.20
---|
kuzum sonra dan farkettim, ekledimSenden SAT rica ediyorum
senden de tüm bilgileri rica ediyorum
Yaşım 25Hsgeldin aramızda 2 gun var
YaşSATTahmini Doğum TarihiKaçıncıBaşlangıç-Bitiş Kg bunları istiyor tabloya eklemek için birde etıket topik sahibini