2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Dun ben yine gobusumu aile grubuna attimm 😁 gorumcem suan benim gibiyken 9 kilo almis sen cok iyi gidiyorsun dedi. Son aylar aliniyormus asil kilo dedim o zamanda gobegin kocaman oluyor, tikaniyorsun yemek yiyemiyorsun dedi 😁 umarim dedigi dogrudur 🙏
Evet son aylar cidden için hep bebekle dolu nereye nasıl yiycen. Boyuna kilo almış gorunuyorsun ama aslında senin kilon olmuyor o 😃 yeme işi şimdi çok oluyor 😃

Son aylarda belli oluyor gidişat oğlum hep 90 persentilin üzerindeydi ultrason ölçümlerinde.
Şimdi kızım da 60-70 arası ama doktor abisi gibi ilerliyor dedi. Kız çocuğu bu inşallah kibar olur diye dua ediyorum sadece 😂
Benim oğlan da öyle. Karnimdayken de 4 haftayı bulmuştu ilerlemesi şimdi de persentil de yüzde 97 boyu kilosu da yüzde 80 de. Bunu çok merak ediyorum. Eşimde kibarcik olsun yaa diye dua ediyor 😃

Haha 55 kiloyla mi ne hamile kalmisti o da aslinda minnak biridir 😁 bakalim nasil olacak bizim, yine de 9 kg duyunca bir rahatladim😁
Ben bir gün bile kilo aldigimi kafamı takmadan canım ne isterse yedim toplamda 16 kilo aldım. Sonra da yine bir gün bile diyet yapmadan 14 kilosunu verdim bir yıl olmadan 😃 +2 kalan kiloyla hamile kaldım 😃 şimdi 55 im bakalım çok az alarak gidiyorum . Oglanda fırsat bulup eskisi kadar çok yiyemiyorum demek ki.

Benim oğlan da öyle. Karnimdayken de 4 haftayı bulmuştu ilerlemesi şimdi de persentil de yüzde 97 boyu kilosu da yüzde 80 de. Bunu çok merak ediyorum. Eşimde kibarcik olsun yaa diye dua ediyor 😃
Aynen hep 97 persentilde ilerledi. Kız öyle olmasın allahım 🙏🙏 normal olsun

Ben bulantı zamanı hamburgerdeki köftenin kokusundan igrendim hala yemiyorum ama dışarıda yemistim hamburgeri

Ben bir gün bile kilo aldigimi kafamı takmadan canım ne isterse yedim toplamda 16 kilo aldım. Sonra da yine bir gün bile diyet yapmadan 14 kilosunu verdim bir yıl olmadan 😃 +2 kalan kiloyla hamile kaldım 😃 şimdi 55 im bakalım çok az alarak gidiyorum . Oglanda fırsat bulup eskisi kadar çok yiyemiyorum demek ki.

Haklisin ama bende ilk defa 65 i filan gordum esimle ilk tanistigimizda 48 kiloydum o iki kizin arasinda daglar kadar fark var😁 inaniyorum vericez ama insan daha once deneyimlemedigi sey icin hep kaygili olur ya suan oyleyim kac kilo alicam vericem mi nasil olcak vs vs 😁

Bebeğin büyüme eğrisi. Her bebek kendi egrisinde ilerliyor. Mesela 97 persentil yüz bebekten 97 sinden uzun demek:) yüzde 20 lerde olduğunda mesela mama takviyesi yap diyor doktor. Öyle bişey işte :)

aaaaaah şimdi anladım, olsun yaaahu ne güzel :)
eğer bebeğe bi sıkıntısı yoksa ben isterim, hatta hep diyorum umarım benim bebekliğime benzer diye hem enine hem boyuna :D

aaaaaah şimdi anladım, olsun yaaahu ne güzel :)
eğer bebeğe bi sıkıntısı yoksa ben isterim, hatta hep diyorum umarım benim bebekliğime benzer diye hem enine hem boyuna :D
Bebekken iyi de sonrasında da enine boyuna gitmek var 😬 bende tontonmuşum sonrasında hep zayıftım gerçi.

Back
X