2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hayır anlamıyorum bu adam hamilelik kitapları falan oluyo anlamak için ne nedir bilmek için ama böyle de davranmaktan alamıyo kendini. Gerçekten barışma şartı yapacam psikoloğu, zaten gitsem mi fln diyodu inşallah bu olayın üstüne başlar. Ben de bebeğimi düşündüğüm için normalde daha çok üzülür kahrederdim kendimi ama şimdi öyle yapmıyorum. Evde yalnız kalan kendisi, biz bebeğimleyiz. Kızımın canını sıkmamaya çalışıyorum bu düşüncesiz için😑
Sağol cnm desteğin için 🙏🏻
Kuzum bende aile danışmanına gitmeyi çok istedim kaç defa kendisine de söyledim öfke kontrolü yok sinir anında gözü bisy görmüyor ve siniri de bı hafta on gün suruyo eşin kabul ederse kesinlikle gönder gitsin bebeğiniz huzursuz bı ortamda yaşamasn yazık benim kaynım da böyle evde sürekli kavga var çocuklar da hırçın haliyle. Allah akıl fikir versin canım sen kızınla ilgilen sakinleş müzik dinle hiç umursama o da derdine yansın 🤗 canım tabiki destek olcaz burda hepimiz kardeş gibi olduk inslh sorunlarınız bı an önce hallolur evinin huzuru geri gelir 🤲

Ben yaptırmayı düşünmüyorum walla pek şehir hastanesine de gözüm yemiyor uzak bize birde pandemi merkezi oldu bakalım ne olacak
Özel muayenehanede yaptırcam ben çarşamba gününe randevum var da devlette bulabilsem bir de orda baktırırım belki dedim ama yok dolu her yer.

İyi düşünmüştüm kuzu ya bende yaptırmak istemiyorum 1. De yaptırmıştım çıkmadı çok şükür benim baba tarafında ve eşimin de baba tarafında olunca, bizde yok çok şükür ama 1. De nolur nolmaz dedik gerçi her gebelik farklı derler. Yine de dediğin değişkenlere bakılarak takip edilebilir.
Bizim ailedede var şeker ama doktoruma alternatifm varmı deyince bu yöntemi söyledi.
Bakalım herşey normalse buseferde öyle yapıcam

Hiç korkmayın bence, yaparken hiç anlaşılmıyor, sonrasındaki bir kaç gün kolda ağırlık oluyor sadece, ebe bana tek doz yeterli dedi 5,5 yıl önce bir kaç doz yaptırmıştım hatırlayamadım şimdi 😇 aslında yaptırmayacaktım ama tek bile olsa yaparsak iyi olur dedi. Yine de olunca insanın içi daha rahat oluyor😁
Yok korkmak değil aslında çok alışkınım ,hergün kansulandırıcımı kendim yapıom göbekten.
Sadece iğneden bıktım artık gına geldii...
Nyse şükür sonucunu aldığımız birşey için iğne oluyorum,iki doz benimde,biri 20.hafta biri 24dedi sanırım

Evet cnm haklısın aşırı düşüncesiz davrandı hala da gelip özür dilemedi. Zaten öyle yapıyorum dediğin gibi kendi halimde takılıyorum dizimi izliyorum kitabımı okuyorum, 3 gündür işe gidiyo evde çalışabilecekken. Evde olmaması daha iyi oldu gözüm bari görmüyor. Çamaşırını da yıkamıyorum dün yıkamış benim çamaşırları da yıkamış katlamış koymuş. Böyle yok gibi davranınca daha kıymetli oluyosun, görmüş oldum.
Muşmula alcam ama pazara da geldi mi bilmiyorum migrosta taze direkt te falan görünmüyor da ondan pazar aklıma gelmişti. Yarınki ruh halime göre bakıcam artık. Teşekkürler desteğin için 🙏🏻
Canım inan hepsi aynı.
Hepsinin illaki bi öküz tarafı var.
Zaten bizi anlamaları mümkün değil yaşamadıkları için..benimde en son mide bulantıma ,seninki bence pskolojik deyince tepem attı koca kavga çıkardım.yaw insan 4 ay bile isteye kusabilirmi Allah aşkına.birde ilaç içiyorum mide ilacı.ki ilk gebeliktede kustum 7/24...rezilliğimi görüp birde pskolojik deyince ağzına ettim,ettimde noldu,migrenim tetiklendi ,3 gün baş ağrısı çektim.ama beddua ettim ,inşallah öyle bit midesini üşütürki,hiç bişe yiyemez ve ben ona aynen seninki pskolojik derim diye...

Detaylıyı mı? Bence mutlaka yaptırın doğum sonrası acil müdahale gerektiren durumlar detaylıda ortaya çıkar
Canm bende gereksiz die duymustım birine eli yok demişler birine şurası burası büyük ne bieyim. Hangi hafta aralığında oluyor ki araba alcaz subat ta o zaman gidebilirim şehir hastanesine

Kızlar nasılsınız,ben pek giremiyorum ,inşallah herkesin herşey yolundadır.
Ben 2-3gündür baş ağrısı ile cebelleşiyorum , tansiyon bi ara düştü ama devamı normal.sanırım hormonlarım bende baş ağrısı yapıyor zaten gebeliğin en başından beri var şiddetli baş ağrılarım.
21 aralıkta randevum var iple çekiyorum valla ayda bir doktora gideceğm aklıma gelmezdi gebelikte,nasıl sabrediyorum bilmiyorum.
İnşallah herkesin ultrasonlar sağlıkla sonuçlanır.
Bebek hazırlıkları başlamışş,ben biraz ağırdan alıyorum busefer sanırım kardeşimin bebeğinden gelenler baya işimi görecek.herkese keyifli pazarlarrr ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Merhaba benimde üçüncü günüm baş ağrımda ,ilaç falan alıyor musunuz ,benimde tansiyonum normalden düşük çıkıyor biraz ,genelde burada okuyorum gebelerden baş ağrısı ,bizim gibi iki üç gün süren oluyor ,sanıırım normal birşey endişilenmeye gerek yoktur değil mi ,ben birde kan sulandırıcı kullanıyorm acaba onunla mı alakalı falan diye düşünceler geliyor, panikliyorum

Konu nerden nereye gelmis bosuna yipratmis seni 😔 ben senin yerinde olsam hic bir sey istemezdim kendim hallederdim. Ben kuste kalamam kin de tutamam gerci zaaflarimi cok iyi bilir, bir iki saat icinde kusup barisirim nolursa olsun ayri yatmayiz gunun sonunda biri ozur diler. Ama bu kufur olayi uzucu bu kadar sinirlenicek ne var ki, iki kisisiniz makine dolmuyor bizde de durum oyle cok normal. Sen kendini hic uzme hatasini anlayacaktir, dedigin gibi bazen evden gitmeleri de iyi oluyor 😊
Doktora tez izleme komitesine girecek stresini benden çıkarıyo sanırım. Kendini benimle ilgili doldurmuş öncesinde, sözlerinden bunu anladım. Umarım anlar ama her olayda işler eskisi gibi olmuyo kalp kırılıyo maalesef.

Canım inan hepsi aynı.
Hepsinin illaki bi öküz tarafı var.
Zaten bizi anlamaları mümkün değil yaşamadıkları için..benimde en son mide bulantıma ,seninki bence pskolojik deyince tepem attı koca kavga çıkardım.yaw insan 4 ay bile isteye kusabilirmi Allah aşkına.birde ilaç içiyorum mide ilacı.ki ilk gebeliktede kustum 7/24...rezilliğimi görüp birde pskolojik deyince ağzına ettim,ettimde noldu,migrenim tetiklendi ,3 gün baş ağrısı çektim.ama beddua ettim ,inşallah öyle bit midesini üşütürki,hiç bişe yiyemez ve ben ona aynen seninki pskolojik derim diye...
Evet cnm insanı beddua edeecek seviyeye getiriyolar gerçekten 😐

Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım

Eklentiler

• 76E2BCF0-06C7-43A0-A2A8-8BAA7027928B.webp
    76E2BCF0-06C7-43A0-A2A8-8BAA7027928B.webp
    57 KB · Görüntüleme: 41
  • CF3D8A9C-A8DB-45A5-B0E1-066CC0DF7886.webp
    CF3D8A9C-A8DB-45A5-B0E1-066CC0DF7886.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar eşimle kavga ettik 3-4 gündür konuşmuyoruz. Canım da pazarda bulunabilecek bişey istedi. Gururumu yok sayıp yarın pazardan aldırmalı mıyım? Sabah pazara sakinken gidip kendim mi almalıyım bilemedim.
Ya gebelikte neden anlamıyorlar bu adamlar bizi 😒

Back
X