- 12 Ocak 2019
- 181
- 67
- 98
- 36
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Ayy insallah cnm baya belirti var su anYa bilmiyorum iğne etkisi mi ama benim normalde hiç ğöğüsleirm ağrımaz. Adetken bile hafif bir belirti olur şimdi inan ağlayacak duruma geliyorum. Taşıyamıyorum resmen. Ağrıyor. Sızlıyor. Fena bişe. İki gündür öğürmleer var bugun bikaç kere de çıkardım bilmiyorum az kaldı Bi hafta sonra belli olacak İnşaAllah
aminn canim inşallah hepimize hayirli ve sağlıklı evlaklar nasip etsinNasibinde varsa olur cnm insallah olmazsa degistirirsin doktorunu cnm bazen hic belirtisizde gebelik olabiliyor belirtisi olan gebe olmayabiliyor o yüzden üzme kendini cnm rabbim hayırlı saglikli evlatlar versin insallah hepimize
Canım belki iğnenin etkisi geçmiştir. 14. Gün tekrarlaÇatlatma iğnesinin 11. Günü bugün şimdiye kadar hep pozitif gösteriyordu bugün negatife döndü hiçbir belirti de yok maalesef
Ben şahsen her gün merional kullanım hiç yan etkisi olmadı. Çatlatma iğnesini geçen hafta ctesi vurdum. Onda da hiç bir etki görmedim 5-6 gün kadar. Son iki üç gündür böyleyim. Bilmiyorum ama göğüslerin hiç durmuyor sabaha kadar yatamadımHiç belli olmaz ki canım. Bn hergün iğnede vuruluyorum ayrıca progestan fitilde kullanıyorum. Zannedersem onların etkisi.
Test yaptın mı hiç?İnşaAllah iğneden değil de hamileliğin kendisindendir. Ya benim hiç ağrımazdı ğöğüsler kusmam da var iki gündür
Aşılaman ne zaman yapılmıştı ki. Bn de adet ağrısına benzeyen ağrılaarda oluyo. Kasığımda ani batmalar ğöğüslerim feci acıyo zaten. Kendimi de kaptırmak istemiyorum. Geçen ay kimyasal gebelik oldu. Ondan 2 ay önce boş gebelik. Hayırlısı olsunBen şahsen her gün merional kullanım hiç yan etkisi olmadı. Çatlatma iğnesini geçen hafta ctesi vurdum. Onda da hiç bir etki görmedim 5-6 gün kadar. Son iki üç gündür böyleyim. Bilmiyorum ama göğüslerin hiç durmuyor sabaha kadar yatamadım
Bence de herkeste farklı yan etkileri oluyordur. Benim göğüslere hiçbişe yok, çünkü ortada göğüs yokSanırım çatlatma iğnesi herkeste farklı etki yapıyo yada hiç etki de yapmayabiliyo.
Bnm göğüslerinde maşallahı var büyük ondan olabilir mi yaa çok acımasıBence de herkeste farklı yan etkileri oluyordur. Benim göğüslere hiçbişe yok, çünkü ortada göğüs yokçokta vücudu dinlememek lazım bence. Hiç belirtisi olmadan hamile kalanlar oluyor çok duydum gördüm
Bende sadece 6. Gün Adet ağrısı gibi ağrı oldu karnımda ve backlarmda. Bir de adet olmadan midem bulanır her zaman aynı şekilde midem bulandı. Ama herkes göğüslerden bahsediyor bende tık yok. test günü 14 ü demişlerdi ama bayrama denk geliyor bende 12. Gün kan testi vermeyi planlıyorum bayram tatili girmeden.Bnm göğüslerinde maşallahı var büyük ondan olabilir mi yaa çok acıması. Adet öncesi de hassaslaşır ama şimdi hiç dokunamıyorum
Canım bnm kasıklarım bacaklarım adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo. Birde sanki üşütmüş gibi bi his var sık wc ye gidiyorum. Ben klomenle ilk tedaviye başladığımda göğüslerim feci acıyodu kasıklarım ağrıyodu ama adet olmuştum. Ama diğer ayda o kadar ağrım olmadı ve hamileydim. Hiç belli olmuyo. Kişiden kişiye değiştiği gibi aynı kişinin her hamileliği bile farklı seyredebiliyo. İçini ferah tut stres yapmaBende sadece 6. Gün Adet ağrısı gibi ağrı oldu karnımda ve backlarmda. Bir de adet olmadan midem bulanır her zaman aynı şekilde midem bulandı. Ama herkes göğüslerden bahsediyor bende tık yok. test günü 14 ü demişlerdi ama bayrama denk geliyor bende 12. Gün kan testi vermeyi planlıyorum bayram tatili girmeden.
Ben ilk defa bu ay gonal f kulandım aşılama yapıldı. Öncesinde aşılama yapılmadı klomen kullandım kendimiz denedik.Merhaba şimdi gonal f ile yumurta büyüttük 16 m olmuş yarın çatlatma iğnesi vur sonraki adet dönemin geçince gel dedi doktorum. Dikkat etmem gereken yada sizce yanlış görülen birşey var mı büyüme oranı iyi mi yada bu çatlatma iğnesi de nelere dikkat etmek gerek
Bizde gonal f ile çatlatma iğnesi kendimiz deneyeceğiz ama sanki 16 yumurta için küçük gibi biledimBen ilk defa bu ay gonal f kulandım aşılama yapıldı. Öncesinde aşılama yapılmadı klomen kullandım kendimiz denedik.
Sık wc çıkmak Sanırım çatlatma iğnesinin etkisi, ilk günler bende aynıydım sanırım beta hgc yüksek olduğu için sık wc ye çıkıyoruzCanım bnm kasıklarım bacaklarım adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo. Birde sanki üşütmüş gibi bi his var sık wc ye gidiyorum. Ben klomenle ilk tedaviye başladığımda göğüslerim feci acıyodu kasıklarım ağrıyodu ama adet olmuştum. Ama diğer ayda o kadar ağrım olmadı ve hamileydim. Hiç belli olmuyo. Kişiden kişiye değiştiği gibi aynı kişinin her hamileliği bile farklı seyredebiliyo. İçini ferah tut stres yapmaBnce de 12. Gün test yaptır. Bnm de 14. Gün tam 19 mayısa tekabül ediyo. Dayanabilirsem 20 mayıs ama bnde öncesinde mutlaka kan vermeye koşturarak giderim
Ewt dr bnm de en son 18-19 mm gördükten 2 gün sonra çatlatma iğnesi vurdur diyodu.Bizde gonal f ile çatlatma iğnesi kendimiz deneyeceğiz ama sanki 16 yumurta için küçük gibi biledim
Bizde gonal f ile çatlatma iğnesi kendimiz deneyeceğiz ama sanki 16 yumurta için küçük gibi biledim
Şu günler su gibi geçse yaa ağrıdan mahvoldum. Ekstra bana dr iğne verdi onu da göbekten vuruyorum. İğneyi ilk kez kullanıyorum yan etkiside olabilir. Bacaklarım bile ağrıyo.Sık wc çıkmak Sanırım çatlatma iğnesinin etkisi, ilk günler bende aynıydım sanırım beta hgc yüksek olduğu için sık wc ye çıkıyoruz
Benim kaşık ağrım ve göğüs uclarımda hafif hassasiyet var ama regl olacağım zamanlar da olurdu bazen birde ayıptır söylemesi bugün 5. Günüm cırcır oldum nedenseKızlar nasılsınız.
Ağrılarınız devam ediyor mu? Bnm göğüslerim çok hassaslaştı ve şişti yaa inanamıyorum. Kasıklarımda ve belimde de ağrı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?