2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Haklisin ama bende ilk defa 65 i filan gordum esimle ilk tanistigimizda 48 kiloydum o iki kizin arasinda daglar kadar fark var😁 inaniyorum vericez ama insan daha once deneyimlemedigi sey icin hep kaygili olur ya suan oyleyim kac kilo alicam vericem mi nasil olcak vs vs 😁
Cansu bende öyleydim 48 kg idim tanıştığımızda 😬 evlendikten sonra 55lere çıktım.
Bizim boylarda o kilolar mükemmel oluyor.
Sonrası malum zaten 🤣🤣

Bebekken iyi de sonrasında da enine boyuna gitmek var 😬 bende tontonmuşum sonrasında hep zayıftım gerçi.

4.5 kilo 55 cm mişim ben, hamile kalmadan önce 50-52 arasında gidip geliyorudm boyum 1.72 - fena değildim yani.

ileride kızıma senin yaşındayken benim belim bu kadardı deyip kolumu göstererek darlayabilirim çok şükür, o annelerden olmayı hedefliyorum :D

4.5 kilo 55 cm mişim ben, hamile kalmadan önce 50-52 arasında gidip geliyorudm boyum 1.72 - fena değildim yani.

ileride kızıma senin yaşındayken benim belim bu kadardı deyip kolumu göstererek darlayabilirim çok şükür, o annelerden olmayı hedefliyorum :D
Ooo sen mankensin şimdi benim yanımda 😂
En son evlendiğim sene 52 kg idim. İnemedim bir daha oralara.
Ama çok iyi doğmuşsun yani maşallah denilen cinsten 🧿

Kızlar ya geceden beri kasıklarımda değişik bir ağrı var anlamadım ne yapsam geçer acaba ılık bir duş aldım fayda etmedi 🤷🏼‍♀️

Eveet, ilk doz tetanoz asimi yaptirdim😌💉 ayrica biricik😬😬😬 hemsiremi kirmayip dopplerde de kalp sesini dinlettim🤡 istemedigimi soylememe ragmen ameliyat onlugu gibi onlugunu giyip eldivenlerini takti,ben asi olucam sanip kolumu acinca yok once bir bebegin kalp sesine bakalim diye doppler cihaziyla yanima geldi ve pes ettim artik. Sonuc: 5 dakikalik ugras sonucu belli belirsiz 5 10 saniye bi ses duyduk. Sirtini dondugu icin duyulmamis oyle dedi😶

Kızlar ya geceden beri kasıklarımda değişik bir ağrı var anlamadım ne yapsam geçer acaba ılık bir duş aldım fayda etmedi 🤷🏼‍♀️
Canım ayaklarının altına sıcak su torbası koymayı bir dene. Üşüttün mü acaba havalar çok soğuk?
Bazen benimde çok oluyor ağrım. Rahimi tutan kaslar geriliyor ondan ağrın olur demişti doktorum. Gaz da çok ağrı yapar hatta. Sıcak su torbası iş görebilir.

ileride kızıma senin yaşındayken benim belim bu kadardı deyip kolumu göstererek darlayabilirim çok şükür, o annelerden olmayı hedefliyorum :KK70:
Zayıfsın bence çok zayıf oluyoruz, 55 le ben 59 la hamile kaldım boyum 1. 73 63 oldum bence bu boya 63 normal miş daha, güzel oldum.. Hee doguma kafar 70 75 olurum olayım saglıklı olsunda bebeklerimiz verilmeyecek kilo yoktur

Ben öyle bişey yasayacagimi hissettiğim zamanlar bugün siz baba oğul uyuyorsunuz anne içerde rahat rahat yaticak diyorum. Niye diye aşırı soru soruyor en son benim hiç yalnız kalmaya hakkım yok mu ben insan değil miyim ben sikilamaz miyim filan ver yansın 😃😃😃 gazım var fenayim diyemiyorum 😃😃
Ay bizde artık utanma sıkılma yok 😂
Ben sıkışınca biraz koridorda dolanayım diyorum kalkıyorum.
Ama ona kızıyorum, ben hamileyim bahanem var sen yapamazsın diyorum 😂😂

Canım ayaklarının altına sıcak su torbası koymayı bir dene. Üşüttün mü acaba havalar çok soğuk?
Bazen benimde çok oluyor ağrım. Rahimi tutan kaslar geriliyor ondan ağrın olur demişti doktorum. Gaz da çok ağrı yapar hatta. Sıcak su torbası iş görebilir.
Muhtemelen üşüttüm canım evimiz çatı katı ve ısınmıyor 🤦🏻‍♀️Dediğini yapayım teşekkür ederim ☺️

Muhtemelen üşüttüm canım evimiz çatı katı ve ısınmıyor 🤦🏻‍♀️Dediğini yapayım teşekkür ederim ☺️
Üşütmek çok etkiliyor canım
Ayaklarım üşüdüğü zaman kasıklarımı dolu dolu hissediyorum çok rahatsız ediyor.
Ev sıcak ama ben yine de patik giyiyorum

Eveet, ilk doz tetanoz asimi yaptirdim😌💉 ayrica biricik😬😬😬 hemsiremi kirmayip dopplerde de kalp sesini dinlettim🤡 istemedigimi soylememe ragmen ameliyat onlugu gibi onlugunu giyip eldivenlerini takti,ben asi olucam sanip kolumu acinca yok once bir bebegin kalp sesine bakalim diye doppler cihaziyla yanima geldi ve pes ettim artik. Sonuc: 5 dakikalik ugras sonucu belli belirsiz 5 10 saniye bi ses duyduk. Sirtini dondugu icin duyulmamis oyle dedi😶
Dün ben de aşı için gittim, kalp atışını dinlediler önce. Bende de önce zor duydular, aynı şeyi söyledi sırtı dönük olduğunda zor alıyoruz dedi.
Ben hareketlerini hissediyorum dememe rağmen kalp atışını duymadan aşı yapmadılar riske atmamak için.
İstedikleri şekilde duyduktan sonra aşı yaptılar

Haklisin ama bende ilk defa 65 i filan gordum esimle ilk tanistigimizda 48 kiloydum o iki kizin arasinda daglar kadar fark var😁 inaniyorum vericez ama insan daha once deneyimlemedigi sey icin hep kaygili olur ya suan oyleyim kac kilo alicam vericem mi nasil olcak vs vs 😁

Ben evlendiğimde 45 kiloydum ahh ahh 😀
Bir yıllık evliyken 55 olmuştum, iki yıl da o kiloyu korudum 55le hamile kaldım 75 kiloyla doğuma gittim 😬
Boy 1.62 🙈
Ama eşim tombik hallerimi daha çok seviyor, yanaklarımı mıncırmak hoşuna gidiyormuş 😂
51 kiloya kadar düşmüştüm doğumdan sonra, yine suratın küçücük kaldı sevecek yer bulamıyorum diyordu 😄

Ben yepyeni kotlarımı fln sattım dolaptan 😅 ama ümidimi yitirmem 2 senemi aldı 🤣🤣
Benim de hala umudumu kaybetmeden sakladığım kotlarım var 😂 ne zaman bazanın altını düzenlemek için açsam, bu kez vericem diyorum ama yine kalıyor.
Eşim diyor bunların sonu belli boşuna saklıyorsun 😂

Bugün evden çıkmadığım halde kayıtlı adım sayım 5 bin
Sanırım küçük bebekle yeniden hamile kalmanın tek iyi yanı hareketli bir gebelik geçirmek 😂
Kızım öğlen uykusunu uyumasına rağmen akşam 6da tekrar uyudu yorgunluktan 😂

Back
X