- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Merhaba cnm benim cumartesi yapilicak aşılama inşallahMerhaba kızlar. Aşılama yaptırdı mı herkes. Durumlarl
Benim dün yapıldıMerhaba kızlar. Aşılama yaptırdı mı herkes. Durumlar nasıl?
sali gunu yapildi kasik ve bel agrisi varMerhaba kızlar. Aşılama yaptırdı mı herkes. Durumlar nasıl?
Cumartesi yapıldı. Hiçbir belirti yok ne ağrı ne sızı benimkisi yine tutmadı zannedersemMerhaba kızlar. Aşılama yaptırdı mı herkes. Durumlar nasıl?
avakado yiyorum ananas sevmiyorum kabak cekirdegide alayim ozmn.temmuza var daha gun dogmadan neler doğar rabbim en kisa sure nasip eder ins kuzum bbeklemek hakkaten zorMerhaba kızlar nasılsınız inşallah olumlu sonuçlar alırsınız avakado ananas kabak çekirdeği yemeye çalışın iyi geliyor diyorlar bol bol dinlenin Rabbim inşallah hayırlı sonuçlar almanızı nasip eder banada dua edin bende mayıs ayında 2.aşılamam olur diye düşünüyordum büyük ihtimal temmuza kalıcak gibi gözüküyor bakalım nasip inşallah bu zaman zarfında kendiligimden hamile kalırım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah⚘
Benim 03 mayıs da yapıldı. Daha çok erken biliyorum ama bugun gögüslerimi neredeyse taşıyamayacak kadar ağrı ve şişkinlikle uyandım. Uçları da normalde yoktur benim, sanki o da büyümüş bilmiyorum. 2 gündür de uyuyamıyorum. Sıcak basıyor bana... Bi fikri olma var mıMerhaba cnm benim cumartesi yapilicak aşılama inşallah
aa aynı günmüş aşılamamız ve ayınılarını yaşıyorum. 3 gündür uyku yok bana sabah 5'te uyanıyorum biraz daha uyuyayım diyorum 7'de kalkıyorum. Gece terlediğim için yorganı kadırdık iyi geldi. Göğüslerimin ağrısı zıvanadan çıktı, regl yaklaşırken hep sol meme ağrırdı bu sefer ikisi de ağrıyor ve kocamanlar. İğneden bence hamilelik belirtisi yaşatıyor.Benim 03 mayıs da yapıldı. Daha çok erken biliyorum ama bugun gögüslerimi neredeyse taşıyamayacak kadar ağrı ve şişkinlikle uyandım. Uçları da normalde yoktur benim, sanki o da büyümüş bilmiyorum. 2 gündür de uyuyamıyorum. Sıcak basıyor bana... Bi fikri olma var mı
Haklısın canım, uyku kaçıyor demekKızlar uyku meselesi psikolojik bence ne zaman tüp bebek yaptırsam ya da aşılama bende sabah erkenden uyanıyorum diğer etkilerde çatlatma iğnesinin etkisi maalesef
Canım inşallah rabbimMerhaba arkadaşlar,
Bu ay aşılamaya başladık. Yarın iğne kullanmaya başlıcam. Pazartesi dr a kontrole gidicem. Geçen ay kimysal gebelik yaşadım. Ondan önce boş gebelik. 2 yıl öncede 2 aylıkken bebeğimin kalbi durmuştu. Daha önce klomen kullandım. İlk kez aşılama yapılacak. Çok heyecanlayım. Bu ay aşılamaya başlayacaklar gelin burda topalanıp heyacanımızı burda paylaşalım. Bilgi alışverişinde bulunalım
Mrb bende aşılama yaptrdim Mayıs 17 belli olacak sonuç inşallah bekleyen herkes güzel haberler alırMerhaba arkadaşlar,
Bu ay aşılamaya başladık. Yarın iğne kullanmaya başlıcam. Pazartesi dr a kontrole gidicem. Geçen ay kimysal gebelik yaşadım. Ondan önce boş gebelik. 2 yıl öncede 2 aylıkken bebeğimin kalbi durmuştu. Daha önce klomen kullandım. İlk kez aşılama yapılacak. Çok heyecanlayım. Bu ay aşılamaya başlayacaklar gelin burda topalanıp heyacanımızı burda paylaşalım. Bilgi alışverişinde bulunalım
Bnm de 19 Mayısta belli olacak.Canım inşallah rabbim
Mrb bende aşılama yaptrdim Mayıs 17 belli olacak sonuç inşallah bekleyen herkes güzel haberler alır
Bnm de acıdı çok değil tabiKızlar bende bugün oldum aşılamamı hiç acımıyor dediler ancak benim biraz acıdı kendimi kasmışım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Tamamen psikolojik. Bnde de yeme isteği var hem de herşeyiHaklısın canım, uyku kaçıyor demekSizin canınız da abuk subuk şeyler çekiyor mu? Dün gece bonibon, jelibon falan istedi canım, senelerdir yemiyorum
Cnm asilama ilk kez yaptiricam bende o yüzden belirtiler nasıl olur hic bilmiyorum dun catlatma iğnemi yaptim doktor demisti kasik agrisi yapabilir ama bende yok sadece hareket ederken baskı var gerci normal adetlerimde de kasik agrim olmaz birkqc gün onceden belkm agrir goguslerim sismez sadece olmadan 1 gün sizlar gibi olur o yani bende asilamadan sonra takip edicem bakalim nasil olucak yazarim burdan yineBenim 03 mayıs da yapıldı. Daha çok erken biliyorum ama bugun gögüslerimi neredeyse taşıyamayacak kadar ağrı ve şişkinlikle uyandım. Uçları da normalde yoktur benim, sanki o da büyümüş bilmiyorum. 2 gündür de uyuyamıyorum. Sıcak basıyor bana... Bi fikri olma var mı
Hayirli sonuclar alin insallahCanım inşallah rabbim
Mrb bende aşılama yaptrdim Mayıs 17 belli olacak sonuç inşallah bekleyen herkes güzel haberler alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?