Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Arkadaşlar benim kv beni her gördüğümde şaka ile karışık siz bakamazsanız ben bakarım, sütünü sağ bırak ben bakarım, koynuma alır uyuturum falan diyo. Her defasında ama. Artık ciddi anlamda sinir olmaya başladım. Normalde kocama şikayet gibi olur diye hiç ona yansıtmam, bu akşam artık dedim doğumdan sonra bu espiriler devam edecekse lohusayken kaldıramayabilirim, nazik de olamayabilirim haberin olsun. Bu arada adım gibi de eminim gerçekten bir yardım ihtiyacımız olsa anında arazi olur. Genç de değil 70 yaşında kadın derdi ne anlamıyorum. Ay ben de kv olcam böyle mi olcam yaaaaa 😂🙈

Arkadaşlar benim kv beni her gördüğümde şaka ile karışık siz bakamazsanız ben bakarım, sütünü sağ bırak ben bakarım, koynuma alır uyuturum falan diyo. Her defasında ama. Artık ciddi anlamda sinir olmaya başladım. Normalde kocama şikayet gibi olur diye hiç ona yansıtmam, bu akşam artık dedim doğumdan sonra bu espiriler devam edecekse lohusayken kaldıramayabilirim, nazik de olamayabilirim haberin olsun. Bu arada adım gibi de eminim gerçekten bir yardım ihtiyacımız olsa anında arazi olur. Genç de değil 70 yaşında kadın derdi ne anlamıyorum. Ay ben de kv olcam böyle mi olcam yaaaaa 😂🙈
Bence çok rahatsız edici böyle sahiplenme tavırlarına ben de sinir oluyorum, hayır o kadar çileyi ben çekiyorum annesi de benim ama torun sevgisini de görüyoruz en korktuğum şey lohusayken birilerini kırmak

Siz çocuklarınızı koynunuzda büyütmüşsünüz bende koynumda büyütücem çocuğumu siz babaannesi olarak seversiniz deseniz. Benimde kv çocuğuma iyi bak çocuğum nasıl diyip duruyodu o benim çocuğum sizin torununuz iyi dedim. Bi daha diyemedi öyle

Benim kv oğlumda her kesin yanında mevlitte dediki nigu benden iyi bakar ben ne anlarım öylede oldu her şey bende bazen sinir oluyorum ama sonra diyorum iyiki öyle hiçbir şeye karışmıyor😌benim kp böyle konuşuyordu sanki doğup ona vericem onun istediği sabah akşam onlarda olayım çok zor oldu ilk başta konuşturmuyordu bizi siz beni torun sevgisini yaşatmıyorsunuz zamanla anlattım anladı şimdide diyorki kardeşi olsun yunusu götürücem ona yatak alıcam dedesiyle uyucak asla umursamıyorum çünkü oğlum durmuyor kafayı yerler😃😃😃

Kızlar Herkese merhabalar öncelikle son haftalarımizi en güzel en sağlıklı şekilde bitirmemizi en içtenlikle diliyorum aranıza biraz geç geldim ama çok yoğun geçirdigim için gelemedim kk ya 33 haftaligim 32 yaşındayım ikiz kızlarım var 8 yasindalar 3. bebeğimi bekliyorum riskli bir gebelik geçirdim başlarda şuan herşey yolunda şükürler olsun.. Benide aranıza alırsanız mutlu olurum🤗😊

😂 benimkiler de sürekli 'bebeğimiz' diyo. Ahshsj ayy ne münasebooo o benim bebeğim Lohusalıkta her şey mübahtır deyip Ya Allah nidalarıyla önümüze gelene geçirmemiz yok mu 😂
Bazen çok laf esirgememek kırmadan incitmeden cevap vermek gerekiyor ya 🥲 bizde kv olacağız zaten bunu hatırlayınca canım sıkıldı yine 🤣

Canım yedek kıyafette alsın yanına çocuğa da değişiklik olur ne olack ki düzeni bozulmaz benimkiler bir aydır babannede düşünme hiç bence kafa yorduguna değmez
Ya evet kalmadığı yer değil. Ertesi gün hastaneye gelecekler ya. Ben istiyorum ki süslesinler üstü başı temiz olsun. Kv öyle titiz değil. Eminim saçı başı baştan savma yapar getirir. Hiç önemsemezler öyle şeylere. Hatta nazar değer diyr güzel giydirmezler dikkat çekmesin diye. Biraz değişikler
Kızlar hareketleri aşağıda hisseden var mı bugün yaklaşık 2-3 saattir iç çamaşırımızın içinde kalan bölgede resmen hareketleri hissediyorum
Evet benimde öyle kafası aşağıda olduğu için öyle. Arada bi şeylerle oynuyor ☺️
Benim annem geldi memleketten ilk başta kanamam oldu doktor dedi çocuğunu kaldırma işte o zaman çağırdım sağolsun yanımda işte kendisi bakıcak annem olsa bile içim rahat diğil kimseden yemek yemiyor bir tek ben yedire biliyorum nasıl olucak bilmiyorum.Sende 1 gün kala bilir kv başka yatakta yata bilirmiki benimki küçük asla yatamaz mesela
Benim annemin beli rahatsız. Keşke bakabilse de ona bıraksam 😕 kv dem bizde kalabilir aslında bi gece zaten. Bilmiyorum sürekli bunu düşünüyorum i
Kızlar sezeryan için çoğunlukla 38.ci haftalarda gün veriyorlar deyil mi
38-39 diyorlar eğer normal gelişimde ilerlerse

Kızlar Herkese merhabalar öncelikle son haftalarımizi en güzel en sağlıklı şekilde bitirmemizi en içtenlikle diliyorum aranıza biraz geç geldim ama çok yoğun geçirdigim için gelemedim kk ya 33 haftaligim 32 yaşındayım ikiz kızlarım var 8 yasindalar 3. bebeğimi bekliyorum riskli bir gebelik geçirdim başlarda şuan herşey yolunda şükürler olsun.. Benide aranıza alırsanız mutlu olurum🤗😊
Merhabaaaa ben sizi listede görmüştüm ☺️ tekrar hoşgeldinizz

Günaydın kızlar , bu gece yine uyandım ama gözümü kapattım uykum kaçmasın diye. Bi kaçtı mı tamam artık sabahlıyorum. İlk 3 ay koltukta nasıl sızıyorsam, son 3 aydırda gözüm açık geziyorum geceleri

Ya evet kalmadığı yer değil. Ertesi gün hastaneye gelecekler ya. Ben istiyorum ki süslesinler üstü başı temiz olsun. Kv öyle titiz değil. Eminim saçı başı baştan savma yapar getirir. Hiç önemsemezler öyle şeylere. Hatta nazar değer diyr güzel giydirmezler dikkat çekmesin diye. Biraz değişikler

Benim annemin beli rahatsız. Keşke bakabilse de ona bıraksam 😕 kv dem bizde kalabilir aslında bi gece zaten. Bilmiyorum sürekli bunu düşünüyorum i

Canım cidden çok değişiklermis ama illada zorlarsa beklentilerinizi sen yada eşin açık açık dile getirmelisiniz. Lohusalık zamanlarını çok iyi bilirim ilkinde zorlandım eski kv neler derdi neler cevap veremezdim.ikincide kv bende kaldı bebeğe baktı bize de hiç ses etmedi çünkü onunda aklı başına gelmisti işi bitince gider diğer odaya uzanirdi derdimki rahat mı edemiyo acaba keşke gelse otursa sohbet etsek. Hala ikinci torununu çok sever canını verir keske ilkine bakmasına müsade etseydim annemde kalmasaydim oda bana laf carpmazdi😓 herşey zamanla düzeliyor değişiyor bunlar küçük ayrıntılar ama ilerde üzülüyor insan

Günaydın kızlar , bu gece yine uyandım ama gözümü kapattım uykum kaçmasın diye. Bi kaçtı mı tamam artık sabahlıyorum. İlk 3 ay koltukta nasıl sızıyorsam, son 3 aydırda gözüm açık geziyorum geceleri
Canım günaydın hiç ilk üç ay gibi düşünme bir bakıyorsun uyumuyorsun bir bakıyorsun yerde uzanırken için geçmiş 😀😅😅😅lavaboya ne ara gidip gelip uykuya geçiyorum anlamıyorum ama uyanınca gider buz dolabini tirtiklarsam kaçıyor😅😅😅ekstra bu aylarda mide yanması mahvediyor dik yatmaya çalışıyorum dün resmen yastıgi iki kat etmiş dik vaziyette uyumuşum 👶👶gelsin bebeler soracaz hesabını 😅😅

Ay benim çalıştığım hastaneye annem getirmişti bebeğimi taa yıllar önce üstü başı kir kıfayetleri evsiz gibi yolda da ağlatmış salya sümük o kadar kötü bir gündü ki hiç unutamam :( hemen tuvalete sokup en azından elini yüzünü ayağını yıkamıştım korkularını anlıyorum. Yanına o zaman çocuğun için kıyafet al çocuk gelince giydirirsin saçını tararsın öyle bir çözüm bulabilirsin 🤦‍♀️🤦‍♀️

Merhaba.Hoş geldin aramıza 37 yaşındayım benimde 1 oğluşum var 18 aylık şimdi ikinci oğluma hamileyim😌İkiz kızlardan sonra yine bebek düşündüysen o zaman ben korkmayım nasıl bakıcam diye ikiside küçük diye☺️☺️

Günaydın.Canım kv ikna edin sizde kalsın ya 1 gün ya ne olucakki.Bende aksine hep uyumak istiyorum gece kaç defa kalkıyorum ama geri hemen uyuyorum sadece bu gece çok çok zorlandım sağa sola dönemiyorum mide ağrılarım başlamış alnımda ağrıyor off o da biliyorum enseden vuruyor🤦🏻‍♀️

Back
X