- 1 Ocak 2020
- 619
- 797
- 103
- Konu Sahibi KirazHanim
- #26.401
Bende bendeHahaben bacaklarimi capraz yapip kendimi sıkıştırıyorum hapsirirken o biraz tutuyor sanki
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bendeHahaben bacaklarimi capraz yapip kendimi sıkıştırıyorum hapsirirken o biraz tutuyor sanki
![]()
Tutunup kalkmaya başladıkları zaman canım. 8-9 aylık gibi.peki park yatakta üstten alta ne zaman geçtiniz? çok soru sordum sanırım ama biraz kafamda oturtmaya çalışıyorum.
Ben öyle bişey yasayacagimi hissettiğim zamanlar bugün siz baba oğul uyuyorsunuz anne içerde rahat rahat yaticak diyorum. Niye diye aşırı soru soruyor en son benim hiç yalnız kalmaya hakkım yok mu ben insan değil miyim ben sikilamaz miyim filan ver yansınBen de ilk zamanlar utanıyordum ama sonra alıştım
Eşim de dalga geçiyor benle.
Ama gerçekten bazen öyle bir an oluyor ki istesen de tutamıyorsun![]()
Ben de utanırım, eşimle birbirimizin yanında hala yanlışlıkla geyirsem bile utanıyor pardon diyorumHaha ay ben kacarak uzaklasirim heralde boyle seylerden utaniyorum coken kotu ihtimal ben yapmadim ki diyip kosarim
![]()
Ben de utanırım, eşimle birbirimizin yanında hala yanlışlıkla geyirsem bile utanıyor pardon diyorumOnun hiç kazası olmadı
![]()
Park yatağı 6-7 ay civarı alt kademeye indirmiştim benpeki park yatakta üstten alta ne zaman geçtiniz? çok soru sordum sanırım ama biraz kafamda oturtmaya çalışıyorum.
O zaman muhteşem sorum geliyor;Park yatağı 6-7 ay civarı alt kademeye indirmiştim ben2 yaşa kadar yatak odamda yatağımın tam yanındaydı sonra kendi odasına aldım canım..Bu kez de inşalalh ikinci bebiş de aynı süreç beni bekliyor
tekrar yatak odasına alırım..
Haha hayır bebeğin gazını çıkarman için belki odada turlaman gerekicekO zaman muhteşem sorum geliyor;
Peki çocuğu gece emzirdin diyelim, park yatağa kendin yataktan çıkmadan çocuğu koyabilir misin?
Teşekkür ederim canım,aminGeçmiş olsun canım. Rabbim beterinden korusun, bir daha yaşatmasın.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunAh canım büyük geçmiş olsun, iki gün üst üste allah beterinden saklasın.
Minnoşun da artık ben burdayım demiş ne güzel![]()
YaaaO zaman muhteşem sorum geliyor;
Peki çocuğu gece emzirdin diyelim, park yatağa kendin yataktan çıkmadan çocuğu koyabilir misin?
Ayyy ben bu duruma çok güldüm geçen gece ayıptır söylemesi eşim uyurken pırt yaptı bende uyandım snra koku fena olunca kalktm oda kokusu sıktımBen de utanırım, eşimle birbirimizin yanında hala yanlışlıkla geyirsem bile utanıyor pardon diyorumOnun hiç kazası olmadı
![]()
Resmi varmi cnm Benim buyuk besik var ama yatak yani da alacagim sanirimBenim aldığım da bu tarz. Chicco aldık. 6 ay kullanmayı düşünüyorum çok ideal geldi![]()
hahaha bak bunu hiç düşünmemiştimHaha hayır bebeğin gazını çıkarman için belki odada turlaman gerekicek![]()
ben şu an hiçbir şey için asla yapmam demiyorum, çünkü herkeste görüyorum ki hep yapmam denilen şeyler yapılıyorYaaaayy ne güzel soru..yataktan hafif doğrulup yatırıyodum ee biraz eğilmek gerekiyor
1 yaşdan sonra üstümde uyuyakalması çok oluyodu farkedersem yatırıyodum beşiğe..ilk hamilelik de bende herkese böyle sorular sorardım ama süreç de her annenin bebeğin alışkanlığı rahat etme şekli farklı oluyor..asla bebek sallamam çok karşıyım filan diyodum oğlum kolik olunca hamak almak durumunda kalmıştım
![]()
Ben gece uyurken odaya oda kokusu siksam esim beni kovalar sanirimAyyy ben bu duruma çok güldüm geçen gece ayıptır söylemesi eşim uyurken pırt yaptı bende uyandım snra koku fena olunca kalktm oda kokusu sıktım![]()
ama benim gazim olunca utanıyorum uyurken bende bisy yapiyosam valla farkında değilim
![]()
hahaha bak bunu hiç düşünmemiştim
ben şu an hiçbir şey için asla yapmam demiyorum, çünkü herkeste görüyorum ki hep yapmam denilen şeyler yapılıyor![]()
Evet canım bunu aldık farklı rengi de varResmi varmi cnm Benim buyuk besik var ama yatak yani da alacagim sanirim