Aşılama 2021 Mayıs ayı aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar nasılsınız.
Ağrılarınız devam ediyor mu? Bnm göğüslerim çok hassaslaştı ve şişti yaa inanamıyorum. Kasıklarımda ve belimde de ağrı var.

Kızlar nasılsınız.
Ağrılarınız devam ediyor mu? Bnm göğüslerim çok hassaslaştı ve şişti yaa inanamıyorum. Kasıklarımda ve belimde de ağrı var.
Kaçıncı günün bugün canm benm 4. 5. Güne kadar böyle oldu. Bu arada merak edenler için söyleyeyim iğneden sonra 10. Gün bugün erken gebelik testinde hala çok silik de olsa çizgi çıkıyor.

Kaçıncı günün bugün canm benm 4. 5. Güne kadar böyle oldu. Bu arada merak edenler için söyleyeyim iğneden sonra 10. Gün bugün erken gebelik testinde hala çok silik de olsa çizgi çıkıyor.
Çarşamba aşılamam oldu canım. 4. Günüm. İnş bebişin seninledir Bnce tekrarla yarın ve ilerleyen günlerde.

Kızlar nasılsınız.
Merhaba benim de 4-5. güne kadar çok hassastı. Bugün 7. gün bayağı azaldı. Bi iki gün de akıntı oldu ama bitti. Pek bi belirtim kalmadı gibi

Merhaba benim de 4-5. güne kadar çok hassastı. Bugün 7. gün bayağı azaldı. Bi iki gün de akıntı oldu ama bitti. Pek bi belirtim kalmadı gibi
Bnm göğüslerim sancıyo resmen yaa. Normalde adet öncesi hassaslaşır ama bu başka ve daha fazla. İlaç yada iğne kullanıyo musunuz peki

Arkadaslar ben progestanı sabah aksam ağız yolu ile kullanıyorum bende hazımsızlık midede gaz sorunu yapti dün asilama olmustu zaten dunden beri kullanıyorum sürekli midede gaz var gerci doktor söylemişti gaz yapar diye ama sizde ne gibi yan etkiler var

Bende sadece progestan kullanıyorum sabah akşam fitil olarak. Kasık ağrım var, sanki bende de gaz var gibi

Bana doktorum sakın ağızdan alma demişti. Vajinadan fitil şeklinde 3 kere koyuyorum. Çok rahatsız olduysanız doktorunuza sorun ve sizde öyle yapın derim. İlk aşılamada bende ağızdan almştm ve sarhoş gibi oluyordum en son da sızıp kalıyordum bir köşede

Ben de sabah akşam kullanıyorum ve inanılmaz bir baş dönmesi yapıyor bi 20dk falan. Yatıyorum o ara. Başka yan etki farketmedim.

Fitil şeklinde olan ile ağızdan olan farklıdır heralde değil mi? Eczacı sabah akşam iç çok baş dönmesi mide bulantısı yaparsa fitil şeklini işte doktorundan dedi. O yüzden prospektusunu okumadım.

Sagol cnm Bakıcam artık böyle devam ederse sorucam artık

Fitil şeklinde olan ile ağızdan olan farklıdır heralde değil mi? Eczacı sabah akşam iç çok baş dönmesi mide bulantısı yaparsa fitil şeklini işte doktorundan dedi. O yüzden prospektusunu okumadım.
Benm bildiğim kadarıyla ikisi aynı ama yine de sormakta fayda var cnm yanlış yönlendirmek istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…