Şuan 36+1 haftaya pazartesi 37 olunca muayene edicekti doktorKaç haftalıksınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan 36+1 haftaya pazartesi 37 olunca muayene edicekti doktorKaç haftalıksınız
Demek ki beslenmeyle de her zaman yakından ilgili değil. Kilo alacak bebek alıyo bi şekilde33+4 de kontrolde 1970 gr dedi 2 kilo yani boyuda 41 cm di oysaki deli gibi kaşar ceviz yumurta muz vs yiyorum kilo alsın diye fayda etmemiş fazla belliki![]()
Hayırla inşallah ikiniz içinde ne sağlıklıysa ona karar verilirŞuan 36+1 haftaya pazartesi 37 olunca muayene edicekti doktor
Yaman olacak benimki deAy Amin sağol canım yakışıklı benim aslanlarımSeninkinin ismi ne olucak
Ben de hiç dikkat etmedim sıcaklardan ya Allaha emanet vallaDemek ki beslenmeyle de her zaman yakından ilgili değil. Kilo alacak bebek alıyo bi şekilde
Aynen bence de ben kendim öyle zayıf değilim ama benim ailem eşimin ailesi hep minyon tip tosuncuk bişey bekleyemiyorum o yüzdenDemek ki beslenmeyle de her zaman yakından ilgili değil. Kilo alacak bebek alıyo bi şekilde
Yani bence seninki de ilerde olabilir. 33.haftada 2200 için 200 gram fazla demişti benimki. Senin doktorun belki fazla stres yapmıyo seni ne güzelBana kilo boy hakkında iyi kötü yorum yapmadı doktor ama
34+1 de gittim 2550 gram 47 cm dedi
Sağlıklı olsun da yaa kilo önemli değilAynen bence de ben kendim öyle zayıf değilim ama benim ailem eşimin ailesi hep minyon tip tosuncuk bişey bekleyemiyorum o yüzden![]()
İyi canım ben 34 gittiğimde 2300 gramdı doktor bana iyi dedi ne kadar ben desem bile az almış şimdi 35 gidicem 2500 olursa sevinirimBana kilo boy hakkında iyi kötü yorum yapmadı doktor ama
34+1 de gittim 2550 gram 47 cm dedi
Olabilir belkideYani bence seninki de ilerde olabilir. 33.haftada 2200 için 200 gram fazla demişti benimki. Senin doktorun belki fazla stres yapmıyo seni ne güzel
Yaaa güzel dizi aklıma geldi böyle yakışıklı olsunYaman olacak benimki de![]()
Öyle kesinlikle sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım yeter kiSağlıklı olsun da yaa kilo önemli değil
Benim doktorum çok takıyor ya. Multivitamin kullanıyordum onu bile bıraktırdı bebek daha fazla kilo almasın diye. Böyle olunca da çok geriliyorum ne yiyeyim diyeOlabilir belkide
Çok yaramaz olur diyolar da uslu bir erkek ismi de bulamadımYaaa güzel dizi aklıma geldi böyle yakışıklı olsun![]()
Ben asla inanmıyorum ya böyle şeylere birdeki şimdiden böyle deme öyle olurÇok yaramaz olur diyolar da uslu bir erkek ismi de bulamadım![]()
Bende öyle zaten umursamıyorum yaBen asla inanmıyorum ya böyle şeylere birdeki şimdiden böyle deme öyle olurmesela benim oğlan hiç durmuyor bende farkındayım tabi
ama ben hep diyorum büyüdükçe sakin bir çocuk olucak şimdi böyle
![]()
Biz kerem koyuyoruz Allah nasip ederseKızlar hiç bebiş isimlerini konuşmadıkisimleri neler bebişlerimizin
Zaten erkek çocukları genelde çok haraketli oluyorlar ondan şimdiden hazır olBende öyle zaten umursamıyorum yaErkek olunca hep önyargılılar
![]()
Oramı tam göremiuorumda aynaylada bakmadım daha hahaha boyun çevrem çok karardı ya inşallah doğumdan sonra geçerKararmalar hormonlardan oluyor benimde 30 dan sonra başladı kararmaya. Doğumdan sonra geçiyor diye dert etmiyorum sonuçta doktorların ilk gördüğü biz değiliz![]()
Kızlar hiç bebiş isimlerini konuşmadıkisimleri neler bebişlerimizin
33 hafta 2500 hergün istisnasız süt yumurta kefir kaşar ceviz yerimKızlaaarr bebişinizin haftası ve kilo boyları neleeerr beslenme tüyoları alalım birbirimizden
Benm doktor hiç yorum yapmıyor ölçümleri önde ye 35 haftalık olarakmı hesaplıyorlar acaba daha kilo alma doğum zor olur filan demiyorlar sorun yok dedi sadece babası uzun mu dedi uzun bebişmiş ondan dolayımı kilosu normal geliyorYani bence seninki de ilerde olabilir. 33.haftada 2200 için 200 gram fazla demişti benimki. Senin doktorun belki fazla stres yapmıyo seni ne güzel