2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Dun ben yine gobusumu aile grubuna attimm 😁 gorumcem suan benim gibiyken 9 kilo almis sen cok iyi gidiyorsun dedi. Son aylar aliniyormus asil kilo dedim o zamanda gobegin kocaman oluyor, tikaniyorsun yemek yiyemiyorsun dedi 😁 umarim dedigi dogrudur 🙏
Ben 30 kilo aldım diyen birini duyduktan sonra huzurla yiyemiyorum :D

Dun ben yine gobusumu aile grubuna attimm 😁 gorumcem suan benim gibiyken 9 kilo almis sen cok iyi gidiyorsun dedi. Son aylar aliniyormus asil kilo dedim o zamanda gobegin kocaman oluyor, tikaniyorsun yemek yiyemiyorsun dedi 😁 umarim dedigi dogrudur 🙏
9 kilo 20 haftada çok iddialı. Güzel yiyormuş görümce maşallah 🤣🤣🤣
Son aylarda reflü başlıyor mide sıkıştığı için ama yeniliyor yani dayanamıyorsın açlığa😬😬

Son aylarda belli oluyor gidişat oğlum hep 90 persentilin üzerindeydi ultrason ölçümlerinde.
Şimdi kızım da 60-70 arası ama doktor abisi gibi ilerliyor dedi. Kız çocuğu bu inşallah kibar olur diye dua ediyorum sadece 😂

Eveet ya kibar olurlar olurlar ultrason fotograflarindan bile belli 🥰

9 kilo 20 haftada çok iddialı. Güzel yiyormuş görümce maşallah 🤣🤣🤣
Son aylarda reflü başlıyor mide sıkıştığı için ama yeniliyor yani dayanamıyorsın açlığa😬😬

Haha 55 kiloyla mi ne hamile kalmisti o da aslinda minnak biridir 😁 bakalim nasil olacak bizim, yine de 9 kg duyunca bir rahatladim😁

Ya merak ettiğim bebek iri olunca annenin vücuduna bir etkisi oluyor mu,yani benim arkadaşım 4000 kg doğurmuş oğlunu sonrasında farklı sağlık problemleri oldu kızda🙄
Şeker, insülin direnci en basta gelenler, hatta annede bazı belirtiler oldugu İcin bebek iri oluyor ztn

Benim arkadaşım 27 kilo aldı ama yemekten kalkıp üstüne tost, üstüne tatlı🙈 durduramıyordu kendini, aralıksız yiyordu. Bu kadar abartı olmadığı sürece sıkıntı yok 😁
Benim hamur işiyle hiç aram yok eskiden de yoktu hamurişi,tatlı vs ekmeği bile gebeliğimde tüketmeye başladım ki bana kilo aldıran o oldu çünkü bulantımı kesiyordu kestikçe yiyordum 😅

Benim de gündüzleri böyle akşam kocaman oluyor. Büyümüş hali çok hoşuma gidiyor ama gidip gidip bakıyorum aynada 🥰

Eklentiler

• 7FD95E6D-8E9A-4A9E-AD9C-E0549DE97A77.webp
    7FD95E6D-8E9A-4A9E-AD9C-E0549DE97A77.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 78
Detayli ultrasonla ilgili bir yazi paylasmis kizlar, detayli isleminde yaninizda biri olsun yazmis kendi ama esimi alir mi acaba bir heyecanlandim😁 doktorunuz islem sirasinda sessiz kalabilir yazmis gercekten de baya sessiz kalabiliyor 😁

Ya ama bilmem ne bilmem ne kemiğine kadar bakıyorlar. Bence aşırı dikkat gerektiren bir iş. Ondan öyle sessiz kalıyorlardır 😬

Benim hamur işiyle hiç aram yok eskiden de yoktu hamurişi,tatlı vs ekmeği bile gebeliğimde tüketmeye başladım ki bana kilo aldıran o oldu çünkü bulantımı kesiyordu kestikçe yiyordum 😅
Benim hamur işiyle aram hep çok iyidi hamilelikte de artarak devam etti 🙈 her öğün makarna, mantı, börek yiyebilirim 🤤

Cook guzel 🥰 Senin belin cok daha ince bana gore mesela benim bele yayilmis 😁 keske benim de boyle olsa 🥰
Beni gören erkek mi olacak diyor öne doğru büyüyor hep. gece de öyle top gibi çıkıyor önde 😁 kızda genelde yayılırmış ama öyle daha iyi ilerleyen haftalarda sivri kocaman bi göbeğin olmayacak 😍

Ya ama bilmem ne bilmem ne kemiğine kadar bakıyorlar. Bence aşırı dikkat gerektiren bir iş. Ondan öyle sessiz kalıyorlardır 😬

Gecen gittigimde 5 6 dakika sustu morali de bozuktu gibiydi en son dayanamadim noldu bir sorun mu var dedim😁 insan strese giriyor ya susunca

Back
X