- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Kaçıncı günün bugün canm benm 4. 5. Güne kadar böyle oldu. Bu arada merak edenler için söyleyeyim iğneden sonra 10. Gün bugün erken gebelik testinde hala çok silik de olsa çizgi çıkıyor.Kızlar nasılsınız.
Ağrılarınız devam ediyor mu? Bnm göğüslerim çok hassaslaştı ve şişti yaa inanamıyorum. Kasıklarımda ve belimde de ağrı var.
Çarşamba aşılamam oldu canım. 4. Günüm. İnş bebişin seninledirKaçıncı günün bugün canm benm 4. 5. Güne kadar böyle oldu. Bu arada merak edenler için söyleyeyim iğneden sonra 10. Gün bugün erken gebelik testinde hala çok silik de olsa çizgi çıkıyor.
Merhaba benim de 4-5. güne kadar çok hassastı. Bugün 7. gün bayağı azaldı. Bi iki gün de akıntı oldu ama bitti. Pek bi belirtim kalmadı gibiKızlar nasılsınız.
Ağrılarınız devam ediyor mu? Bnm göğüslerim çok hassaslaştı ve şişti yaa inanamıyorum. Kasıklarımda ve belimde de ağrı var.
Her sabah yapıyorum ama henüz bir koyulaşma yok bakalm önümüzdeki günler ne gösyerecekÇarşamba aşılamam oldu canım. 4. Günüm. İnş bebişin seninledirBnce tekrarla yarın ve ilerleyen günlerde.
Bnm göğüslerim sancıyo resmen yaa. Normalde adet öncesi hassaslaşır ama bu başka ve daha fazla. İlaç yada iğne kullanıyo musunuz pekiMerhaba benim de 4-5. güne kadar çok hassastı. Bugün 7. gün bayağı azaldı. Bi iki gün de akıntı oldu ama bitti. Pek bi belirtim kalmadı gibi
İnş bebişin seninledirHer sabah yapıyorum ama henüz bir koyulaşma yok bakalm önümüzdeki günler ne gösyerecek
Şu an progestan kullanıyorum. Benimki catlatma iğnesinin etkisiydi bence. O yüzden giderek azalıyor gibi geliyorBnm göğüslerim sancıyo resmen yaa. Normalde adet öncesi hassaslaşır ama bu başka ve daha fazla. İlaç yada iğne kullanıyo musunuz peki
Bnde progestan kullanıyorum ayrıca iğne verdi dr um onuda yapıyorumŞu an progestan kullanıyorum. Benimki catlatma iğnesinin etkisiydi bence. O yüzden giderek azalıyor gibi geliyor
Canım kac gün oldu aşılama yapalıKızlar nasılsınız.
Ay cok fena bu gaz işi midem sürekli rahatsız sancı oluyo hareket ettikçe sanki iceride balon varBende sadece progestan kullanıyorum sabah akşam fitil olarak. Kasık ağrım var, sanki bende de gaz var gibi
Dün asilama sonrasi çok kasık agrim olmustu o normal sanırım tabi idrara sıkışık olmamda etkiledi sanırımBende sadece progestan kullanıyorum sabah akşam fitil olarak. Kasık ağrım var, sanki bende de gaz var gibi
Bana doktorum sakın ağızdan alma demişti. Vajinadan fitil şeklinde 3 kere koyuyorum. Çok rahatsız olduysanız doktorunuza sorun ve sizde öyle yapın derim. İlk aşılamada bende ağızdan almştm ve sarhoş gibi oluyordum en son da sızıp kalıyordum bir köşedeArkadaslar ben progestanı sabah aksam ağız yolu ile kullanıyorum bende hazımsızlık midede gaz sorunu yapti dün asilama olmustu zaten dunden beri kullanıyorum sürekli midede gaz var gerci doktor söylemişti gaz yapar diye ama sizde ne gibi yan etkiler var
Ben de sabah akşam kullanıyorum ve inanılmaz bir baş dönmesi yapıyor bi 20dk falan. Yatıyorum o ara. Başka yan etki farketmedim.Arkadaslar ben progestanı sabah aksam ağız yolu ile kullanıyorum bende hazımsızlık midede gaz sorunu yapti dün asilama olmustu zaten dunden beri kullanıyorum sürekli midede gaz var gerci doktor söylemişti gaz yapar diye ama sizde ne gibi yan etkiler var
Fitil şeklinde olan ile ağızdan olan farklıdır heralde değil mi? Eczacı sabah akşam iç çok baş dönmesi mide bulantısı yaparsa fitil şeklini işte doktorundan dedi. O yüzden prospektusunu okumadım.Bana doktorum sakın ağızdan alma demişti. Vajinadan fitil şeklinde 3 kere koyuyorum. Çok rahatsız olduysanız doktorunuza sorun ve sizde öyle yapın derim. İlk aşılamada bende ağızdan almştm ve sarhoş gibi oluyordum en son da sızıp kalıyordum bir köşede
Sagol cnm Bakıcam artık böyle devam ederse sorucam artıkBana doktorum sakın ağızdan alma demişti. Vajinadan fitil şeklinde 3 kere koyuyorum. Çok rahatsız olduysanız doktorunuza sorun ve sizde öyle yapın derim. İlk aşılamada bende ağızdan almştm ve sarhoş gibi oluyordum en son da sızıp kalıyordum bir köşede
Demek ki herkeste farklı etki yapıyor cnm insallah gebelik olsunda katlaniriz bunlara artıkBen de sabah akşam kullanıyorum ve inanılmaz bir baş dönmesi yapıyor bi 20dk falan. Yatıyorum o ara. Başka yan etki farketmedim.
Benm bildiğim kadarıyla ikisi aynı ama yine de sormakta fayda var cnm yanlış yönlendirmek istememFitil şeklinde olan ile ağızdan olan farklıdır heralde değil mi? Eczacı sabah akşam iç çok baş dönmesi mide bulantısı yaparsa fitil şeklini işte doktorundan dedi. O yüzden prospektusunu okumadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?