- 17 Mayıs 2017
- 484
- 435
- 103
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Hayırlısi olsun ınsallqh benimde bir oğlum var malesef bozde ikinciyi bulamadik 1 düşük bir dış gebelik yarin ilk asilamam olucak insallah hepimiz için hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar. Bende grubunuza dahil olayım05.05.2021 çarşamba günü aşılama oldum. Benim hikayem biraz farklı. Benim normal yollarla ilk istediğimiz an hamile kaldığım dünyalar güzeli bir kızım var. Kızımdan 2 yıl sonra bir hamileliğim daha oldu ama düşük yaptım 10.haftada kalbi durdu. Sonrasında biraz kafaya taktım neden düşük yaptım vs diye. Sonra korunmasız 1,5 yıl gebe kalamadım doktoruma gittim. Muayene hiçbir şey görmedi, rahim filmi çekti emin olmak için, herşey yolunda dedi. Sonrasında yine bizi ilişki için normal halimize bıraktılar. Derken covid belası çıktı 1 yıldan fazla doktora gidemedim. Yaşım artık 35 ve bu iş beni ruhen yormaya başladı. Son çare arkadaşımın tavsiyesiyle bir tüp bebek merkezine gittim. Testler yapıldı (ilk defa) AMH değerim 0,03 çıktı yani çok çok azalmış. Tabi sürecim hep normal ilerlediği için bu durumu düşünmemiştim. Neyse esas konuya geleyim 1 kutu Omepa Q10 kullandım, yumurtalarıma bakıldı 20mm bir tane çok güzel gelişmiş, 2 tane de az gelişmiş yumurtam oldu. Bu ilk deneyeyimim ve merakla bende bekliyorum. Gönlünden annelik geçen herkese Rabbim nu güzel duyguyu nasip etsin inşallah ayın 17sinde kan vereceğim. Benden bu kadar
Insallah tutar cnm rabbim bu sefer bebeginizi kucağınaza almayi nasip etsin insallahMerhaba kızlar benim de bugün aşılamam yapıldı; hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallah. 2 ay önceki aşılamam tutmamıştı bu sefer tutar inşallah; daha önce 1 defa 12. Haftada kalbi durmuştu bebeğimin; bide 6. Haftada bir düşüğüm olmuştu bunlar spontan kendiliğinden olan gebeliklerdi ama 1,5-2 senedir denediğimiz halde gebelik elde edemedik inşallah olur bu sefer..
Ay hadi inşallah hepimizin duaları istekleri kabul olsunHayırlısi olsun ınsallqh benimde bir oğlum var malesef bozde ikinciyi bulamadik 1 düşük bir dış gebelik yarin ilk asilamam olucak insallah hepimiz için hayırlısı olsun
Şans bizden yana olsun, inşallah kucaklarımız sağlıklı hayırlı yavrucaklarla dolsunMerhaba kızlar benim de bugün aşılamam yapıldı; hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallah. 2 ay önceki aşılamam tutmamıştı bu sefer tutar inşallah; daha önce 1 defa 12. Haftada kalbi durmuştu bebeğimin; bide 6. Haftada bir düşüğüm olmuştu bunlar spontan kendiliğinden olan gebeliklerdi ama 1,5-2 senedir denediğimiz halde gebelik elde edemedik inşallah olur bu sefer..
Olabilir tabi canım. Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri benziyo. İnş1 mayıs aşılama oldum bugün 6. Gün sanki adet olacakmış gibi hissediyorum baş ağrısı karın ağrısı mide bulantısı bnlarn hepsi adet belirtisi benm için ama acaba diyorum yerleşme belirtisi de olablir mi ne dersiniz
İnşallah ya dünden beri 3 erken gebelik testi yaptım hepsinde hayalet çizgi var bliyorm ki çatlatma iğnesinin etkisi aama bundan sonra hergün yapıp koyulaşıyor mu diye kontrol edicem biraz psikopatça bir tutum ama zaten bu süreçte pek de psikolojik olarak sağlıklı olduğum söylenemez. İğnenin 8. Günü bugünOlabilir tabi canım. Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri benziyo. İnş
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsinizMerhaba arkadaşlar. Bende grubunuza dahil olayım05.05.2021 çarşamba günü aşılama oldum. Benim hikayem biraz farklı. Benim normal yollarla ilk istediğimiz an hamile kaldığım dünyalar güzeli bir kızım var. Kızımdan 2 yıl sonra bir hamileliğim daha oldu ama düşük yaptım 10.haftada kalbi durdu. Sonrasında biraz kafaya taktım neden düşük yaptım vs diye. Sonra korunmasız 1,5 yıl gebe kalamadım doktoruma gittim. Muayene hiçbir şey görmedi, rahim filmi çekti emin olmak için, herşey yolunda dedi. Sonrasında yine bizi ilişki için normal halimize bıraktılar. Derken covid belası çıktı 1 yıldan fazla doktora gidemedim. Yaşım artık 35 ve bu iş beni ruhen yormaya başladı. Son çare arkadaşımın tavsiyesiyle bir tüp bebek merkezine gittim. Testler yapıldı (ilk defa) AMH değerim 0,03 çıktı yani çok çok azalmış. Tabi sürecim hep normal ilerlediği için bu durumu düşünmemiştim. Neyse esas konuya geleyim 1 kutu Omepa Q10 kullandım, yumurtalarıma bakıldı 20mm bir tane çok güzel gelişmiş, 2 tane de az gelişmiş yumurtam oldu. Bu ilk deneyeyimim ve merakla bende bekliyorum. Gönlünden annelik geçen herkese Rabbim nu güzel duyguyu nasip etsin inşallah ayın 17sinde kan vereceğim. Benden bu kadar
2 gün daha bekle canımİnşallah ya dünden beri 3 erken gebelik testi yaptım hepsinde hayalet çizgi var bliyorm ki çatlatma iğnesinin etkisi aama bundan sonra hergün yapıp koyulaşıyor mu diye kontrol edicem biraz psikopatça bir tutum ama zaten bu süreçte pek de psikolojik olarak sağlıklı olduğum söylenemez. İğnenin 8. Günü bugün
İnşallah benim de pozitif olur günler saatler geçmek bilmiyor2 gün daha bekle canımBen 7. Gün yaptım pozitifti hatta kanda da pozitif çıkmıştı. Sonra değer düştü. Adet günüme 1 gün kala idrar testim koyu çıkınca kan vermiştim düşen değerim yükselmiş ve hamileydim. Hiç belli olmuyo yani
İnş ewt insan sürekli acaba tuttu mu acaba hamile miyim diye düşünüp kuruyo haklısınİnşallah benim de pozitif olur günler saatler geçmek bilmiyor
İnşallah hep güzel haberler alalım, güzel haberler iletelimHayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsiniz
Merhaba hoşgeldiin. Bnde 5 mayısta aşılama oldum. Bnm de ilk gebeliğimde 8. Haftada kalbi durdu. Sonra boş gebelik en sonda kimyasal geçirdim. Amh değerim iyi. Bnm de 1 yumurtam vardı kaliteli. Arkadan gelenlerde vardı. Umarım güzel sonuçlar alırızMerhaba arkadaşlar. Bende grubunuza dahil olayım05.05.2021 çarşamba günü aşılama oldum. Benim hikayem biraz farklı. Benim normal yollarla ilk istediğimiz an hamile kaldığım dünyalar güzeli bir kızım var. Kızımdan 2 yıl sonra bir hamileliğim daha oldu ama düşük yaptım 10.haftada kalbi durdu. Sonrasında biraz kafaya taktım neden düşük yaptım vs diye. Sonra korunmasız 1,5 yıl gebe kalamadım doktoruma gittim. Muayene hiçbir şey görmedi, rahim filmi çekti emin olmak için, herşey yolunda dedi. Sonrasında yine bizi ilişki için normal halimize bıraktılar. Derken covid belası çıktı 1 yıldan fazla doktora gidemedim. Yaşım artık 35 ve bu iş beni ruhen yormaya başladı. Son çare arkadaşımın tavsiyesiyle bir tüp bebek merkezine gittim. Testler yapıldı (ilk defa) AMH değerim 0,03 çıktı yani çok çok azalmış. Tabi sürecim hep normal ilerlediği için bu durumu düşünmemiştim. Neyse esas konuya geleyim 1 kutu Omepa Q10 kullandım, yumurtalarıma bakıldı 20mm bir tane çok güzel gelişmiş, 2 tane de az gelişmiş yumurtam oldu. Bu ilk deneyeyimim ve merakla bende bekliyorum. Gönlünden annelik geçen herkese Rabbim nu güzel duyguyu nasip etsin inşallah ayın 17sinde kan vereceğim. Benden bu kadar
14 mayıs test tarihim beklemek zorMerhaba bende 5 Mayıs ta aşılama oldum ilk aşılamam 2020 ekim ayında negatif di özel de yaptırmıştım
5 Mayıs daki devlete yaptım şuana kadar kasık ağrılarım var sadece birde göğüs uclarına dokunamıyorum ama bunlar normal sanırım iğneler hormon ilaçlarından olanlir diyorum inşallah hayırlısı olur bu mübarek günlerdene zaman adet günleriniz ? Yani adete kadar bekleyeceğiz ya ondan soruyorum
Merhaba bende 5 Mayıs ta aşılama oldum ilk aşılamam 2020 ekim ayında negatif di özel de yaptırmıştım
5 Mayıs daki devlete yaptım şuana kadar kasık ağrılarım var sadece birde göğüs uclarına dokunamıyorum ama bunlar normal sanırım iğneler hormon ilaçlarından olanlir diyorum inşallah hayırlısı olur bu mübarek günlerdene zaman adet günleriniz ? Yani adete kadar bekleyeceğiz ya ondan soruyorum
Merhaba cnm hayırlı olsun inşallah bu sefer bebisin sana tutunur. Benim bugün asilamam yapildi ayın 22 ,de test yapicamMerhaba bende 5 Mayıs ta aşılama oldum ilk aşılamam 2020 ekim ayında negatif di özel de yaptırmıştım
Sorunsuz atlatmışsın çok sevindim. Hadi bakalım, yavaş yavaş herkes aşıları tamamladı gibi, sıkı tutunun bebişleerMerhaba kizlar benimde asilamam yapildi 11.30 gibi işleme sıkışık girdim.kasik agrimda vardı zaten yumurta catladigi icin ki normalde benim pek kasık agrim olmaz islem kısa surdu agrisiz ama sonrasinda kasik agrim baya oldu bacaklarima vuran tuvaletimde geldigi icin tabi iyice sıkıştırdı bende hemen girmek istemedim lavoboya 15 dk dinlendim yatarak sonra eve zor geldim kasık agrisindan evde lavoboya girince rahatladim hala var kasik ve bacak agrim hareket edince daha cok oluyor dinleniyorum su an doktor birde progestan verdi sabah aksam içilecek gaz yapabilir dedi.cig hicbirsey yeme dedi salam vs yemicem kurubaklagilde aynı sekilde 15 gun sonra test yap dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?