- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
- #25.141
Olabilir canım bence tamamen annenin iç karnıyla ilgiliBende bazen hisseder gibi oluyorm kuzum az önce yine baktım sanki solda gibibelki de bana öyle geliyo bilmiyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canım bence tamamen annenin iç karnıyla ilgiliBende bazen hisseder gibi oluyorm kuzum az önce yine baktım sanki solda gibibelki de bana öyle geliyo bilmiyorum
![]()
Canım doktorun sorun yok her şey normal demesi yeterli değil mi zaten? Allah korusun bir sorun olduğunda yakın takibe alıyorlar endişe etme benceMerhaba ben de 9+0da gittim benim bebeğimin de kalp atışı 119du çok kafama takıldı neden olabilir genelde herkes 140 diyor uyuyamıyorum düşünmekten doktorum bir sıkıntı olsa derdi heralde herşey normal dedi gönderdi ama yazılanlara bakınca herkesin 140 160![]()
300 liraydı yanlış hatırlamıyorsam
Tamamdır teşekkürler299du canım
Ya biz de eşimle onu konuştuk geçen gün. Bu sene ve seneye aynı yerde aynı kıyafetle bebeğimizle çekinmek istiyoruz inşallahYa aslında bir yıl önce tbt si için yılbaşı konseptli foto çekmek çok güzel olur, ben de yapayım2022 yılbaşında da bebişlerle çekiliriZ inşallah
![]()
Yılbaşında da yılbaşı konseptli yapmayı düşünüyorum. Hem karnım da daha da büyümüş olur.![]()
En dar elbisemi giydim ben deBenim de ya daha tam cikmadi elimle gosterince belli oluyorevde ki elbiseleri deneyip icine sigdiklarimla tek tek fotograf cektiricem bende
yilbasina tac istiyorum sadece online alisveristen bakicam
![]()
Ultrason görüntüsü veriyor ya onda yazıyor en altta sağda ben de ordan gördüm söylemedi doktorum ama dediğin gibi bişey demediyse sorun yoktur sanırım ben çok stres bı insanim elimde değil ama bebeğim için güzel düşüneceğim inşallah güzel olsun çok teşekkürlerBen hiç sormadım bile bu zamana kadar kalp atışı kaç diye, doktorum da hiç söylemedi. Doktorunuz sorun yok dediyse bu kadar dert etmeyin, her şey yolundayken durup dururken stresten sorun çıkar.
Evet ikili tarama için çağırdı 12. Haftada. İnşallah sıkıntı yoktur teşekkürlerCanım doktorun sorun yok her şey normal demesi yeterli değil mi zaten? Allah korusun bir sorun olduğunda yakın takibe alıyorlar endişe etme bence
Ben yaptırmadım canım ama aç ve tok farketmiyorUltrason görüntüsü veriyor ya onda yazıyor en altta sağda ben de ordan gördüm söylemedi doktorum ama dediğin gibi bişey demediyse sorun yoktur sanırım ben çok stres bı insanim elimde değil ama bebeğim için güzel düşüneceğim inşallah güzel olsun çok teşekkürler
Evet ikili tarama için çağırdı 12. Haftada. İnşallah sıkıntı yoktur teşekkürlerİkili tarama yaptırdınız mi sabahtan mi gitmeliyim aç karna mi sormayı unuttum doktoruma
Çok teşekkürler cevapların için iyi aksamlar canımBen yaptırmadım canım ama aç ve tok farketmiyor![]()
Tsk ediyorum cnm nohutlu kereviz ilk defa duydum ama bi deneyecegim merak ettim.![]()
Yani onun 4.çocuğu benim 2. Kıskanmasına ihtimal bile vermiyorum ama eltilik işteEltindeki de kiskancliktan ne hirsmis arkadas.gozu donmus hatunun seni duyunca![]()
Kıza uyuyor uyuyor diyorsun al işte zoruna gittiSanırım az önce tekmelendim![]()
YaaaaCanım bebekler günün %90 uyuyarak geçirirler yani aslında o gördüğümüz hareketleri uyurken yapıyorlarmış![]()
Gerçekten yaKıza uyuyor uyuyor diyorsun al işte zoruna gitti![]()
Nasıl yapıyorsun kendi kendineInsanin kendi ekmegin olunca cok guzel oluyor.bende amugurumi yapmaya basladim bunda becerim varmis hayret ettim kendime genelde beceriksizim de
![]()
Ben de artık göbeğim açıkken tekmesini dışardan görüyorumGerçekten yaaslında hep uyumuyor, her sabah 11-11.30 gibi bi hissediyorum. Ama öyle yoğun değil. Bu ilk kez hissettiğim bir şeydi. Eşime oynuyor dedim elimi götürdüm tam o sırada pıt etti
sonra 2 defa daha oldu ama onlar daha hafifti. Ay çok garip
![]()
Aynen ben de ayy vurdu dedimBen de artık göbeğim açıkken tekmesini dışardan görüyorumçok hafif bi dalgalanma oluyor 1 saattir de baya hareketli. bazen aniden hareket olunca bağırıyorum ayy diye henüz alışamadım
çok tuhaf hissediyorum öyle kıpırdayınca mide bulantısı gibi değil de değişik bi his
Sizin haftası küçükmüş baya, işk haftalarımızı batırlamıyorum ama yakın haftalarda fark olunca merak ettim bende, üzülmeyin bence dr olağanüstü bir şey olsa söylerdi benceMerhaba ben de 9+0da gittim benim bebeğimin de kalp atışı 119du çok kafama takıldı neden olabilir genelde herkes 140 diyor uyuyamıyorum düşünmekten doktorum bir sıkıntı olsa derdi heralde herşey normal dedi gönderdi ama yazılanlara bakınca herkesin 140 160![]()
Bende ayni modelden yaptim ama dört renkli olandan yaptim cnm buda güzel durur ama iki renkli.Bu modelden yapıyorum kızlar krem ipin yanına hangi renk kullansam acaba![]()