- 16 Ağustos 2024
- 227
- 149
- 18
- 30
Ben aynadan bakıyorum yaOramı tam göremiuorumda aynaylada bakmadım daha hahaha boyun çevrem çok karardı ya inşallah doğumdan sonra geçer

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aynadan bakıyorum yaOramı tam göremiuorumda aynaylada bakmadım daha hahaha boyun çevrem çok karardı ya inşallah doğumdan sonra geçer
Kuzum biximki aylinKızlar hiç bebiş isimlerini konuşmadıkisimleri neler bebişlerimizin
Aa ay ben çok cahilim. Odayı seçebiliyor muyuz. Bizim doğum paketiydi peşin 80 bindi sanırım. Doktor muayenesi, ikili testi, kan testleri nst oda süsleme sezeryan ücreti hepsi dahildi. Bu gidişimde oda süsleme nasıl oluyor onu sorucam sadeceYok canım daha onu da almadım ben biraz yavaş ilerliyorum galibabirini alsam birini unutuyorum,doğum ücreti ne kadar peki biz önümüzdeki hafta gidip onu da görüşcez oda filan seçiliyomuş
Bizimki “ilay” olacak nasipsaKızlar hiç bebiş isimlerini konuşmadıkisimleri neler bebişlerimizin
Hastaneden öyle dediler canım fiyat da iyiymiş bayaAa ay ben çok cahilim. Odayı seçebiliyor muyuz. Bizim doğum paketiydi peşin 80 bindi sanırım. Doktor muayenesi, ikili testi, kan testleri nst oda süsleme sezeryan ücreti hepsi dahildi. Bu gidişimde oda süsleme nasıl oluyor onu sorucam sadece
Bizimki “ilay” olacak nasipsazorla karar verdik çok değiştirdik ama bu sefer tamam artık
Heee sizde ilay koyacaktınız dimiHastaneden öyle dediler canım fiyat da iyiymiş baya
Ay kızımın adaşı![]()
Evet ya bana çok tepki geldi de değiştirmedim bence çok güzelHeee sizde ilay koyacaktınız dimi
Çok önceden aldık paketi belki ondandır
Kuzum biximki aylin
Bizde Mehmet Eray düşünüyoruzKızlar hiç bebiş isimlerini konuşmadıkisimleri neler bebişlerimizin
Aa ay ben çok cahilim. Odayı seçebiliyor muyuz. Bizim doğum paketiydi peşin 80 bindi sanırım. Doktor muayenesi, ikili testi, kan testleri nst oda süsleme sezeryan ücreti hepsi dahildi. Bu gidişimde oda süsleme nasıl oluyor onu sorucam sadece
Bizimki “ilay” olacak nasipsazorla karar verdik çok değiştirdik ama bu sefer tamam artık
Daha bugüb biri ilayda nın da sız hali dediEvet ya bana çok tepki geldi de değiştirmedim bence çok güzel
Yaman larda yakışıklı oluryaa İlay çok duymamıştım güzel isim. Biz de Yaman'a karar verdik. İsimleri gibi güzel bahtları olsun bebişlerimizin
Bizimki de SinaKızlar hiç bebiş isimlerini konuşmadıkisimleri neler bebişlerimizin
Bana da adı'yaman diyolarDaha bugüb biri ilayda nın da sız hali dedigüldüm geçtim aman napayım
Her isim için bi şey buluyorlar
Canim benimde kv bakacak hem kıza hem oğluma ama eşimde yanında olacak yoksa oglum hiç durmaz bensiz asla uyumuyor ama babası olunca belki durur diye dusunuyorum zaten yanımda annem olacak benim 2 gun hastanedeyim o kesin devlette cocuklar gelemiyor galiba odaya 2 gun onlarsız kalcam cok canim sıkılıyor bu duruma acikcasiKızlar 2 ve 3. Doğum yapacaklar bu sorum size. İlk çocuğunuzu doğuma giderken nasıl yapacaksınız?
Bizim kv de bakarım dedi. Ben dedim bizde kalın çocuk kendi yatağında yatsın. Zaten 1 gece. Kv kendi evine götürmek istiyor. Bende istemiyorum. Hem çocuğun düzeni bozulacak hem orada durmayacak üstünü başını kendini kirletecek. Ertesi gün o halde pespaye hastaneye getirecekleriçim hiç rahat değil. Eşimde söyledik bi kere başkasına bırakamayız diyor. Keşke bi şey demeseydim son dakikaya kadar
İnşallahhhh hepimiz sağlıkla kavuşalımYaman larda yakışıklı olurküçük bey sağlıkla gelsin
Canım yedek kıyafette alsın yanına çocuğa da değişiklik olur ne olack ki düzeni bozulmaz benimkiler bir aydır babannede düşünme hiç bence kafa yorduguna değmezKızlar 2 ve 3. Doğum yapacaklar bu sorum size. İlk çocuğunuzu doğuma giderken nasıl yapacaksınız?
Bizim kv de bakarım dedi. Ben dedim bizde kalın çocuk kendi yatağında yatsın. Zaten 1 gece. Kv kendi evine götürmek istiyor. Bende istemiyorum. Hem çocuğun düzeni bozulacak hem orada durmayacak üstünü başını kendini kirletecek. Ertesi gün o halde pespaye hastaneye getirecekleriçim hiç rahat değil. Eşimde söyledik bi kere başkasına bırakamayız diyor. Keşke bi şey demeseydim son dakikaya kadar
Teşekkür ederim canım seninkinin ismi nedirah minik kuşş. İsmi gibi güzel bi hayatı olsun inşallah
Benim büyük oğlum evde kalır kocam ve küçük çocuğum yanımda olurKızlar 2 ve 3. Doğum yapacaklar bu sorum size. İlk çocuğunuzu doğuma giderken nasıl yapacaksınız?