- 8 Mayıs 2021
- 76
- 45
- 3
- 32
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Benimde 20 Mayıs test günüm cok rahat kafam hayırlsıı bakalım14 mayıs test tarihim beklemek zor
Bnm de 5 mayıs ta aşılamam yapıldı. 19 mayısa kadar bekle test yap demişlerdi banaMerhaba bende 5 Mayıs ta aşılama oldum ilk aşılamam 2020 ekim ayında negatif di özel de yaptırmıştım
5 Mayıs daki devlete yaptım şuana kadar kasık ağrılarım var sadece birde göğüs uclarına dokunamıyorum ama bunlar normal sanırım iğneler hormon ilaçlarından olanlir diyorum inşallah hayırlısı olur bu mübarek günlerdene zaman adet günleriniz ? Yani adete kadar bekleyeceğiz ya ondan soruyorum
Hadi inş tutunur bebişin sanaMerhaba kizlar benimde asilamam yapildi 11.30 gibi işleme sıkışık girdim.kasik agrimda vardı zaten yumurta catladigi icin ki normalde benim pek kasık agrim olmaz islem kısa surdu agrisiz ama sonrasinda kasik agrim baya oldu bacaklarima vuran tuvaletimde geldigi icin tabi iyice sıkıştırdı bende hemen girmek istemedim lavoboya 15 dk dinlendim yatarak sonra eve zor geldim kasık agrisindan evde lavoboya girince rahatladim hala var kasik ve bacak agrim hareket edince daha cok oluyor dinleniyorum su an doktor birde progestan verdi sabah aksam içilecek gaz yapabilir dedi.cig hicbirsey yeme dedi salam vs yemicem kurubaklagilde aynı sekilde 15 gun sonra test yap dedi
Ozaman bende 19 Mayıs da yaparım klasik çubuk testler den silikte görebilirsem kan vermeyi planlıyorumBnm de 5 mayıs ta aşılamam yapıldı. 19 mayısa kadar bekle test yap demişlerdi bana
Cok teşekkür ederim cnm insallah hepimiz kavusuruz bebislerimizeSorunsuz atlatmışsın çok sevindim. Hadi bakalım, yavaş yavaş herkes aşıları tamamladı gibi, sıkı tutunun bebişleer
İnsallah cnm hepimizin tutsun inşallahHadi inş tutunur bebişin sana
Hayirli olsun cnm insallah hepimiz icinBenimde 20 Mayıs test günüm cok rahat kafam hayırlsıı bakalım
İnşallah bugün herkese bol bol dua edeceğimHayirli olsun cnm insallah hepimiz icin
Allah razi olsun cnm bende ayni sekilde rabbim tum.isteyenlere saglikli hayirli eblat nasip etsin inşallahİnşallah bugün herkese bol bol dua edeceğim
Sevindim senin adına keşke bende öyle olabilsemBenimde 20 Mayıs test günüm cok rahat kafam hayırlsıı bakalım
AminnnnAllah razi olsun cnm bende ayni sekilde rabbim tum.isteyenlere saglikli hayirli eblat nasip etsin inşallah
Ol hiç aklına getirme ben ilk aşılamamda hergün araştırdım ettim kendimi yedim 10. Gün evde test yaptım 2. Çizgi silikti havalara uçtum cok sevindim sonra eşime süpriz yapayım diye özel hastanede kan verdim ve negatif hüsrana uğradım resmen gerçekten çok adapte olmamak lazım her zaman ya olacak ya olmayacak diyebilmeliyiz olmuyorsa hayırlı zaman değildir bak bu bana huzur veriyor napalım yani biz elimizden geleni yapacağız gerisi Allah’ın taktiri size tavsiyem bol bol dua sadaka verelimSevindim senin adına keşke bende öyle olabilsem
Ben 12 . Gündr erken gebelik testi yapmayı planlıyorum.Ozaman bende 19 Mayıs da yaparım klasik çubuk testler den silikte görebilirsem kan vermeyi planlıyorum
Oda olabilirBen 12 . Gündr erken gebelik testi yapmayı planlıyorum.
Amin inş canımOda olabilirhayırlısı olsun hakkımızda sonuçları paylaşalım mutlaka
İnş canım inşMerhaba arkadaşlar benim de 3 Mayısta aşılamam yapıldı. 17 Mayıs test günüm. Bekliyorum sabırsızlıkla. Inşallah bu ay sevinenlerden oluruz
Hayırlısi olsun güzel sonuçlar alirisiniz inşallahMerhaba arkadaşlar benim de 3 Mayısta aşılamam yapıldı. 17 Mayıs test günüm. Bekliyorum sabırsızlıkla. Inşallah bu ay sevinenlerden oluruz
Hoşbuldum turuncu kızMerhaba hoşgeldiin. Bnde 5 mayısta aşılama oldum. Bnm de ilk gebeliğimde 8. Haftada kalbi durdu. Sonra boş gebelik en sonda kimyasal geçirdim. Amh değerim iyi. Bnm de 1 yumurtam vardı kaliteli. Arkadan gelenlerde vardı. Umarım güzel sonuçlar alırız
Amin inş canımHoşbuldum turuncu kızhepimizin hikayesi az da olsa benzer. Bu kadir gecesinde duam öncelikle ilk defa anne olacakların sağlıkla yavrularına kavuşmaları sonrasında benim gibi tekrar evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarının kabul olması. İnşallah güzel haberler alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?