- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
- #26.701
Ben yaptım bu tariftenİçi harika pişiyor, şöyle kenarından kesip bakarsın, fırında olmaz bence. Burdan bi arkadaşa tarif vermiştimhemen ekliyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptım bu tariftenİçi harika pişiyor, şöyle kenarından kesip bakarsın, fırında olmaz bence. Burdan bi arkadaşa tarif vermiştimhemen ekliyorum.
Ben yaptım bu tariftenlilibeth mutlaka denemelisin
Evet son aylar cidden için hep bebekle dolu nereye nasıl yiycen. Boyuna kilo almış gorunuyorsun ama aslında senin kilon olmuyor oDun ben yine gobusumu aile grubuna attimmgorumcem suan benim gibiyken 9 kilo almis sen cok iyi gidiyorsun dedi. Son aylar aliniyormus asil kilo dedim o zamanda gobegin kocaman oluyor, tikaniyorsun yemek yiyemiyorsun dedi
umarim dedigi dogrudur
![]()
Ve. 32 de alacam özel sektör mali müşavirim kafa şişti iple çekiyorum... Devlet ye olsam gene bir ay daha beklerdim 36 yıUzaktan eğitim devam ettiği sürece rapor almayacağım. Yüz yüze eğitim başlarsa en geç 32 de izne ayrılırım.
Benim oğlan da öyle. Karnimdayken de 4 haftayı bulmuştu ilerlemesi şimdi de persentil de yüzde 97 boyu kilosu da yüzde 80 de. Bunu çok merak ediyorum. Eşimde kibarcik olsun yaa diye dua ediyorSon aylarda belli oluyor gidişat oğlum hep 90 persentilin üzerindeydi ultrason ölçümlerinde.
Şimdi kızım da 60-70 arası ama doktor abisi gibi ilerliyor dedi. Kız çocuğu bu inşallah kibar olur diye dua ediyorum sadece![]()
Bizde ailece burger King seviyoruz ama sebın gibi evde yapıyorum canımben hamburgeri kendim yapıyorum canım istedikçe
ananaslı pizza nedir allah aşkınaonu yiyeceğime hiç yemem. en azından bi dört peynirli falan yeseydin.
Ben bir gün bile kilo aldigimi kafamı takmadan canım ne isterse yedim toplamda 16 kilo aldım. Sonra da yine bir gün bile diyet yapmadan 14 kilosunu verdim bir yıl olmadanHaha 55 kiloyla mi ne hamile kalmisti o da aslinda minnak biridirbakalim nasil olacak bizim, yine de 9 kg duyunca bir rahatladim
![]()
Bişey yapmaz bence zeytin koy parol iç20lik diş çıkarıyorum kizlar ama fena ağrıyor ne iyi gelir?
Dişçi ye gitsem ne yapar acaba
Ayrıca içinde et de varevet, işte ideal bir ev yemeği. evde yapılıyor mu? yapılıyor. konu kilit.
içinde pekmez var demek ki sağlıklı![]()
1.57 boy 62 kiloBen de topaç gibi oldum,yalnız değilsin.1.60 boy 63 kilo oldum![]()
Aynen hep 97 persentilde ilerledi. Kız öyle olmasın allahımBenim oğlan da öyle. Karnimdayken de 4 haftayı bulmuştu ilerlemesi şimdi de persentil de yüzde 97 boyu kilosu da yüzde 80 de. Bunu çok merak ediyorum. Eşimde kibarcik olsun yaa diye dua ediyor![]()
Olmadı manken olacak yapacak bişey yok diyorum eşim kizariyo morariyo doğmamış bebeği kiskanmakta eşim gibi olAynen hep 97 persentilde ilerledi. Kız öyle olmasın allahımnormal olsun
Evet son aylar cidden için hep bebekle dolu nereye nasıl yiycen. Boyuna kilo almış gorunuyorsun ama aslında senin kilon olmuyor oyeme işi şimdi çok oluyor
![]()
Ben bir gün bile kilo aldigimi kafamı takmadan canım ne isterse yedim toplamda 16 kilo aldım. Sonra da yine bir gün bile diyet yapmadan 14 kilosunu verdim bir yıl olmadan+2 kalan kiloyla hamile kaldım
şimdi 55 im bakalım çok az alarak gidiyorum . Oglanda fırsat bulup eskisi kadar çok yiyemiyorum demek ki.
Aynen hep 97 persentilde ilerledi. Kız öyle olmasın allahımnormal olsun
Bebeğin büyüme eğrisi. Her bebek kendi egrisinde ilerliyor. Mesela 97 persentil yüz bebekten 97 sinden uzun demek:) yüzde 20 lerde olduğunda mesela mama takviyesi yap diyor doktor. Öyle bişey işte :)bu persentil işi nedir tam olarak?
ben daha o konulara gelemedim![]()
Bebeğin büyüme eğrisi. Her bebek kendi egrisinde ilerliyor. Mesela 97 persentil yüz bebekten 97 sinden uzun demek:) yüzde 20 lerde olduğunda mesela mama takviyesi yap diyor doktor. Öyle bişey işte :)
Bebekken iyi de sonrasında da enine boyuna gitmek varaaaaaah şimdi anladım, olsun yaaahu ne güzel :)
eğer bebeğe bi sıkıntısı yoksa ben isterim, hatta hep diyorum umarım benim bebekliğime benzer diye hem enine hem boyuna![]()