Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Kızlar hiç bebiş isimlerini konuşmadık 😋 isimleri neler bebişlerimizin

Eklentiler

• IMG-20250731-WA0001.webp
    IMG-20250731-WA0001.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 18
Yok canım daha onu da almadım ben biraz yavaş ilerliyorum galiba 🙂birini alsam birini unutuyorum,doğum ücreti ne kadar peki biz önümüzdeki hafta gidip onu da görüşcez oda filan seçiliyomuş
Aa ay ben çok cahilim. Odayı seçebiliyor muyuz. Bizim doğum paketiydi peşin 80 bindi sanırım. Doktor muayenesi, ikili testi, kan testleri nst oda süsleme sezeryan ücreti hepsi dahildi. Bu gidişimde oda süsleme nasıl oluyor onu sorucam sadece
Kızlar hiç bebiş isimlerini konuşmadık 😋 isimleri neler bebişlerimizin
Bizimki “ilay” olacak nasipsa ☺️zorla karar verdik çok değiştirdik ama bu sefer tamam artık

Aa ay ben çok cahilim. Odayı seçebiliyor muyuz. Bizim doğum paketiydi peşin 80 bindi sanırım. Doktor muayenesi, ikili testi, kan testleri nst oda süsleme sezeryan ücreti hepsi dahildi. Bu gidişimde oda süsleme nasıl oluyor onu sorucam sadece

Bizimki “ilay” olacak nasipsa ☺️zorla karar verdik çok değiştirdik ama bu sefer tamam artık
Hastaneden öyle dediler canım fiyat da iyiymiş baya
Ay kızımın adaşı🥰

Kızlar 2 ve 3. Doğum yapacaklar bu sorum size. İlk çocuğunuzu doğuma giderken nasıl yapacaksınız?
Bizim kv de bakarım dedi. Ben dedim bizde kalın çocuk kendi yatağında yatsın. Zaten 1 gece. Kv kendi evine götürmek istiyor. Bende istemiyorum. Hem çocuğun düzeni bozulacak hem orada durmayacak üstünü başını kendini kirletecek. Ertesi gün o halde pespaye hastaneye getirecekler 😕 içim hiç rahat değil. Eşimde söyledik bi kere başkasına bırakamayız diyor. Keşke bi şey demeseydim son dakikaya kadar

☺️ yaa İlay çok duymamıştım güzel isim. Biz de Yaman'a karar verdik. İsimleri gibi güzel bahtları olsun bebişlerimizin

Kızlar 2 ve 3. Doğum yapacaklar bu sorum size. İlk çocuğunuzu doğuma giderken nasıl yapacaksınız?
Bizim kv de bakarım dedi. Ben dedim bizde kalın çocuk kendi yatağında yatsın. Zaten 1 gece. Kv kendi evine götürmek istiyor. Bende istemiyorum. Hem çocuğun düzeni bozulacak hem orada durmayacak üstünü başını kendini kirletecek. Ertesi gün o halde pespaye hastaneye getirecekler 😕 içim hiç rahat değil. Eşimde söyledik bi kere başkasına bırakamayız diyor. Keşke bi şey demeseydim son dakikaya kadar
Canim benimde kv bakacak hem kıza hem oğluma ama eşimde yanında olacak yoksa oglum hiç durmaz bensiz asla uyumuyor ama babası olunca belki durur diye dusunuyorum zaten yanımda annem olacak benim 2 gun hastanedeyim o kesin devlette cocuklar gelemiyor galiba odaya 2 gun onlarsız kalcam cok canim sıkılıyor bu duruma acikcasi😔

Canım yedek kıyafette alsın yanına çocuğa da değişiklik olur ne olack ki düzeni bozulmaz benimkiler bir aydır babannede düşünme hiç bence kafa yorduguna değmez

Benim büyük oğlum evde kalır kocam ve küçük çocuğum yanımda olur🤦‍♀🫠
Ev yakın arada gider bakar büyük çocuğuma arada yanıma getirir öyle zaman geçer. Küçüpü emiyor bensiz duramaz mecbur yanımda olacak ama sancı çekerken doğururken alıyor mu hastane içeri onu konuşmam lazım inşallah uyku saatine denk gelir diye dua ediyorum

Back
X